Resepti?

Hyvälle pizzalle

Tiätääkö ketään ohjetta jauheliha pizzalle, jossa on kuullemma paljon rasvaa ja kermaakin käytetty. Saatiin sitä joskus koulussa mutta ohjetta en koskaan ole saanut. Olisin tosi kiitollinen jos edes löytyisi resepti joka muistuttaisi tätä. :)

15

1776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mun ohje jauhelihasta

      Pannuun vähän vettä ja saika-nauta jauhelihaa lihaliemikuutio,sipulia ja mustapippuria.
      Keitä neste pois ja ruskista hieman.
      Lisää paseerattua tomaattia itse laitan 400g jauhelihaan 5 dl tomaattia. Keittele sitäkin vielä hetki ettei ole liian vetistä.
      Kun seos on tarpeeksi jäähtynyt, laita se pizzapohjalle ja kuorruta pohjanpoika-kermajuusto siivuilla.
      Takaan että onnistuu.

      • ei löydykkään

        saika-nautaa niin osta sika-nautaa :))


      • Kiitos!
        ei löydykkään kirjoitti:

        saika-nautaa niin osta sika-nautaa :))

        Voi kiitos paljon! :)


    • Onko

      tuo kirjoitustapasi provo?

      • ...Kuule

        En kylä tiä!


      • minua niin en

        missään tapauksessa provoillut ohjeen kanssa.
        Annoin ohjeen ap:lle ja voin sanoa että jokainen vieraani joka on maistanut tuolla ohjeella tehtyä pizzaa on halunnut saada sen ohjeen.
        Kerroppa ap mielipiteesi sitten jos teet tuon ohjeen mukaan.


    • ei missään

      nimessä kuulu sen enempää jauheliha kuin ei varsinkaan kerma.

      • laittaa vaikka

        männyn kuorta jos haluaa. Ja jos osaat lukea niin kermajuusto on eriasia kun kerma, senkin saivartelija.

        Mitäs bolognese on muuta kun jauhelihaa?


      • ... kuitenkin...
        laittaa vaikka kirjoitti:

        männyn kuorta jos haluaa. Ja jos osaat lukea niin kermajuusto on eriasia kun kerma, senkin saivartelija.

        Mitäs bolognese on muuta kun jauhelihaa?

        1. Missä esiintyy sana "kermajuusto" (muualla kuin sinun kirjoituksessasi)?

        2. Ragù alla bolognese on toki italialainen jauhelihahöystö, mutta koko maapallon maista vain Suomessa (ja suomalaisten vaikutuksesta joskus ani harvoin Ruotsissa ja Virossa) sitä laitetaan pizzan päälle.

        3. Sitä paitsi bolognese-höystössä on toki paljon muutakin kuin jauhelihaa...


    • tosi juttuu on tää

      Kokeilin kerran ihan huvikseni omasta päästä. siis jauheliha ruskeaksi. Reilusti kaikki mausteet mukaan. Äläkä unohda valkosipulia. Aineksia voit valita ihan mielsi mukaan. Sitten kaadat kuohukermaa pannulle ja annat kiehua sopivan paksuksi. Maistele välillä njam.

      Sitä ennen olet tietenkin tehnyt pizzataikinan käyttämällä veden sijasta olutta!

      Levität seoksen sitten vaan taikinalla.

      Ole varovainen sen alle levitettävän tomaattipyreen kanssa, ettei sen makau aja yli täytteen maun. Sitten toppaat hyvällä rasvaisella pizzajuustolla, pinnalla voi tietenkin vielä olla kourallinen esim. katkarapuja ja/tai oliiveja. Sehän makuasia näiden italialasten pyttipannujen kanssa.
      Minä onnistuin ja ai kun oli hyvää. Niin hyvää, että piti käydä kaverillekin tekemässä, kun sattui maistelemaan pizzaani, vaikkakin vaan lämmitettynä.

      • Oona

        Mielenkiintoinen toi olutta veden sijasta mut täytyypi varmaa kokeilla! :)


      • Napolissa 1979

        Ihan maistuva Pizza Bolognese, eikä ollut kalliskaan. Venetsiassa sen sijaan rokottivat oikein isän kädestä samanlaisesta jauhelihapizzasta, että semmoinen tapaus sattui minulle silloin.


      • viitsi
        Napolissa 1979 kirjoitti:

        Ihan maistuva Pizza Bolognese, eikä ollut kalliskaan. Venetsiassa sen sijaan rokottivat oikein isän kädestä samanlaisesta jauhelihapizzasta, että semmoinen tapaus sattui minulle silloin.

        valehdella. Et junttiuttasi ja sivistymättömyyttäsi edes osannut valehdella kovinkaan fiksusti.


      • Oona
        viitsi kirjoitti:

        valehdella. Et junttiuttasi ja sivistymättömyyttäsi edes osannut valehdella kovinkaan fiksusti.

        Onks TOI nyt sit fiksuu vai?!


    • parmesanjuusto

      Eli ennen juustokuorrutusta ripaus parmesaania. Pellin kokoiseen pizzaan noin 2-3 rkl parmesaania.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ruumis ojassa

      Kukahan lie ollu, mistä lie löydetty. No ikävä tataus.
      Oulainen
      16
      2346
    2. Mitä piirteitä rakastat

      Eniten kaivatussasi?
      Ikävä
      44
      1261
    3. Piilorikollisuutta Puolangan päätöksentekoelimissä? Kyllä! Julkisesti todistettu!

      Kyösti (kesk) rehenteli julkisissa tiedotusvälineissä tehneen jo ennen vaaleja sopimuksen kokoomuksen ehdokkaiden kanssa
      Puolanka
      70
      897
    4. Anna mulle vielä tilaisuus

      näyttää kuinka susta tykkään.
      Ikävä
      45
      821
    5. Miten suomalaiset miehet

      On usein niin aikaansaamattomia? Odottavat prinsessapalvelua. Odottavat, että nainen tekee aloitteen, että nainen pyytää
      Ikävä
      134
      816
    6. Mitkä asiat tekevät

      kaivatustasi vetovoimaisen?
      Ikävä
      59
      797
    7. Muistatko vielä

      Missä nähtiin ensimmäisen kerran? Miehelle.
      Ikävä
      42
      766
    8. Eräs läheinen sanoi

      Että mies kyllä ottaa aina itse yhteyttä, jos on kiinnostunut. Oli tilanne mikä hyvänsä. Kuulemma kuvittelin koko jutun.
      Ikävä
      44
      725
    9. Eduskunnassa valmistaudutaan jo persujen täydelliseen romahdukseen - Koko paska kaatuu hetkessä

      – On mahdollista, että käy kuin Assadin Syyrialle tai Ceaușescun Romanialle: koko paska kaatuu aivan hetkessä, kun tarpe
      Perussuomalaiset
      161
      709
    10. Iloista ja aurinkoista pääsiäistä kaikki palstan kivat sinkut :)

      Täällä on näköjään vähän huono meininki tarttunut kuin tuolta muualta mutta pidetään edelleen tämä puoli suht positiivis
      Sinkut
      130
      673
    Aihe