Tällä paikalla olisi potentiaalia olla maailman paras pizzeria, mutta...
Mielestäni ravintola mokaa muutamassa kohdassa.
Uuni on sellainen liukuhihnauuni, pohja ei paistu rapeaksi, jää keskeltä usein mössöksi. Lienee aikaisemmin ollut kivipohjainen uuni siellä.
Herkkusienet tulee säilykepurkista, kyllä tuon tasoisessa paikassa sienet pitäisi olla tuoreita. Ero on huikea!
Oliiviöljyä ei löydy mistään!
Salaattipöydän kaalisilppuakaan en ihan ymmärrä.
Habanerot on niinikään säilöttyjä, kokeilisivat tuoreita kun niitäkin saa.
Muuten täyden kympin paikka ym. puutteita lukuunottamatta.
Pizzeria Napoli
16
4375
Vastaukset
- Per C. Reikä
...palautetta heille. ehkäpä ottavat onkeensa siitä.
- turhuudenjumala
olen samaa mieltä sun kanssa. napolissa on hyvät pitsat, pikku viilauksella niistä saisi erinomaiset... salaatinkastikkeisiin kun sais vielä makuakin...
- turhuudenjumala
siihen pitsasoosiin saisivat makua, niin olisi aika lähellä täydellistä pitseriaa
- Tamperelainen herkkusuu
Juu se sinappipohjainen tai mikä lie standardisalaattisoosi ei kuulu sinne Napoliin vaan johonkin lounasruokalaan.
Joku itsetehty jogurttipohjainen valkosipulikastike salaatille olisi koistava.
Olen samaa mieltä siitä kelaavasta uunista, mielestäni se ehkä pilaa muuten loistavan pizzan.
Kunhan eivät pilaa loistavaa pizzeriaa, pienellä justeerauksella siitä saisi täydellisen. Tuntuu että moni ravintola menee pilalle sillä että jos paikalla menee hyvin ei viitsitä nähdä vaivaa että taso pysyisi hyvänä vaan aletaan erilaisilla säätämistoimilla ajamaan paikka alas.
Juustoksi jotain aromikasta esim emmentaalia, se on monta kertaa pienestä kiinni.
Täynee käydä testaamassa se Dennis... - se dennis nyt
Tamperelainen herkkusuu kirjoitti:
Juu se sinappipohjainen tai mikä lie standardisalaattisoosi ei kuulu sinne Napoliin vaan johonkin lounasruokalaan.
Joku itsetehty jogurttipohjainen valkosipulikastike salaatille olisi koistava.
Olen samaa mieltä siitä kelaavasta uunista, mielestäni se ehkä pilaa muuten loistavan pizzan.
Kunhan eivät pilaa loistavaa pizzeriaa, pienellä justeerauksella siitä saisi täydellisen. Tuntuu että moni ravintola menee pilalle sillä että jos paikalla menee hyvin ei viitsitä nähdä vaivaa että taso pysyisi hyvänä vaan aletaan erilaisilla säätämistoimilla ajamaan paikka alas.
Juustoksi jotain aromikasta esim emmentaalia, se on monta kertaa pienestä kiinni.
Täynee käydä testaamassa se Dennis...ei ole kummoinen paikka.
- vs. Dennis
se dennis nyt kirjoitti:
ei ole kummoinen paikka.
Kuulin myös ettei Dennis pärjää Napolille!
- Kotipizzax
vs. Dennis kirjoitti:
Kuulin myös ettei Dennis pärjää Napolille!
Tuo herkkusienihomma on täysin makuasia. Läheltä tätä kotipizzamafiaa seuranneena tiedän, että suuri osa ihmisistä pitää säilöttyjä herkkusieniä parempina PIZZAssa kuin tuoreita, jotka kuivuvat lähes aina mauttomiksi.
Pizza-asiantuntija huom! - härregyyd
Kotipizzax kirjoitti:
Tuo herkkusienihomma on täysin makuasia. Läheltä tätä kotipizzamafiaa seuranneena tiedän, että suuri osa ihmisistä pitää säilöttyjä herkkusieniä parempina PIZZAssa kuin tuoreita, jotka kuivuvat lähes aina mauttomiksi.
Pizza-asiantuntija huom!Älä nyt viitsi! Et voi olla tosissasi! Purkkisienissä ei ole juuri mitään makua, kun taas tuoreissa, jotka vaikka käyvät rasvan (juusto) kera uunissa on selvä, hieno aromi.
Taidat olla näitä sarjassamme itse itsensä asiantujaksi julistautuvia mestarimaistajia.
Kokeile itse, tee sienipizza, toiselle puolelle purkista, toiselle tuoreita, ero on selvä! - ravintolakokki, oikea.
Tamperelainen herkkusuu kirjoitti:
Juu se sinappipohjainen tai mikä lie standardisalaattisoosi ei kuulu sinne Napoliin vaan johonkin lounasruokalaan.
Joku itsetehty jogurttipohjainen valkosipulikastike salaatille olisi koistava.
Olen samaa mieltä siitä kelaavasta uunista, mielestäni se ehkä pilaa muuten loistavan pizzan.
Kunhan eivät pilaa loistavaa pizzeriaa, pienellä justeerauksella siitä saisi täydellisen. Tuntuu että moni ravintola menee pilalle sillä että jos paikalla menee hyvin ei viitsitä nähdä vaivaa että taso pysyisi hyvänä vaan aletaan erilaisilla säätämistoimilla ajamaan paikka alas.
Juustoksi jotain aromikasta esim emmentaalia, se on monta kertaa pienestä kiinni.
Täynee käydä testaamassa se Dennis...Ei juustoksi missään nimessä mitään varpaanväli hajujuustoa, siinä kohtaa meikä ja monta muuta skippaa paikan! Tai ainakin sen täytyisio olla valinnainen, ei tuollaisia juustoja monikaan tykkää syödä pizzassa.
Ehdotit salaatinkastikkeeksi valkosipuli-jugurttipohjaista.. eijei.. metsään menee, kuka sellaista haluaa syödä, ja jos haluaa, kuka sellaisen ihmisen kanssa haluaa olla läheisemmässä kontaktissa 24 tunnin aikana. Ne on karvakäsipitseroiden settiä.
Veden ja muidenkin juomien hinta on vähän liian korkea paikan tason nähden. Jopa hyvissä ravintoloissa juomat on yleensä halvempia ja raanavesi ilmaista. Mutta muuten ihan ok pitseria, Tampereen paras. Älkää pilatko huonoksi sitä! - h.moilanen
ravintolakokki, oikea. kirjoitti:
Ei juustoksi missään nimessä mitään varpaanväli hajujuustoa, siinä kohtaa meikä ja monta muuta skippaa paikan! Tai ainakin sen täytyisio olla valinnainen, ei tuollaisia juustoja monikaan tykkää syödä pizzassa.
Ehdotit salaatinkastikkeeksi valkosipuli-jugurttipohjaista.. eijei.. metsään menee, kuka sellaista haluaa syödä, ja jos haluaa, kuka sellaisen ihmisen kanssa haluaa olla läheisemmässä kontaktissa 24 tunnin aikana. Ne on karvakäsipitseroiden settiä.
Veden ja muidenkin juomien hinta on vähän liian korkea paikan tason nähden. Jopa hyvissä ravintoloissa juomat on yleensä halvempia ja raanavesi ilmaista. Mutta muuten ihan ok pitseria, Tampereen paras. Älkää pilatko huonoksi sitä!...taas näitä "en voi syödä valkosipulia, koska henki haisee" -hienohelmoja.
"Aijaija... kun on niin voimaksta juustoa. en voi syödä"...
ei hyvää päivää - agaricus
härregyyd kirjoitti:
Älä nyt viitsi! Et voi olla tosissasi! Purkkisienissä ei ole juuri mitään makua, kun taas tuoreissa, jotka vaikka käyvät rasvan (juusto) kera uunissa on selvä, hieno aromi.
Taidat olla näitä sarjassamme itse itsensä asiantujaksi julistautuvia mestarimaistajia.
Kokeile itse, tee sienipizza, toiselle puolelle purkista, toiselle tuoreita, ero on selvä!No ei ole viljelyherkkusienissä hieno aromi, olivat sitten purkitettuja tai tuoreita! Luonnonvaraisissa on. Valitettavasti vain kasvavat paikoissa, joista niitä ei yleensä viitsi kerätä, teiden varsilla tai puistonurtseilla.
- napolin tyytyväinen asiakas
vs. Dennis kirjoitti:
Kuulin myös ettei Dennis pärjää Napolille!
Dennis mainostaa jotain 2 pitsaa yhden hinnalla tarjouksia.. eipä tarvi napolin moisia tehdä. kertoo kai jostain jostain.
aina napoliin kun treella käyn, jos pitsalla haluan herkutella. aina sinne ei vain lauantaina mahdu (dennikseen mahtuisi mutten mene enää) joten sitten täytyy käydä muualla..
- NÄLKÄMIES
MÄ HALUUN PITSAA
- Mr Napoli
Napolin parhaita!!! Vaihtaisvatpa vaan sen uunin perinteiseen malliin!
- agaricus
Kävin nyt sitten tässä kehutussa Napolissa syömässä, eipä ollut kummoinenkaan lätty. Nälkä lähti ja on pysynyt poissa jo seitsemän tuntia, mutta mistään makunautinnosta ei voi puhua. Herkkusieniä tuolla aiemmin moitittiin, myös oliivit olivat tylsää taviskamaa. Nokian pizzamestareiden ruokalistakin on kiinnostavampi kuin Napolin, vaikka lyhyempi onkin.
Tarttis varmaan itse perustaa pizzeria jotta saisi sellaista pizzaa kuin haluaa. Kotona ei onnistu kun ei ole pizzauunia.- Mi-e
Hain illalla pari pizzaa. Oma oli yksinkertaisesti pahaa (ja pahaa pizzaa en muista edes ennen syöneeni), eikä kaverikaan liiemmin tykännyt omastaan. Kun kympin maksat pienestä(!) pizzasta jota et pysty edes viimeistelemään niin varmasti se oli ensimmäinen ja viimeinen visiitti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12701Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1581331Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491165- 1271028
Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?2071000Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä18996Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223974- 42899
Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk297885- 72875