Rullaluistelun MM-kisat Suomeen 2009?

why not!

Nyt kun Sveitsi ei halua järjestää rullaluistelun MM-kisoja 2009,niin kukas sitten? Siinä olisi Suomella oiva tilaisuus saada tämä urheilu esiin oikeen kunnolla.. ;-)..

4

843

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratakone

      Pistarata pitäisi rakentaa ensi kesään mennessä...

      • niin avot

        kisat on kasassa.


    • Ten Points

      Noin vois sanoa jostain pesäpallosta... Mutta mitä halua S u o m e l l a olisi saada rullaluistelu esiin "oikeen kunnolla"? Jotain taas tässäkin ajatuksessa on vinksallaan. Eihän laji ole kilpailumuotona edes tunnettu Suomessa. Mitä intressiä Suomella valtiona olisi?

      Jospa lähdettäis sentään vaatimattomammin liikkeelle. Tarkoitan sitä, että kun saataisiin ensin rullaluistelu kilpailumuotona esille edes Suomessa. Niin sen jälkeen vois ollakin jo mahkuja, että joku alkaisi ajamaan tänne NN-kisoja ja stadioneja.

      Käytettäs Suomessa olemassaolevatkin mahdollisuudet kilpailurullaluistelun tunnetuksisaamiseksi - lähes täydestä tuntemattomuudesta. Vai oliko tarkoitus taas vaan mollata rullaluistelua Suomessa, niin öhkyhölmö ajatus taas tuotiin esille? Kun ei oo ratoja, kun ei oo stadionia, kun Viro osaa tehdä hienot kisat, kun laji hiipuu, kun reitti on vaarallinen, kun muovikassissa on ilmaa, kun ei saa vatsaa täyteen, kun ei oo teepaitaa. Ja tätä rataa...

      Miks muuten Sveitsissä ei järjestetä, siellähän on kaikkea, sieltähän "muutti" joku inlineskateri Suomeenkin viime kesänä. Sama henkilö?

    • supervälkky

      Tuli tuosta äkkiseltään mieleen jotain supersuuruudenhulluutta. Tuli mieleen tämä rullakoutsi. Sillä on tai ainakin oli lempiajatuksenaan aina, että kaiken pitää olla huippua. Ja se pitää sanoa kaiken huipuksi englanninkielellä. Esimerkiksi tämä Marathon Stroke. Kaiken kukkuraksi hän lupasi valmentaa Suomen rullaluistelijat maailman huipulle. Kaikki muu kuin TOP20 tai WORLDCLASS on niin surkeeta, että ei kestä päivänvaloa. Siis Suomella olisi nyt TOP-tilaisuus saada tämä urheilu esiin oikeen kunnolla MM-kisojen avulla. Kerran vielä: mitä tämä tarkoittaa ja mitä sitten? Ja minne esiin. Ulkoavaruuteenko? Oikein huimaa!

      Tuosta tuli mieleen, että kun topkoutsi ei päässytkään valmentamaan Suomen huippuja ja moni muukaan asia ei sen mielestä mene TOP-hyvin, niin eikös lopputulema ole, että rullaluistelu hiipuu ja voi pahoin? Jos lähtökohtana on aina ja kaikessa top ja huippu, niin kai se sitten hiipuu. Johdonmukaista ajattelua semmoisella, joka elää vain TOP-koordinaatistossa. Siinä koordinaatistossa on jokaisen ilmansuunnan tilalla pelkkä TOP.

      Ettei tämä mene vain negaatioksi ja surkutteluksi, niin sanotaan jotain positiivista. Ensinnäkin suomirullaluistelu menee eteenpäin ja edistyy - tosin kovin hitaasti. Mutta edistyy kuitenkin. Eikä sen tarvitse olla perustaa luotaessa TOP, WORLD CLASS eikä MM eikä edes olympia-alkuista. Kaikki toivomme parasta, mutta pidetään jalat maassa eikä kurkoteta kuusen latvaan. Seuratyö ja juniorit ovat kaiken perusta. Se on kaiken perusta eikä mitään toppia. Jos joku näkee kaiken sveitsiläisten top-lasien läpi MM-huuruilla höystettynä, voi mennä pyöreään pehmustettuun huoneeseen, jottei vaan pääse heräämään unimaailmastaan karuun todellisuuteen, jossa ainoaa valuuttaa on työ, työ ja työ. Työ seuroissa ja junioireiden parissa.

      Onhan meillä hienoja rullaluistelijoita. Ollaan heistä ylpeitä. On porukkaa jotka tulevat maratoneille ja kuntotapahtumiin. Hienoa porukkaa. Lisäksi meillä on myös aivan loistavat esikuvat kuten Ilmavirta, Ylänen, Valtonen, Pikku-J Suihkonen, Jesse Saikkonen, mastereissa Lottanen ja Lepola ja niin edelleen. Naisissa Koota, Kymäläinen, Mäntysaari. Ja sitten Late. Minulle nämä ovat tosiTOP.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe