kaakaomassa on,kaakaovoi on.mites saan niistä valmiin suklaan?missä suhteessa laitan kutakin?
suklaan valmistus
3
2455
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkk
........ varsinkaan tuo temperoiminen kotioloissa.
suklaayhdistyksen sivulla kerrotaan suklaan valmistuksesta, ja siit saa hyvän käsityksen KOTONA tekemisen mahdottomuudesta.- humppalumppa
..itse suklaan tekeminen on hankalaa sillä työ
ovat niin kyllä temperointi onnistuu ihan kotioloissa - kaikki hienommat suklaat temperoidaan nimenomaan ihan lastalla ja pöydällä.
itse massan valmistus on sitten vaikeaa kotioloissa.
kuten valssaus, sekoitusaika (12 h) soijalestiinin lisäys sekä k-voin lisäys sekoitusaikana sekä lämpötila pitää olla 60 asteen hujakoilla ei kuitenkaan yli sillä silloin suklaa palaa.. ja maistuu paskalta.
- Suklaaaddikti
http://www.cocovishop.com/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Spray/Categories/Kaakaotuotteet/"Suklaan valmistamisen reseptejä"
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422812Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423542586Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta562315- 352194
- 251733
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251639- 481526
- 1001449
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391395Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa661289