Pesäpalloliiton kurinpitopäällikkö on munaton

joku Pyhäjokinen

Kaikki ylimääräiset rangaistukset mitä pesäpalloliitto tai sen munaton kurinpitopäällikkö antavat ovat ääriimäisen typeriä koska tuomarit tuomaroivat peliä niin se riittää. Kaikki ylimääräiset sanktiot joita pesäpalloliiton munaton kurinpitopäällikkö jakelee ovat etua Pattijoelle, siis pesäpalloliito toimii äärimmäisen puolueellisesti jakelemalla perusteettomia sanktioita Sotkamon ZSKA:n pelaajille. Jos joku joukkue on ollut hyvä jo vuodesta 1989 niin ei sitä siitä pidä rankaista

9

1122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saunakamari

      Onhan sen nimi kuitenkin Jyrki

    • sotkamolainen

      kannanotto. Vähän kuin entisessä Neuvostoliitossa, jossa pidettiin vaalit äänestämällä yhtä ehdokasta

    • takapalo

      Vaikka olisi millainen menestysputki takana, niin sotkamolaiset eivat ole pp-sääntöjen ulkopuolella.
      On tainnut nousta päähän pahemman kerran jymyläisillä, kun seuran toiminnanjohtajakin sortuu noin ala-arvoiseen käyttäytymiseen kentällä. Toiminnanjohtajan luulisi olevan kiinnostunut seuran imagosta edes hiukan.

      Jymyn sympaattinen menestystarina on saanut pahan kolauksen. Kokeneet huippupelaajat pitäisi olla esimerkkinä koko pp-toiminnalle. Jos hölmoilyn tarkoituksena oli saada sähköä ja fiilinkiä TV-otteluun ja loppupeleihin,niin sitä on yritetty todella alkeellisesti sormimerkein ja epäurheilijamaisella mesomisella.

      Jamolle ottelun pelikielto on kohtuullinen rangaistus epäasiallisesta käyttäytymisestä.

      Avaajalle huomauttaisin samasta asiasta. Käytöksesi on "kainuulaista."

      • pesäpallon ystävä

        ..takapalon kanssa, että sieltä kainuun suunnalta ei ole tullut viimeaikoina muuta kuin mesoamista. Samapa tuo, pääasia, että pesäpallosta karsitaan pois sinne kuulumaton käytös ja miehiä nostetaan hyllylle miettimään asioita.- Ainahan kentillä on ollut näitä "kuumakalleja" joille sitten on jaettu erilaisia rangaistuksia, miksi sotkamolaiset olisivat sen ulkopuolella!


      • -fani-
        pesäpallon ystävä kirjoitti:

        ..takapalon kanssa, että sieltä kainuun suunnalta ei ole tullut viimeaikoina muuta kuin mesoamista. Samapa tuo, pääasia, että pesäpallosta karsitaan pois sinne kuulumaton käytös ja miehiä nostetaan hyllylle miettimään asioita.- Ainahan kentillä on ollut näitä "kuumakalleja" joille sitten on jaettu erilaisia rangaistuksia, miksi sotkamolaiset olisivat sen ulkopuolella!

        Kyllä ne sentterit on nousseet useaan otteeseen kentällä välierien ja finaalien aikana... kattokaa tarkasti ne TV ottelut.. Kunhan ei vaan Kemilällä ja Sämpylläkin lipsahtanut. Mielestäni ei enää YHTÄÄN selvitystä tai tutkintaa. Nautitaan kaikkien aikojen viihdyttävimmästä finaalisarjasta (tosin aika rumaksi menee) ja ratkaistaan mestari pelaamalla. Monelta pelaajalta on kunnioitus mennyt... mutta vain mestaruudet lasketaan!


    • bje

      Molemmille Sotkamon supermulkuille elinikäinen pelikielto. Pilaavat koko lajin ja kotiseutunsakin mainetta äärimmäisen epäasiallisella käyttäytymisellään. Ei kuulu urheilun henkeen.

    • Hällä väliä

      Laittakaa nyt varmasti niin monta miestä Sotkamolta taannehtivasti pelikieltoon, että varmasti Pattijoki voittaa. Se kai tässä sopassa nyt tavoitteena lopulta on. Ei tarvitse pohjalaisten itkeä koko ensi talvea kun Pattijoki löylyttää jonkun Martta-porukan finaalissa. Nyt tehdyt päätöksethän eivät ole minkään sääntöjen mukaisia. Jos tuomarit teki virheitä niin he vastaavat siitä

    • raukka

      ole tosissasi. Kirjoitustavastasi päättelen, että taidat kuitenkin vain provosoida. Jos olet tosissasi, niin olet ääliö vailla vertaa.

      • bje

        Ääliöitä tuntuu olevan koko tämä Sotkamon joukkue. Menisivät kainuulaiset töihin ja perustaisivat yrityksiä niin kuin muutkin ihmiset. Nyt elävät kortistossa pohjalaisten verovaroilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe