Toinen nainen sylissä?

Mitä jos miehesi sylissä istuu toinen nainen? Esimerkiksi joku tyttökaverisi? Onks miehet teidän sylissä istunut ketään toista naista oman naisesi läsnäollessa? Onks se herättänyt mitään tunteita kenelläkään? Positiivisia tai negatiivisia?

33

4685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • random_N

      Jos kyseessä on jokin tilanpuutteesta johtuva järjestely niin eipä asiassa ole mitään. Jos vaikka itse ajan autoa jne.

      Mutta noin pääsääntöisesti iho- ja limakalvokontaktit ystävien kumppaneihin ja toisaalta ystävieni ja minun kumppanieni välillä ovat ja saavat olla vähäiset.

    • istunut :

      sisko ja siskon tytär

    • On istunu... Jos tyttökaveri koki asian uhkaks, se kyllä anto siitä illan päätteeks varsin selvän palautteen. Mut sit jos se tyttö ei oo niin kaunis tms niin ei oo ollu mitään hätää...

    • tstorotta

      taksissa on mieheni sylissä istunut ystäväni/tuttavani. Ei herättänyt mustasukkaisuutta tai ärtymystä. En ehkä välttämättä olisi "kauhean tyytyväinen" jos tulisin jonnekin ja mieheni sylissä istuisi toinen nainen. Silloin tulisi ehkä pienet "kuulustelut". En näe (enkä ymmärtäisi) siinä mitään syytä, minkä takia ystäväni tai kenenkään muunkaan naisen pitäisi istua mieheni sylissä. Olisi erittäin omituista....

    • ..................

      toisen naisen kanssa tai ainakin vetää kielareita oman ihqutyttökaverin kans kun oma mies odottaa kotona, niin kai meille miehille edes sen verran annetaan tasoitusta että saadaan pitää kaunista naista sylissä?

    • rapiskarpalo

      ihan tilanteista, että en mäkään mene vieraiden enkä tuttujen miesten syliin istuskelee ilman pätevää syytä, niin olettaisin ettei mieheni ilman pätevää syytä ota syliinsä muita kuin minua istuskelemaan ja jos ottaa niin ihan rehellisesti sanottuna turpiin tulis miehelle (ainakin yritys hyvä).

    • Nyxä ei piittaa mitään, eikä minkään tilanahtauden vuoks ole istunut muita naisia sylissä. Mut joidenkin exien kanssa tuli ongelmia jo pelkän 'hei:n' sanomisesta puolitutuille naiselle.

      Avokki on vissiin huomannu samankuin minäkin, et se saa sänkyynsä panokoneen sen jälkeen kun on saanut vähä vierasta naista sylissään pitää.

      • paremman

        näköiseen avokkiin voisi olla paikallaan.


      • paremman kirjoitti:

        näköiseen avokkiin voisi olla paikallaan.

        meen ihan paskaksi jos mut vaihdetaan toiseen.


      • idiootti oot...?

        ja vielä ylpeä siitä...


      • cookos

        no se selittää meidän tilanteen sitten..


      • ...en ois ihan varma tietääkö sun avokki, puhumattakaan ymmärtäiskö. Mutta siitä huolimatta se on "win-win"-tilanne. Ehkä pieni mustasukkaisuuden tunne laittaa sen avokin myös "panemaan parastaan" siellä kamarissa tuollaisen tilanteen jälkeen.

        Ainakin omien kokemuksien mukaan kyydit on keskimääräistä paremmat, jos illan aikana on "sattunut" jotain mustasukkaisuutta herättävää (esim. flirttiä).


    • sylissä ollut :

      ja naikkoset saa haistaa pitkän ja haisevan paskan jos asia häiritsee

    • nainen.

      Mitä jos naisesi istuu toisen miehen sylissä? mitä ajatuksia se herättää?

      Tilanpuutteen takia autossa voisin tajuta riippuen naisesta, mut miks muuten tarviis eli negatiivisia ajatuksia herättää. Olisin mustis.

      Mä lemppaisin miehen jos sen sylissä istuis joku tyttökaveri itseni sijasta, fyysisiä kontakteja ei tarvii olla muihin "vieraisiin naisiin" kuin minuun, paitsi halaus siihen "oikeutetussa" tilanteessa. En mä nyt katselis sellaistakaan jos mieheni silittelee toista naista, tai suutelee..

      No, ainakin joku mies joka ajattelee että "sylissäni saa olla muitakin naisia", kestää sitten senkin että oma nainen istuu muiden miesten sylissä.
      Molemmille samat vapaudet ja niistä voi sopia etukäteen ja joita noudatetaan, jos suhteessa halutaan toista kunnioittaa. Pelisäännöt.

      • Anonyymi

        Auto täynnä vaimo istui yhden hyvän päivän tutun sylissä, matka kesti noin puoli tuntia. Kertoi että hyväili aika röyhkeästi pakaroita ja yritti hameen alle kun ei päässyt kireän hameen takia seinän puolelta hyväili sievästi rintaa kertoi että nännit oli tosi kipeän kovina ja tuntui hyvältä.
        Kotona istui syliin keittiössä ja sanoi tuntui tältä ja hieroi pikkarit päällä siirsin syrjään ja olihan mamma kostea oli tosi rietas kun liikuttiin molemmat hieroin samalla vähän ja sai kunnon orgasmin ja laukesin sisään kunnolla siirtyi sen verran että antoi valua lattialle. Kuiskas vielä jäi kovat halut kun miehellä oli autossa paksu kalu pimppiä vasten niin pitkään jatkettiin myöhemmin makkarissa,


    • Biseksuaali polygamisti

      Kaveripiireissä on aika vapautunut meininki.

    • cookos

      siitä tulee kotona riita. Sen voin sanoa.Koskettelu kaikeessa muodossa on minusta liikaa, sanallisesti voi jutella, mutta kaikki muu on liikaa..

      • Ei mulle tulis mieleen kaverin miehen syliin mennä muuten vaan istumaan enkä siihen keksi yhtäkään järkevää syytä. Eli en mäkään tilanteesta tykkäis, enkä ymmärrä miks ihmeessä pitäis tykätä.


      • cookos
        NtiBebs kirjoitti:

        Ei mulle tulis mieleen kaverin miehen syliin mennä muuten vaan istumaan enkä siihen keksi yhtäkään järkevää syytä. Eli en mäkään tilanteesta tykkäis, enkä ymmärrä miks ihmeessä pitäis tykätä.

        kaikkee läppää oon heittänyt sen työporukan miesten kanssa, mutta ei muuta. ja jos jossain on kiinni käyneet, reissussa, näpille oon antanut. Ja ovat sen suosiolla ymmärtäneet. ja tuokin on ollut porukassa...en mä oikein haluu sellasta, että tullaan hiplaa..suutari pysyköön lestissään.


    • ...vaimolle vieras ja tapahtumapaikkana esim. ravitsemusliike, niin silloin vaimon on ihan aiheellistakin vetää herne nenään. Mun käsi on kuitenkin sen naisen housuissa. ;)

      "Onks miehet teidän sylissä istunut ketään toista naista oman naisesi läsnäollessa?"

      Ainakin vaimoni sisko, vaimoni kaveri, kaverini vaimo... Useimmin tätä on tapahtunut auton takapenkillä. Joskus varmaan jossain kotibileissäkin. Aina niihin tilanteisiin on liittynnyt joko tilanpuute tai huumori.

    • Ei mun mies kyllä kovin paljoa oo muita naisia sylissään pitänyt... Muistaakseni. Ei mun kaveritkaan oikein oo sen tyylisiä et ne edes huppelissa menis "muiden miesten" syliin, vaikka halata saattaakin jne.

      Eipä se nyt kuitenkaan maailmoja kaatais vaikka välillä siinä joku istuiskin, jos se on sellasta "viatonta" sylissä istumista eikä mitään klähmimisistuntaa.

    • dayum

      vastauksia.

      "Onks miehet teidän sylissä istunut ketään toista naista oman naisesi läsnäollessa?"

      En muista ihan varmaksi, mutta voi olla ettei. Vai oisko joskus autossa ollut tilanpuutetta... en muista. Tai onhan sitä tilanpuutetta ollut, mutta oisko just noin... No vastaan ettei ole kokemusta.

    • Anonyymi

      Mua ei vittu kiinnostais ottaa ketään muuta kun yhden stripparin syliin

    • En sietäisi hetkeäkään.🥺

    • Anonyymi

      Vaimo istui miehen sylissä takapenkillä kun siellä oli neljä henkeä', tuli viesti kun istuin edessä. Poika hieroo pillua mitä teen huudanko. Vastasin anna hieroa jos hyvältä tuntuu. ei mennyt pitkään kun tunsin vaimo puristaa oikealta puolen olkapäätä kunnolla ja sitten löysää. viesti aivan ihanaa aivan ihanaa.
      Kotona vaimo oli aivan kiimassa hyvä että saatiin vaatteet pois kun pyllisti nai autolutkaa nai pillu valui kiimaa ja melkein heti sai orgasmin työntelin muutaman kerran ja laukesin syvälle, makoiltiin ja vaimo sanoi , miksi annoit luvan, se oli älyttömän kiimasta pojan kalu oli hameen alla suoraan pillua vasten kun työnsi sormet pilluun en ole kostunut niin en muista milloin kun sain orgasmin tunsin että poika laukesi housuihin se raukka. tiedätkö antoi tämän lapun siinä oli puhelin numero. Hyväilin pillua ja kysyin haluatko soitaa mietti ja mietti kuiskin korvaan ajattele nuori poika naisi sinua koko yön kun on saanut kokeilla vähän. Jatkoin hyväilyä pillu teki jo isoa liikettä sormia vastaan kuiskasi voisin soitaa, annoin puhelimen tee nyt puhelin seksiä ja kaijutin päälle.
      Puhelin soi pitkään ja vastasi. Kaija tässä hei anteeksi että soitan mutta pyydän anteeksi että sotkit housusi, mutta olit niin hyvä. Sakari sanoi ei haittaa sinulla oli niin ihana pillu että oli pakko jatkaa, olet ihana mieheni nukkuu ja minulla haluttaa hirveästi saada kunnolla voinko tulla joskus ? voit vaikka heti tai kun pääset moi.
      Hyväilin Kaijaa koko ajan, levitti jalat nyt kyllä nait, kerroin kuinka joutuu antamaan monesti nuorelle kyrvälle Kaija notkisti selkää ei juma.... nyt nyt ja sai orgasmin.
      Aamulla sanoi voi minua pöljää sait soittamaan, sanoin sinun on käytävä siellä muuten jää kutku. Kaija soitti ja lähti, nyt odottelen mitä kuuluu kun tulee.

    • Anonyymi

      Tansseista tullessa kaverin vaimo istui sylissä nosti hameenhelmaa kun istui syliin, meitä oli kuusi takapenkillä. Pidin kättä hänen jalanpäällä tunsin paljaan ihon, kokeilin oven puolelta reisi oli paljas, minulla väljät housut, ei helvetti alkoi seisomaan, Tunsin kalulla että koski keskelle pillua, Raija katsoi minua mutta jatkoi keskustelua etupenkille vähän nousi ja istui suoraan kovan kalun päälle kalu oli jalanpäällä, nyt se oli pillun puristuksessa, työnnin kättä takaapäin tunsin pikkarit jotka oli pillun huulien välissä hyväilin sormella pyllyä työnsin sisään Silloin Raija jännittyi sormi oli vähän pyllyssä liikutin ensimmäiseen niveleen asti.
      Raija halusi olin yllättynyt työnsi vastaan liikutin niin pitkään että sai orgasmin yritti peittää sitä yskimällä ja liikkumalla. Loppumatka meni hyvin.
      Seuraavana päivänä olin kämpillä ovikello soi Raija tuli sisään työnsi minua rinnuksista sänkyyn pussasi rajusti konttasi naamalle sama mekko ei housuja, saatanan runkkari ja nuoletti pilluaan jota tein mielelläänolin lopulla aivan limanen ennenkuin sai orgasmin. Tuli viereen sanoi olen ollut siitä asti kiimassa kun istui sylissäsi eikä se lähtenyt vaikka Jukka nai aamuun.
      Käänyi ja otti kalun suuhun tämä kyrpäkö se tökki minua istui sen päälle nai kuin hullu hädässä, Raija oli tosi kiimassa nai ja urisi ihmeellisesti kun yritin estää nai kovempaa laukesin sisään voi luoja mikä nainen,nousi päältä ja sanoi ihanaa kun tulit sisään, makoiltiin jonkin aikaa sanoi saanko istua syliin,istuimme keittiön pöydän tuolilla, hyväilin kuin autossa ja sievästi ujutin siten että kalunpää koskee pilluun liikutin pyllyä siten että saan sen suulle kyrpä alkoi mennä sisään tiukka ja liukas pillu hyväilin rintoja takaapäin suipot rinnat nätit nännit Raija levitti jalat kalu painui kunnolla sisään pantiin tässä asennossa pitkään kumpikin nautii Raija valui jaloille yritin koskea pilluun siirsi kädet rinnoille ja nai, kun tunsi että tulen kalu paksuni ja sylki sisään Raija sai orgasmin pissaa lensi jaloille huusi ja tärisi.
      Siivottiin ja naurettiin Raija sanoi ei koskaa ole käynyt näin se oli ihanaa.

    • Anonyymi

      On istunut kaverin vaimo sylissä tultiin tansseista, istuessaan nosti mekon helmaa että ei rypisty, kun pidin käsiä muiden huomaamatta paljaalla pyllyllä mekon alla kiersi niin lähelle että tunsi kalun haaroissaan minulla oli köysät housut ja kalu pääsi vapaasti kasvamaan, kun yritin siirtää kättä jalanyli eteenpäin pysäytti kolmesti käden mutta kun keinui vähän aikaa kalu haarojen välissä antoi kokeilla vähän karvoitusta. Kun päästiin perille antoi pikaisesti suukon ja kiitti kun jaksoin pitää sylissä.

    • Anonyymi

      Vittu kun ei oo ollu tyttöystävää maksulliset naiset on kyllä sylissä ollu ja aika paljonkin.

    • Anonyymi

      On istunut, tultiin synttäreiltä jokaisen auto oli täynnä, meidän auto ensimmäisenä meni siskon kyytiin, istuin takapenkille syliin kun olen laiha Kari sanoi onneksi sain keviän syliin, meni vähän matkaa muut takapenkillä nukkui minä en Kari varsin siirteli pyllystä kalun päälle se oli väljissä puvun housuissa ja sopi kasvamaan. Sisko poltti tupakkaa sanoin pysähdytään ja tupakoidaan ulkona Sari ja Veli nukkuivat takapenkillä ,tupakoitiin katsoin Karia vihaisesti vaikka nännit painoi puseroa.
      Kun istuin uudestaan Kari nosti mekkoa istuin melkein alasti syliin, tunsin heti kalun haaroissaKari heilutti lantiosta pyllyä yritin estää Kari alkoi aivastelemaan sanoi ota edestä paperia. Kokeili heti pillua löin käsille sievästi mutta pyllötin sormet kävi sisällä kun istuin sievästi paljas kalu oli haaroissa kokeilin mekon läpi se oli paljon paksumpi kuin miehelläni Kari veti minut itseään vasten sai tilaa ja painoi alas nyt se koko kalu oli sisässäni katsoin sivulle nukkuivat sikeästi Kari hyväili pillua mekon alla työnsin syvemmälle ja laukesin vapisin pitkään jatkoin istumista ja kalu vain kesti kun tulin toisen kerran Kari laukesi kolme pitkää jaykkää painallusta annettiin olla sisässä sitten nousin vähän Kari laittoi paperia pillun päälle käänsin pikkarit päälle. Kotona äkkiä suihkuun miheni sai kahdesti kun tuli kotiin.

    • Anonyymi

      yksi kaverin muija on istunut ainakin kahdesti autossa sylissä, pitää aina mekkoa kun käydään tanseissa. takaisin tullessa tekee niin että pääsee mun syliin, nostaa aina hameen niin että ei rypisty, sylissä melkein paljas pylly, minun kesä shortsit on vähän väljät ja kalu pääsee seisomaan hyvin jalan päälle. istuu niin leviästi kun voi että tuntee kalun pillua vasten toisella kerralla hyväilin etukautta suoraan pillua kokeilin sievästi rintoja nännit oli kovat painautteli pyllyä kun puristelin nännejä.
      Kerran soitti jos tulen naitko heti, sanoin tule vaan. Kun sain oven kiinni otti heti kalun esille sanoi haluan nähdä tämän ja imi kiihkeänä työnsin lipastoa vasten nostin hametta nauroi pane heti kuiskasin sulla ei ole housuja sanoi olisivat kastuneet panin rajusti kuiski ihanaa justiin kuin ajattelin panin sain pyllyn tärisemään ja laskin sisään, antoi valua lattialle, Siinä vähän aikaa puhuttiin kuinka ollaan hulluja seksistä ja panin uudestaan kuiski olen kyllä huora kun haluttaa näin iskin luuta vasten kiljui anna nyt laukesin lattialla oli iso läntti nauroi tuo ihana aine oli minussa. Istui vähän aikaa kylässä ja sanoi ukko tulee kohta kotiin pakko lähteä.
      On antelias nainen kun on pää saatu auki sanoo itsekkin että haluaa vierasta ja turvallisesti.

    • Anonyymi

      Strippari

    • Anonyymi

      Sanonta on jot kaikkehen tottuvi paitti jääpuikkoon persiis koska se kerkiää alkaa sulaan kuulemma ennen kun siihen tottuu

    • Anonyymi

      Kukaan nainen ei istu minun miehen sylissä muu kuin minä. Siitä ei keskustella. Piste.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe