No:2 Muistutus realista!

fet1

Posiva YVA VALITUS

No:13 ja 14

Aamuyön jyräys 13.01-07.

*Kun julkaisin tämän artikkelin keskustelufoorumeissamme sain ydinhallinnon edustajistot suuttumaan aiheen julkisesta käsittelystä niin massiivisesti, että kirjoitukseni poistettiin miltei paniikinnomaisesti ydinvirannomaistemme suuttuessa totuusfaktan tuonnistani. Siksi varmaan on meille KAIKILLE eduksi, että julkaisen tällaiset materiaalit ja pitkälti lehtitaltioinnit MYÖS sellaisella Tem- foorumilla, ettei ydinrikoksiaan peittelevät ydinkangstamme niitä kykene sabotoimaan, ja KANSA pääsee sitä rauhassa tutkailemaan eikö jette hyvä näin?

*Eli tosiaan niille, joille homma ei vielä auennut, niin tästä lähtien JOKAINEN materiaalini, joka pämmäistään täältä pois löytyy JATKOSSA TAATUSTI HYVIEN ystävieni mm. Jorma Aurelan ja vastaavien suojeluksesta sitten TEM-arkistoista. Alaviitteellä Posivan diariaarinumero 138/815/2008 ja sitten TVO diariaarinumerolla 138/814/29008.

*Ja JOS puolestaan vaikka NSA/SUPO:lla on rutkua aiheesta nin KAHTA kauhiammin. niin joo malliksi poisviskellystäm pämmipätkä vielä muistin elvykkeeksi:
--------------------
Aamuyön jyhkeä järäys herätti Eurassa. Seismisen aseman mittari värähti. Kyseessä lienee maanjäristys tai räjäytys. Susanne Ekroth, Eura. Koko talo tuntui tärähtävän ja ikkunat helisivät, kertoo kauttualainen Jani Lehtonen. Hän oli aamuneljältä nukkumassa ja heräsi jysäykseen. Äänenä se muistutti enemmän räjähdystä kuin laukausta. Tarkka kellonaika oli 04.04. Odotin, että pian kuuluu hälytysajoneuvojen ääniä, hän sanoo. Vastaavia havaintoja tehtiin myös Lapissa, Kiukaisissa, Köyliössä ja Säkylässä. (Paikat ovat yli 10 km päässä toisistaan, joten mistään arkisesta paukusta ei ole missään nimessä kyse!)

-Meillä ei ole sinä ajankohtana ollut koneita ilmassa, vahvistaa everstiluutnantti Anssi Saarikoski Satakunnan lennostosta. -Meidän tiedossamme ei ole, että silloin olisi ollut lentoja kertoo aluejohtaja Jouko Pelkonen. Tärähdys rekisteröitiin myös Helsingin yliopiston Seismologian laitoksen laitteilla jopa Laitilasta asti. Epämääräiset, naurettavat ja tuulesta temmatut "routateoriat" puolestaan kumoaa Geologian tutkimuslaitoksen Ilmo Kukko. Puolestaan meteoriteorian syö näköhavaintojen puute. Poliisi otti alueelta mm. Metrien Luokkasista montuista räjähdysainenäytteitä. Mitään räjähdysainejäämiä ei niinikään löytynyt tästä mystisestä tapahtumapaikasta.

Mitä uuta olemme saaneet asian tiimoilta kasaan vuoden -06 lopuilta? Ensinnä Ruotsissa massoittain (n.20) autoa suistui tieltä useiden metrien laajaan rotkosiirrosvajoamaan 400m massiivisella tasamaan sortumisen tieosuudella Etelä-Ruotsissa. Suunnilleen viikko siitä ja jouluaattona -06 Norjan peruskallioon tehty 14 kpl Norjan Oslosta eteläistä rantatie E 18 kulkevat vain 5 vuotta vanhat peruskalliotunnelit tuhoutuivat käyttökieltoon kerrallaan n. 250 km matkallaan. Sortumat olivat niin laajat ja vaaralliset, ettei luolasta kyetty pitkään suorittamaan edes ihmisten pelastamisyrityksiä. Tuhon laajuus paljastui Norjan tielaitokselle vasta yhden tunnelin totaalisortuman takia suoritetuissa jälkitarkastuksissa koko laajuudessaan. Kattojen yläpuolella olevat kivimassat ovat vaarassa romahtaa autoilijoiden päälle. Koko -07 on varattu näiden tunnelien valtaisaan korjausoperaatioon ja ruuhkista ennakoidaan kesäksi mm. Turun Sanoman kirjoituksessa 12.04-07 valtaisat. Yhä vaitonaisina tapahtuneesta pysyvä tiedotusvälineistömme ei ole halunnut mitään selitystä antaa. Kuin vakuudeksi näihin aikoihin katkesi ties monennenko kerran Raumaan tuleva massiivinen teräsvaijerinen Fennos-Skan merikaapeli. Kun kamera lähetettiin tutkimaan peräti 30m syvyydessä ja 9 km päässä rannasta olevaa vauriota, niin mitään syytä ei uskallettu kertoa. Ihmeteltiin vain, ettei tälläistä voi tapahtua. Ja toistuvasti ei koskaan. "Suunniteltu kaapelin siirto uudelle reitille osoittautui mahdottomaksi". Kertoo syyt myös tästä tapahtuneesta osin peittelevä paljonkertova paikallislehden pikkuartikkeli. Selvä sanoma on, ettei vika ollut kaapelissa, vaan paikan epävakaudessa. Tasavirtakaapelin toistamiseen noin vuoden sisällä liikunnoillaan katkaiseva tektoniseksi ja myös varsin aktiiviseksi yhä tiedetty sauma osoittaa kiistatta myös Olkiluodossa voimansa!

Kun lainaamme Posivan ja GTK:n taannoisessa artikkelissa myöntämän valtaisan Suomen, peräti Euroopan rauhattomimpien Olkiluodon kohtalokkaasti lävistävän laattasauman karttaluonnosta huomaamme mistä on kyse. Lienee vähintään 4 kerta lähivuosikymmenenä kun tämä todistettujen "vanhoista tulivuoritoiminnoistaan tuttu" laattasiirros kertoo, miksi mm. Ruotsi parhaillaan etääntyy GTK:n, TVO:n tietojen mukaan tektoniikalla meistä. Kaikkein hälyttävintä, että myös Posiva on julkaisuissaan todennut siirrosten risteilevän ydinvoimalaitosalueen kallioissa ja loppusijoitusonkaloissa. Jännittävintä tässä on havaita koska mm. OL-1 laitoksen mm. H-rakennuksen 2 kerroksessa havaitut monikymmenmetriset ja 31mm levyiset hetkessä ratkenneet taannoiset betonirepeämät tekevät laitoksen toiminnasta pahimmillaan lopun. Myös muita vakavia rakennevikoja on kalliosiirroksista raportoitu. Paikallisen ydinjätevaraston tukirakenteissa havaittiin noin 6 v siten valtaisia rakenteiden pettämisiä. OL-1 ja 2 laitoksen välisissä betoniluolastoissa on esiintynyt myös useiden senttien itä- länsisiirroksia. OL-2 laitoksen generaattorikiinnitysten tiedetään pettäneen liki lopullisesti taannoin. Suurin uhka näillä tiedoilla on että nyky-ydinsäädösten vastaisesti peruskallioon ankkuroidut OL-1 ja OL-2 laitoksien erityisesti herkät reaktorirakenteet hajoaisivat tuhoisasti. Sekä OL-1, että OL-2 laitoksien reaktoripönttöjen kiinnityksiin on jätetty kyllä lämmön vaatimaa elämisvaraa jonkin verran. Nykytiedoin yli kolmannes elämisvaran tukkivista teräsrakennusvaihetuista jäi tekokiireessä paikoilleen. Riski on enemmän kuin hälyttävä. Tulollaan oleva maamme suurin ydintuho riippuu pitkälti myös tässä TVO:n tunnustamien (TVO Uutiset raportti -06 lopulla) rakokohtaisten 0,3mm/v siirrosten ja pelkän tuurin varassa olevasta satunnaisefektistä. Viikolla 19 v-07 niinikään kerrottiin, miten tämän tektonisauman lävistämässä Mikkelissä myös mitattiin 2 rihterin maanjäristys. Euroopan aktiivisimpiin kuuluva sauma ei tunnu olevan hetkeäkään rauhallinen.

4

1734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaarin

      real pelaa espanjan liigaa. Elä nyt sotke asioita

    • pusipusi

      Tosin en paljon ymmärrä mitä oikeen kirjoitat, mutta mielestäni se kuulostaa oikealta ja viisaalta. Jos sanon ihan rehellisesti niin olet mielestäni älykäs, kirjan oppinut ja kunnollinen mies ja oikean asian puolella. Ihailen sinua suuresti. Nuo muut yrittää selvästikin ärsyttää sinua ja halveerata. Älä välitä, kateuttaan puhuvat. Taidan olla vähän rakastunut sinuun. Sankarini...ritarini. Pusi...pusi

      • fet1

        O jeeE! Johan tässä, jos kerta ihailijaposteja kertyy pitää oikeesti olla iloinen ja nöyrän kiitollinen saamastaan asiallisesta palautteesta.)

        On se tietysti elämän suolaa että tajutaan myös mistä näissä asioissa on oikeasti kyse. Välittämisestä, empatiasta, ihan juu tosiaan lähimmäisenrakkaudestakin!) On äärimmäisen tärkeää tajuta ihmisen arvo ja elämänsä oikeutukset niin meille kuin koko luomakunnalle.

        Tietysti kaikinpuolin sitä, että meidän JOKAISEN elämä ja OIKEUS siihen on tärkeää. Niin meidän sukupolvien, kuin myös VIELÄ puolustuskyvyttömien tulevien kanssa.

        On ensiarvoisen laadukasta tajuta, että sen minkä mätkimme surutta orastavien sukupolvilastemme säälimättömästi maksetavaksi. Huomaamme illemmalla olevan jälkeemme jättämämme materiaalityrkyn, ja samalla vastauskaiun myös tekemisistämme MEILLE!


      • Arto kulta,
        fet1 kirjoitti:

        O jeeE! Johan tässä, jos kerta ihailijaposteja kertyy pitää oikeesti olla iloinen ja nöyrän kiitollinen saamastaan asiallisesta palautteesta.)

        On se tietysti elämän suolaa että tajutaan myös mistä näissä asioissa on oikeasti kyse. Välittämisestä, empatiasta, ihan juu tosiaan lähimmäisenrakkaudestakin!) On äärimmäisen tärkeää tajuta ihmisen arvo ja elämänsä oikeutukset niin meille kuin koko luomakunnalle.

        Tietysti kaikinpuolin sitä, että meidän JOKAISEN elämä ja OIKEUS siihen on tärkeää. Niin meidän sukupolvien, kuin myös VIELÄ puolustuskyvyttömien tulevien kanssa.

        On ensiarvoisen laadukasta tajuta, että sen minkä mätkimme surutta orastavien sukupolvilastemme säälimättömästi maksetavaksi. Huomaamme illemmalla olevan jälkeemme jättämämme materiaalityrkyn, ja samalla vastauskaiun myös tekemisistämme MEILLE!

        herää jo...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe