Kuinka kauan ja missä lämpötilassa kokonainen kalakukko lämmitetään uunissa?
miten
29
9558
Vastaukset
- ..saa...
...vastauksen ihan itsekin eli yhdessä reseptissä luki näin:
Paista kukkoa 200-225 asteen lämmössä uunissa, kunnes se on saanut väriä.
Ja täällä koko resepti yhteen kukkoon missä on ihan eri paistolämpötilat ja tyyli.
http://www.maku.fi/reseptit/resepti/Kalakukko/1657.html- Kysyttiin missä
Lämpötilassa kukko saadaan syöntilämpöiseksi, ei kysytty missä lämmössä se paistetaan, tai miten se tehdään. Googletahan ne tiedot, niin olet taas asiassa mukana.
Toisaalta, kylmäkin kukko maistuu erinomaiselta kun sipasee siivun päälle voita ja huuhtoo kukon kylmällä maidolla. - mitä te aiotte tehdä?
Kysyttiin missä kirjoitti:
Lämpötilassa kukko saadaan syöntilämpöiseksi, ei kysytty missä lämmössä se paistetaan, tai miten se tehdään. Googletahan ne tiedot, niin olet taas asiassa mukana.
Toisaalta, kylmäkin kukko maistuu erinomaiselta kun sipasee siivun päälle voita ja huuhtoo kukon kylmällä maidolla.Kalakukkoa ei voi syödä kylmänä, koska voi ei silloin sula siinä eikä sisällä oleva sianlihan rasva sula ja tirise.
Kysymys on selvästi, miten valmis kokonainen kukko lämmitetään, ettei siitä tule kuiva kuin korppu. - Kyllä kalakukkoa
mitä te aiotte tehdä? kirjoitti:
Kalakukkoa ei voi syödä kylmänä, koska voi ei silloin sula siinä eikä sisällä oleva sianlihan rasva sula ja tirise.
Kysymys on selvästi, miten valmis kokonainen kukko lämmitetään, ettei siitä tule kuiva kuin korppu.Syödään ja syötiin varmasti enemmän kylmänä kuin lämpimänä.
Mitenkä luulet ennenvanhaan takaniityillä kukkoa lämmitetyn. Ottivatko leiviuunin mukaan heinähommiin?
Kukosta voi leikata siivun kuin limpusta ja voidella vielä voilla, on muuten yllättävän maukasta, kokeile tolvana niin tiedät!
Savolaisten paras keksintö oli ripakukko, nimenomaa
matka ja eväsruuaksi. - siivompaa
Kyllä kalakukkoa kirjoitti:
Syödään ja syötiin varmasti enemmän kylmänä kuin lämpimänä.
Mitenkä luulet ennenvanhaan takaniityillä kukkoa lämmitetyn. Ottivatko leiviuunin mukaan heinähommiin?
Kukosta voi leikata siivun kuin limpusta ja voidella vielä voilla, on muuten yllättävän maukasta, kokeile tolvana niin tiedät!
Savolaisten paras keksintö oli ripakukko, nimenomaa
matka ja eväsruuaksi.kieltä täällä ruokapalstalla, moukka!
- ja vanhat viisat vastaa
siivompaa kirjoitti:
kieltä täällä ruokapalstalla, moukka!
ei KALA-,LANTTU- TAI PERUNAKUKKOA KOSKAAN LÄMMITETTY PAISTON JÄLKEEN,mutta voithan sinä leikkaamasi palan laittaa vaikka mikroon läpiämään.
- Emättimessä on
siivompaa kirjoitti:
kieltä täällä ruokapalstalla, moukka!
Mielestäsi siivotonta?
- vanhaan olisi lämmitetty,
siivompaa kirjoitti:
kieltä täällä ruokapalstalla, moukka!
niin ei se tarkoita sitä, etteikö se olisi parempaa lämmitettynä.
- tosiaan noin?
ja vanhat viisat vastaa kirjoitti:
ei KALA-,LANTTU- TAI PERUNAKUKKOA KOSKAAN LÄMMITETTY PAISTON JÄLKEEN,mutta voithan sinä leikkaamasi palan laittaa vaikka mikroon läpiämään.
Miksi nykysiin myytävissä sitten on mukana lämmitysohje?
- kuulu
Emättimessä on kirjoitti:
Mielestäsi siivotonta?
ruokapalstalle, ääliö! Vai kuuluuko sinusta?
- Selvittää sana emätti.
vanhaan olisi lämmitetty, kirjoitti:
niin ei se tarkoita sitä, etteikö se olisi parempaa lämmitettynä.
Kainuun murteessa (Lue Päätalon kirjoja) Riitu-äiti käskee pientä Kalle poikaansa pistelemään kuivaa leivänkyrsää emättiinsä, eikä Riitu taatusti tarkoita kyrsälläkään sitä, mitä sinä ajattelit.
Suomeksi murteesta selvennettynä, Kallen äiti Riitu komentaa Kallea pistämään leivänpalaa suuhunsa = Emätti. (Emätin emättimeen jne)
Joten ehkä se sinun suttuisessa mielikuvituksessasi sai eri merkityksen ja mielikuvasi kohteen asetit naisihmisen jalkojen väliin ja siellä sijaitseviin tiettyihin intiimeihin sisäelimiin.
Murteet ovat kielemme rikkaus, suosikaa niitä!
Eli maininta soveltunee mitä parhaiten juuri ruokapalstalle, eritoten perinneruokiin, oletko nyt samaa mieltä? - oli sitten
Selvittää sana emätti. kirjoitti:
Kainuun murteessa (Lue Päätalon kirjoja) Riitu-äiti käskee pientä Kalle poikaansa pistelemään kuivaa leivänkyrsää emättiinsä, eikä Riitu taatusti tarkoita kyrsälläkään sitä, mitä sinä ajattelit.
Suomeksi murteesta selvennettynä, Kallen äiti Riitu komentaa Kallea pistämään leivänpalaa suuhunsa = Emätti. (Emätin emättimeen jne)
Joten ehkä se sinun suttuisessa mielikuvituksessasi sai eri merkityksen ja mielikuvasi kohteen asetit naisihmisen jalkojen väliin ja siellä sijaitseviin tiettyihin intiimeihin sisäelimiin.
Murteet ovat kielemme rikkaus, suosikaa niitä!
Eli maininta soveltunee mitä parhaiten juuri ruokapalstalle, eritoten perinneruokiin, oletko nyt samaa mieltä?melko väärä.
"Voihan emätin?" oli otsikko, eli sama kuin "Voihan suun?". Mitä järkeä merkityksessä? - Katsos kun
oli sitten kirjoitti:
melko väärä.
"Voihan emätin?" oli otsikko, eli sama kuin "Voihan suun?". Mitä järkeä merkityksessä?Siihen lipsahti yhden t:n tilalle loppuun ännä.
Tuo oppineiden kieli tai kielioppi kun ei oo ihan niin hyvin hansikkaassa kuin sinulla. olenpahoillani tuottamastani mielipahasta.
Onko muuten mielestäsi sana "tunnettuus" parempi kuin vanha sana "tunnettavuus". - Lohi K.Ukko
Katsos kun kirjoitti:
Siihen lipsahti yhden t:n tilalle loppuun ännä.
Tuo oppineiden kieli tai kielioppi kun ei oo ihan niin hyvin hansikkaassa kuin sinulla. olenpahoillani tuottamastani mielipahasta.
Onko muuten mielestäsi sana "tunnettuus" parempi kuin vanha sana "tunnettavuus".Urpoa porukkaa tällä palstalla; ei osata lukea ja vastataan kaikkeen muuhun paitsi itse kysymykseen.
- Kokkonen.
Lohi K.Ukko kirjoitti:
Urpoa porukkaa tällä palstalla; ei osata lukea ja vastataan kaikkeen muuhun paitsi itse kysymykseen.
Kalakukkoa, enempää kuin muitakaan kukkoja ei lämmitetä ja piste!
tosiaan noin? kirjoitti:
Miksi nykysiin myytävissä sitten on mukana lämmitysohje?
Kun nykynuoret eivät tiedä, ettei sitä lämmitetä ovat laittaneet ne ohjeet siihen. Ei todellakaan lämmitetä.
- ihmeessä
se pitäisi lämmittää?
Olen syntyisin Savosta - kalakukkojen kotimaakunnasta - eikä koskaan ole tullut eteen, että kalakukko olisi valmistamisen jälkeen uudelleen lämmitetty. Kylmänä se syödään.- Nykyaika?
Kuulemma jäätelökin pitää lämmittää ennen syöntiä, ettei nielurisat tulehdu!
- Savolaisgeeninen
http://www.herkkuleipomo.fi/fi/tuotteet/kukot/18-lohikukko
Ja siltä varalta että linkin takainen serveri poistuu niin kopio:
"Lämmitysohje kokonaisille kukoille (500g ja 800g ) sähköuuneja varten:
Laita kukko folioineen ylösalaisin kylmään uuniin. Säädä uunin lämpötila 160 asteeseen. Anna kukon lämmitä noin 30 minuuttia, sen jälkeen käännä kukko oikeinpäin ja anna olla uunissa vielä 30 minuuttia. Nauti kukko voin kera!!!!"
Ai ja kuinka se syödään: Naatinta ohje: http://www.hannapartanen.com/Naatintaohje.pdf - pakollinen kalakukko etiketti tietopläjäys. Ja tuolta voi niitä tilata vaikka lentorahtina...
Muistini mukaan aikoinaan Savon sukulaisemäntä kertoi kukon olevan matkaeväs metsään eli usein kylmänä syöty mutta henk. koht. tykkään että onhan se nyt aikas paljon parempi lämpimänä... - Ei-savolaenen
No onhan täällä nyt varmaan siilinjärven savolaisia, joihin ei tity voi luottaa sekuntiakaan. Jos ostatte kukona kaupasta, niin lämittättekö sen vai ette?
- AKKA lämmitetään
ennen käytöönottoa kunnolla ettei tarvitse koko entoota rynkyttää. Kukkopalasen voi lämmittää mikrossa.
- Kuka tyhmä nyt
koko kukkoa lämmittää,lämmittä vain sen palasen jonka meinaa syödä.
- Anonyymi
MIKROSSA
1.
Ota folio pois
2.
Laita kukko kannen alle uuniin
3.
Lämmitä keskilämmöllä uunissa n. 1 min./100 g
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 10 min.
UUNISSA
1.
Ota folio pois
2.
Lisää pari nokaretta voita tai margariinia kuoren päälle ja kääri kukko kostutettuun voipaperiin
3
Lämmitä kukko miedolla
lämmöllä n. 125° C uunissa
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 60 min. MIKROSSA
1.
Ota folio pois
2.
Laita kukko kannen alle uuniin
3.
Lämmitä keskilämmöllä uunissa n. 1 min./100 g
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 10 min.
UUNISSA
1.
Ota folio pois
2.
Lisää pari nokaretta voita tai margariinia kuoren päälle ja kääri kukko kostutettuun voipaperiin
3.
Lämmitä kukko miedolla lämmöllä n. 125° C uunissa
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 60 min.MIKROSSA
1.
Ota folio pois
2.
Laita kukko kannen alle uuniin
3.
Lämmitä keskilämmöllä uunissa n. 1 min./100 g
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 10 min.
UUNISSA
1.
Ota folio pois
2.
Lisää pari nokaretta voita tai margariinia kuoren päälle ja kääri kukko kostutettuun voipaperiin
3.
Lämmitä kukko miedolla lämmöllä n. 125° C uunissa
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 60 min.MIKROSSA
1.
Ota folio pois
2.
Laita kukko kannen alle uuniin
3.
Lämmitä keskilämmöllä uunissa n. 1 min./100 g
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 10 min.
UUNISSA
1.
Ota folio pois
2.
Lisää pari nokaretta voita tai margariinia kuoren päälle ja kääri kukko kostutettuun voipaperiin
3.
Lämmitä kukko miedolla lämmöllä n. 125° C uunissa
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 60 min.MIKROSSA
1.
Ota folio pois
2.
Laita kukko kannen alle uuniin
3.
Lämmitä keskilämmöllä uunissa n. 1 min./100 g
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 10 min.
UUNISSA
1.
Ota folio pois
2.
Lisää pari nokaretta voita tai margariinia kuoren päälle ja kääri kukko kostutettuun voipaperiin
3.
Lämmitä kukko miedolla lämmöllä n. 125° C uunissa
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 60 min.MIKROSSA
1.
Ota folio pois
2.
Laita kukko kannen alle uuniin
3.
Lämmitä keskilämmöllä uunissa n. 1 min./100 g
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 10 min.
UUNISSA
1.
Ota folio pois
2.
Lisää pari nokaretta voita tai margariinia kuoren päälle ja kääri kukko kostutettuun voipaperiin
3.
Lämmitä kukko miedolla lämmöllä n. 125° C uunissa
---
Lämmitä 1 kg kukkoa n. 60 min.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1072685Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302375Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen202255Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631021826- 1141600
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1661318Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2771138- 711014
- 80994
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha178920