Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Reidet ja pohkeet pienemmäksi ?

Epätoivonen

Miten saisin reidet ja pohkeet kapeammaksi, kun ne ovat aika paksut muuhun verrattuna ? Mitä pitäisi treenata että saisin ne kapeammaki ?

Mittani ovat 160/58 ja käyn viikossa 3 krt salilla ja teen jalkatreenejä.

10

5003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jalkatreeniä

      Jos reisissäsi on ylimääräistä rasvaa, niin ne alkavat näyttää liian isoilta, kun lihakset rasvan alla kasvavat. Rasvaa siis polttamaan aerobisella liikunnalla. Ja pohkeita naisen ei kai kauheasti edes kannata erikseen treenata, varsinkin jos ovat jo alunperin tukevat. Treenaapa lisäksi ylävartaloa samalla innolla kuin alakroppaa, niin johan alkaa syntyä tasapainoa.

      • Epätoivonen

        Onko juoksu hyvä ?


      • jalkatreeniä
        Epätoivonen kirjoitti:

        Onko juoksu hyvä ?

        Juoksu on tietysti aerobista liikuntaa, joka polttaa rasvaa eikä kasvata samalla tavalla lihaksia kuin salitreeni. Reidet sutjakoituvat, mutta pohkeet voivat kyllä ahkeralla juoksijalla kasvaa. Katso vaikka urheilijoita/juoksijoita, niin huomaat heillä hyvin kehittyneet pohkeet. Toisaalta, jos omasi ovat perinnöllisesti tukevaa sorttia, niin eivät ne valitettavasti hoikkene millään konstilla.


      • Epätoivonen
        jalkatreeniä kirjoitti:

        Juoksu on tietysti aerobista liikuntaa, joka polttaa rasvaa eikä kasvata samalla tavalla lihaksia kuin salitreeni. Reidet sutjakoituvat, mutta pohkeet voivat kyllä ahkeralla juoksijalla kasvaa. Katso vaikka urheilijoita/juoksijoita, niin huomaat heillä hyvin kehittyneet pohkeet. Toisaalta, jos omasi ovat perinnöllisesti tukevaa sorttia, niin eivät ne valitettavasti hoikkene millään konstilla.

        Pitäiskö ruokavalio jotenkin muutta proteinittomaksi, söis vaan hiilareita. Ehkä se auttaisi ?


      • hellureitellurei
        Epätoivonen kirjoitti:

        Pitäiskö ruokavalio jotenkin muutta proteinittomaksi, söis vaan hiilareita. Ehkä se auttaisi ?

        Hei, saman ongelman kanssa painin myos. Ei sun ehka kannata jattaa protskuja silla ne myos rakentavat lihasmassaa. Ja tayusprotskut on vaharasvaisia. Mulla on toiminut sopiva tasapaino hiilareissa ja protskuissa. Ennemminkin katteleva vahan rasvaprosentteja ruuista. Ja tietty aeroobista liikuntaa. Se polttaa kaloreita ja sopiva maara punttia, ja muokkaa lihaksia.
        Ite oon nyt siina tilanteessa etta tunnen kuinka mun reisilihakset ovat kasvaneet, ja nyt ne ovat aika pulleat. Mutta jos jaksan maltillisesti polttaa rasvaa siita lihaksen ja ihon valista, saiisn kovalla tyolla muodostettua solakammat jalat.
        Olen ruumiinrakenteeltani skrode. Mulla on leveat hartiat ja kapea lenne ja littea maha. Mutta olen tyytyvainen, vaikka kukaan mun kavereista ei omaa samanlaista kehonrakennetta kuin mulla on. Sita on kauheen vaikia muuttaa, joten parempi tulla sinuiksi sen kanssa, mita on!


      • ...ole samaa mieltä. Ei se salitreeni jalkoja lihota. jos ympärysmitta kasvaa ni onhan se sentään hyvännäköistä kun on lihaksikkaat muodokkaat reidet vastaan läskit lihaksettomat. Toi yläkropan treeni vinkki sitävastoin on hyvä. Kun kroppa on tasapainossa ni reidetki näyttää hyviltä.


      • 185/120
        Solnaana kirjoitti:

        ...ole samaa mieltä. Ei se salitreeni jalkoja lihota. jos ympärysmitta kasvaa ni onhan se sentään hyvännäköistä kun on lihaksikkaat muodokkaat reidet vastaan läskit lihaksettomat. Toi yläkropan treeni vinkki sitävastoin on hyvä. Kun kroppa on tasapainossa ni reidetki näyttää hyviltä.

        Niin ja kannattaa muistaa, että reisiin kertyy helposti nestettä/rasvaa, joten ne jalat saattavat vaan näyttää "isoilta", mitä ne tuskin ovat todellisuudessa. Samallalailla treeniä alakropalle ja yläkropalle myös vapailla painoilla (käsipainot tankoliikkeet) sitten juoksua,uintia, pyöräilyä,spinningiä yms mitä mieleen tulee. Vaihtelu virkistää. Sapuskaa samaan malliin, proteiinia reippaasti, hyviä rasvoja sopivasti (kylmäpuristettua oliiviöljyä salaatin sekaan ja illalla rasvasia pähkinöitä, ei niitä sokerikuorutettuja..)muuten rasvanpoltto tyssää heti, Omega3 kalaöljy monivitsku c-vitsku päivittäin, hiilarit aamulla -> ennen treeniä ja treenin jälkeen sitten suurin osa.


    • leenu72

      Hankin itselleni Gymstickin.
      Kannattaa kokeilla. Äärinmäisen tehokasta ja hiki tulee hyvinkin nopeasti.
      Tilasin osoitteesta www.m-ergo.fi kun sai ilman postikuluja.

    • sama ongelma

      Mulla on ihan sama ongelma ku sullaki! Mut mä vaan yritän olla sinut mun jalkojen ja muutenki koko kropan kaa!!! Tosin se on vähän vaikeeta mut kyl se tästä! Ja kannattaa käyttä mustia housuja koksa ne hoikentaa! :))

    • toinen epätoivoinen

      itselläni on myös sama ongelma,ei kyllä kovinkaan suuri,mutta parannettavissa.
      voisiko joku linkata ilmaisen treeni videon (esim. youtubesta?) mikä on hyödyllinen ja jos sen tekisi joka päivä 1-2kertaa niin miten nopeasti tulisi pientä tulosta?
      pitääkö ruokavaliota muuttaa millaiseksi? olen kooltani aika pieni ja lyhyt muuten.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe