Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sanaleikit

Skytta

Asiasta on ruvettava puhumaan oikeilla sanoilla:
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000020&conference=4500000000000541&posting=22000000037830318
Yllä linkki kuvaa skepsiksen ns. tarjontaa.
Sanat "ininä" ja "kitinä" ovat mukana kirjoituksessa, koska tämä kuuluu siis tieteellisen ilmaisun sanoihin. Linkissä kuvataan, että skepsis on valmis luovuttamaan 1 100 000 $, jos mikä tahansa yliluonnollinen ilmiö todetaan(=he toteavat omissaan hallusinaatioissaan todeksi) todeksi.

Eli VALHE on jo näkyvä. Koko ajan näyttöjä on tapahtunut, mutta tieteellä on "taipuisa formatiivisen, argumatoinnin yms" kieli, joka sattuuu selittämään asiansa omilla "hallusinaatioillaan". Todellisuudessa en erota sanaa yliluonnollinen, koska se mikä on tänään mahdotonta, on huomenna mahdollista. Silti jo reiki tai varpu täyttää ilmiön, jollei aleta pimahtelemaan sanakäänteillä.
Skeptikot ovat siis itse asettuneet korkeintaan spekuloimaan, eivät tutkimaan sinänsä. Kaikista siis ei ole tutkijoiksi, mutta on tiedemiehiä, joista on spekuloijiksi sekä kirjoitusten kopijoijiksi ja nyökkäilijöiksi.

Skepsis on kiva paikka tutkia toisia ilmiöitä vain aika huonoilla instrumenteillä sekä "kiukutella" toisen ilmiön perusolettamuksia vastaan, että saadaan "no effects"-ilmiöitä. Voisin minäkin riidella esim professoria vastaan ja tuottaa surkeita tuloksia.

Kiitos skeptikot, aika on ohi. En ole saanut muuta kuin muka tieteen nimissä olevia todisteita. Jos tekin tekisitte kemiaa ja oppisitte kemiaa, uisitte, jotta oppisitte uimaan. Niin se yleensä maailma kehittyy ja havannoidaan.

2

2325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No käypä sitten pokkaamassa rahat pois, äläkä täällä inise, täällä käytetään huijareista ja sekä fysiikkaa että tiedettä ymmärtämättömistä pelleistä jatkossa niitä oikeita nimityksiä. ;)

    • teksti on

      kitinää ja ininää.

      Ensinnäkin. Tämä palsta ei ole tieteentekemistä varten, vaan keskustelua varten, joten kommenttisi siitä että Kollimaattorin sanat kuuluisivat ns. tieteelliseen ilmaisuun on suoraan sanottuna ihan pelkkää paskaa.

      Jos puhuisit asiaa, etkä jauhaisi paskaa, niin silloin et puhuisi täällä yhtään mitään skepsiksen tai minkään muunkaan instanssin puheista, vaan kävisit hakemassa rahat pois niinkkuin on kehoitettu.

      Voisitko vastata näihin seuraaviin kysymyksiin perusteellisesti.

      Miksi sinun on vaikea ns. hakea rahat pois, skepsikseltä?

      Mistä tiedät onko Kollimaattori skepsiksen jäsen?

      Mistä tiedät ettei hän puhunut ihan omissa nimissään?

      Mistä tiedät että skepsiksen jäsenet ovat hallusinaatioiden vallassa?

      Mistä tiedät että he valehtelevat?

      Mitä näyttöjä on tapahtunut ja mistä?


      Tosi on että aikaisemmalla tekniikalla jotkut asiat ovat olleet mahdottomia, mutta ne on pystytty todentamaan myöhemmin. Kuitenkaan, mikään sellainen asia mikä on niinsanotusti kuulunut rajatieteen piiriin, ei ole koskaan, ei neljätuhantisen historiallisen ajanjakson aikana ole osoitettu olevan totta tai toimivaa. Joten mihin perustat tämän väitteesi että huomenna asia on mahdollinen? Mikä asia?

      Reiki ja varpu ei täytä yhtään mitään, sillä kyseisiä ilmiöitä ei ole kyetty osoittamaan toimiviksi. Varpu voi taipua, mutta mikseivät ne osoita samaan kohtaan useiden varpumiesten käyttäessä varpujaan?

      Miksi reikillä parantumista on tapahtunut aina vaan tutuille, muttei koskaan tieteellisessä tutkimuksessa?


      Tiedätkö että minä olisin saanut reiki koulutuksen tiettyyn hintaan ihan sähköpostin välityksellä. Tämän jälkeen olisin voinut alkaa parantamaan ihmisiä myyjän lähettämällä energialla. Kuulostaako uskottavalta koulutusmenetelmältä?


      Skytta, olen seurannut sinun kirjoitteluasi näillä palstoilla ihan mielenkiinnosta. Kaikille niille on yhteistä se että tieteen pitäisi sinun mielestä osoittaa jotakin sellaista oikeaksi tai vääräksi mihin sinä itse uskot. Kuitenkaan et puhu tieteilijöille siitä mitään, vaan valitat täällä palstoilla keskustelijoille ja ellei tieteentekijä satu paikalle, teet, niinkuin nytkin teit, näyttävän poistumisen julistamalla että aika on ohi.

      Miksi et itse osoita jotakin, sinullahan se todistustaakka on? Osoita kykysi ja väitteesi tosiksi suostumalla puolueettomaan kokeeseen jonka järjestelyistä sinäkin saat sanoa painavan sanasen ja pistä itsesi kerrankin likoon, äläkä kitise ja inise niinkuin taas teet.


      Skytta, suostutko kokeeseen? Sinun uskottavuutesi ja kykysi asetetaan koetukselle ja saat kerrankin osoittaa sen että tunnetko tosiaan sen mitä väität tuntevasi.

      Eihän tiede ole väittänyt mitään sellaista ettei näitä sinun väittämiäsi linjoja ole olemassa. Tiede sanoo pelkästään että me emme tiedä. Samaa sanoo nimenomaan skeptikot ja samaa sanon minä.

      Me emme tiedä, mutta ainakaan tähän päivään mennessä yhdessäkään kokeessa ei ole löytynyt mitään siihen viittaavaa mitä rajatieteilijät väittävät todelliseksi.

      Sinulta on kysytty että mitä nämä sinun kertomasi säteilyt ja kentät oikein ovat, mutta jätit siihen vastaamatta ja sen sijaan "suomensit" jotakin.

      Mitäpä jos ensiksi nyt aloittaisit kertomalla että mitä ne väittämäsi asiat ovat ja sitten vastaat edellä esitettyihin kysymyksiin. Koko homma alkaa nimittäin näyttää siltä että sinä riitelet yksin koko skeptikko joukolle ja skeptikotkaan eivät oikein tiedä että miksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2142
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      36
      1823
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1516
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1432
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe