Tiesitkö että leivän valmistukseen käytetään lihatuotteita? Ei taida ihan onnistua viherpiiperrys.
Varo leipää
jos olet kasvissyöjä
3618
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 3
Vanhimmat
"lihatuoteitta"?
Leipomossa olin kesätöissä, mutta mitään salaisia "lihatuotteita" ei siellä leipiin lisätty.
Viitteitä kehiin, muutoin mene äidilles satujasi kertomaan...
lihapulliin laitetaan lihaa ja lihaleipiin myös No, jotkut leivät sisältävät joitakin eläinperäisiä aineita kuten maitoheraa, maitojauhetta, kaseiinia, munajauhetta ja hunajaa. Lisäksi monet lisäaineet leivässä saattavat olla eläinperäisiä.
Ei tilanne kuitenkaan niin paha ole. Esim. monet ruisleivät eivät sisällä muuta kuin ruisjauhoa, suolaa ja vettä eli ne kelpaavat jopa vegaaneille. Myös mm. Fazer ilmoittaa, ettei se käytä mitään muita kuin kasviperäisiä lisäaineita.
Niin, leipurin kädet on tehty lihasta!