onko porissa skeitti paikkoja ??

aloittelia

haluisin tietää onko porissa skeitti paikkoja . ja millai kannattaa alottaa skeittaaminen jos ei oo skeitti paikkaa lähel ???

6

1095

Vastaukset

 • En oo ikinä skeitannu skeitti paikassa ja oon iha hyvä eli ei tartteeskeittipaikkoja

 • Porkassa isosannankoulun takanahan on se jokusen vuoden vanha ulkoparkki..
  Ite lopetin lajin 8vuotta sitten polven mentyä lopullisesti sököks ja silloinha ulvilassa oli vanhan vapaavalinnan takana rähjäinen ulkoparkki(ei enää ole silti)
  Ja ulvilassa kirjaston edessä on joku pikkuparkki missä jotain härpättimiä. Joskus oli jossain lähellä cittaria sisähalli mutta olisko niin ettei sitä olis enää.. tiedä sitä..

  • ja sampolassa on aika uudehko ulkoparkki myös ihan sampolan koulun luisteluradan vieressä.. alappa vaikka noista jos joku lähellä itseäs..
   Ite alotin aikanaan ihan meen silloisen talon parkkialueel tai koulun tms pihassa jotain enne ku kehtasin mennä sin mis muutkin.. ^________^


 • tiedoks vaa sitä sampolan skedeparkkii ei ol enää ku se raivattiin maan tasal... ilmeisest ku kukaa ei käyny :(

 • Hangup.fi ja sieltä osio ''spotit'' mielestäni siinä oli kaksikin skedeparkia porista päin. P.s. Tuossa ei ole todellakaan kaikkia suomen parkkeja.

 • porissa on ollut sampolassa mutta se otettiin pois. ulvilassa on kirjaston edessä on pikku parkki.porkassa on koulun vieressä pikku parkki.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  127
  3932
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3722
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2148
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1036
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  451