BodyPumpin morkkaaminen

ärsyttää

Terve kaikki te ääliöt, jotka haaskaatte energiaa BodyPumpin morkkaamiseen ja paskan puhumiseen.

BodyPump on loistava tunti. Miksi?

-Eihän siitä saa verisuonista pullistelevia SUURIA lihaksia! -Ei niin.

-Eihän siinä kehity edes maksimivoima!
-Aivan oikein.

-Eihän pumppia treenaa kukaan aito painonnostaja!
Täsmälleen.

Pumpissa käy NORMAALIT IHMISET.
Ei heidän haaveensa välttämättä ole
se järkäleen näköinen keho, tai edes sadan kilon nostaminen penkistä.

He haluavat treenistään terveen kehon, hyvän fiiliksen ja vahvat lihakset, jotka jaksavat arjen ja elämän asioita.
Nuo asiat (vaikkapa kauppakassin kantaminen tai huonekalujen siirtäminen) ovat usein juuri lihaskestävyystreeniä, aivan kuten BodyPump.
Tuo tunti valmentaa siis todella hyvin kaikenlaisiin perusliikkeisiin.

Tunti on tämän lisäksi myös hyvä kehoa kiinteyttävä, hapenkiertoa parantava ja kaloreita kuluttava treeni (Kehittää lisäksi lihasmassaa ja parantaa siten
aineenvaihduntaa).

Ja tätähän Suomen kansa tarvitsee PALJON enemmän kuin maksimitoistotreeniä!

Mainitsenpa vielä, että pumppi sopii lähes kaikille. Tunnilla viihtyvät konkareiden ja aktiiviliikkujien lisäksi aloittelijat, jotka eivät edes yksin salilla pärjäisi. Tunnilla tulee edes perusliikkeet tutuiksi.

Ja vielä tärkeintä: BodyPumpista tulee hyvä fiilis.
Se voi olla hauskaa, haastavaa, omaa treeniä tai sosiaalista kanssakäymistä, juuri siinä suhteessa kuin kukin itse haluaa.

Ohjaajana minulle on tärkeintä, että tänäänkin ohjaamani BP-tunnin jälkeen, päästin salista 50 iloista, itseensä tyytyväistä ihmistä.

Teeppä sama salilla!
Terkuin, ohjaaja.

PS. Itselläni on varsin hyvä kunto, ja BodyPump on edelleen lempparitreenini.

11

2935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen ohjaaja

      LM:n teemoihin ei kuulu ihmisten parjaaminen ääliöiksi. Kehitä myös itsehillintääsi ja vastaile suoraan kasvotusten epäilijöille sellaisilla vastauksilla, että he tulevat seuraavalla kerralla tunnillesi ja ihastuvat lajiin. Jos sinulla itselläsi riittää harmistusenergiaa, älä pura sitä täällä, tule vaikka mun combat tai attack tunnille :)

      • ärsyttää

        Hyvä pointti!
        Sori morkkaajat, ette ole ääliöitä, on vain keratiini tainnut nousta päähän ;)


      • ei mikään ohjaaja

        "LM:n teemoihin ei kuulu...."

        no joo. bodypumpissa ärsyttääkin vaan se, että ollaan niiiiiiiin LM:n talutusnuorassa ettei ole minkäänlaista omaa tahtoa.


      • toinen ohjaaja taas
        ei mikään ohjaaja kirjoitti:

        "LM:n teemoihin ei kuulu...."

        no joo. bodypumpissa ärsyttääkin vaan se, että ollaan niiiiiiiin LM:n talutusnuorassa ettei ole minkäänlaista omaa tahtoa.

        se on se tuote, josta maksetaan. Oma tahto löytyy kaikilta, ei sinne tunnille kukaan väkisin tule. Mutta onneksi oma salini on vielä pitänyt ns vapaan koreografin tunnit vielä listoillaan, toiset porukat pitävät enemmän niistä ja "lukujärjestys" on monipuolinen kun on kaikenlaista tarjontaa.
        LM:n tunneissa on myös huonot puolensa, myös ohjaajan kannalta mutta mielestäni hyvät puolet ovat suuremmat. Ja kyllä, olen samaa mieltä, että hurjaa rahastusta hra Millsin ja suvun puolelta mutta hei, se on bisnestä :) olen vain kateellinen kun en ole itse keksinyt vastaavaa!


    • M30 neuvoo

      Nyt sä oot mimmi pihalla. Ei sieltä salilta saada mitään järkäleen kokosta kroppaa vaikka treenaisit useamman vuoden, olettaen että et käytä kiellettyjä aineita. Sen sijaan saat lihasta kroppaan, joka muokkaa sun kehoa haluamaasi suuntaan -> saat niitä muotoja. Sitten kun keväällä aletaan diettailla kesäkuntoon niin alkaa sitä lihastakin erottua jo. Näitä muotojahan jokainen nainen hakee pumpista/salilta. Ainoa ero, että salilta tuloksia saadaan paljon nopeammin oikeanlaisella treenillä. Ihmiset elää harhaluulossa että kun aletaan käydä salilla niin yhtäkkiä lihakset kasvavatkin liian suuriksi. No way! Toki voihan sitä parannella kuntoa ja tehdä kyykkyä ja hilavitkutuksia pumpissa satoja toistoja, mutta ei se peppu saa muotoa (lihasta) jos ei niitä sarjapainoja kasvateta jatkuvasti / tehdä lyhkäsempiä sarjoja oikeasti raskaita toistoja. Pidemmän päälle pelkkien pitkien toistojen tekeminen ei ole enää kehittävää. Toki alussa sohvaperuna kehittyy kun alkaa treenaamaan ja syömään terveellisesti. Nopeasti kroppa (lihakset) siihen tottuvat. Toki bodypump on parempi kun ei mitään, mutta jos haluaa oikeesti kunnolla tuloksia, ei bodypumpista saa oikeanlaisia tuloksia pitkällä tähtäimellä.

      Kiinteytys=laihdutus

      "mun pitäs kiinteyttää näitä reisiä saada muotoo näihi tiiäx hei"

      Kiinteytys sana on tullut treni lehdistä. Ei voida kiinteyttää paikallisesti mitään paikkaa. Rasva palaa tietyistä paikoista tietyssä järjestyksessä. Vaikeimmista paikoista viimeiseksi. Jos haluaa mahdollisimman laihaksi niin juoksemaan vaan useasti viikossa ja painoa alaspäin syömällä vähemmän kun kulutetaan. Näky ei vaan ole silmiä hivelevä jos sitä lihasta ei ole nimeksikään. Lihasta ei voida myöskään kasvattaa samaa aikaa kun poltetaan rasvaa. Läskit reidestä lähtee laihduttamalla. Laihdutus tapahtuu ruokavalion muutoksella (miinuskalorit). Aerobisella sitä voidaan tehostaa, mutta paino laskee (rasva palaa) myös ilman aerobista. Muotoa reisiin saadaan painoharjoittelulla, yleisesti pidetään 3xvko miniminä jos haluaa saada tuloksiakin. Eli salitreeniä 3xvkoon. Sitten tarvitaan vielä reippaasti proteiinia, hyviä rasvoja ja sopivasti hiilareita. Painon tulisi olla noususuuntainen. Esim. 0,5kg - 1kg/kk.

      Tässä pari mimmiä mitkä on treenannu useamman vuoden salilla.
      Tämmösiä "kaappeja" kilpailee body fitneksessä. :D
      Päällä on siis kisadietti, tätä ennen on rakennettu sitä lihasta vuosia raskaalla treenillä. Katsokaa kuvat ja yksi klippi lyhkänen.

      http://www.bodylehti.fi/bodynews.jsp?id=1434

      http://www.gym-tv.fi/index.php?viewkey=f202f26c1a174c735758

      Tässä bodyfitness tytön salitreenistä videopätkää
      http://www.gym-tv.fi/index.php?viewkey=666788607efbfca35afb

      Ps. Vedä kova treeni salilla, niin saat vielä paremman mielen! ;) Se tunne kun on treenattu kovaa, ei lihasten kestävyyttä maitohapoille asti, vaan raskailla painoilla ja lyhyillä toistoilla ja toistomäärät/painot nousevat treenistä toiseen saa hyvän olon tunteen päälle. Siksi moni nainen on jäänyt koukkuun kuntosalitreeniin. Kannattaa kokeilla, ei tiedä jos tulisi vaikka uusi elämäntapa. Bodypump on harrastus, mutta kunnon tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu tarkkoineen syömisineen yms alkaa olla monelle elämäntapa. Kaikkihan on itsestään kiinni minkälaisia tuloksia haluaa ja kuinka paljon haluaa panostaa omaan kroppaansa.

      -Eihän siitä saa verisuonista pullistelevia SUURIA lihaksia! -Ei niin.

      :D eipä saa salillakaan, ellet ota piikkiä persuksiin. ;) Suonet tulevat pintaan vasta kun rasvat ovat tarpeeksi alhaiset. Maksimivoimaa ei tarvitse harjoituttaa jos haluaa saada lihaksia -> muotoa. Keskimäärin 8-12 toistoa riittää lihasten kehitykseen. Nämä sarjat ovat sitten jo tiukkoja.
      Älä sekoita painonnostoa, maksimivoimaa, isoja lihaksia normaali naisen kuntosaliharjoitteluun jonka tavoitteena on saada lihasta/muotoa.

    • Ali G

      Rupee sinäkin käymään salilla, kun saat vähän rintalihaksia niin rintasi ovat paljon paremmassa ryhdissä ja upeat naiselliset pakarat ja reidet saat kans kun treenaat kyykkyä ja maastavetoa.

      -Ali G,

    • suosikkini:

      Vitnessi, podipumpi, satsi ja astanga-jooga. Sekä aeropigs.

      • ykkönen1

        Aivan bodypump on tehokas ja mukava harrastusmuoto. Hiki virtaa, lihakset pysyvät kunnossa ja rasva palaa ;) ja lopuksi on niin hyvä olo että :)


    • nitta1

      Olin La 30.11.14 bodypump !Liikuntakekus parkki Lempäälä!

      • Hyvä!

        Aha!


    • 17+14

      Bodypump on ihanaa, minäkään en ymmärrä sen mollausta. PT:n sanoi, että se on ihan turhaa, ja oli sentään töissä firmassa, jossa sitä joka ilta järjestetään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe