vaarallisimmat

pizzatäytteet

57

27273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • homo

      ...voi säilyä hengissä pitsauunin kuumuudessa? Pitsat paistetaan yli 300 celsius-asteessa. Yök. Tilaan pitsaani yleensä juuri myös jauhelihaa ja kinkkua.

      • salaateissakin

        Iät ajat ollut torjunta-ainejäämiä niin paljon ettei koskaan mene terveystarkastajan tarkastuksista läpi, siis tuonti salaatit, kiinankaali jne. Ja hyvin jengi pysyy hengissä, ja hyvää on. Samoten kotimainen ruukkusalaattikin usein narahtais. Niin se vaan on että kunhan taas hössötetään turhasta. Ihminen ei montaa hetkeä eläis ilman bakteereita. Järki käteen ihmiset.

        ps hyvän pizzan täytteet on salami, sipuli, ananas aurajuusto :) ja oregano pizzaan ennenpaistamista, ettei tarvi kuivaa mujuu syleksii pitkin pizzerian lattioita


      • pizza...
        salaateissakin kirjoitti:

        Iät ajat ollut torjunta-ainejäämiä niin paljon ettei koskaan mene terveystarkastajan tarkastuksista läpi, siis tuonti salaatit, kiinankaali jne. Ja hyvin jengi pysyy hengissä, ja hyvää on. Samoten kotimainen ruukkusalaattikin usein narahtais. Niin se vaan on että kunhan taas hössötetään turhasta. Ihminen ei montaa hetkeä eläis ilman bakteereita. Järki käteen ihmiset.

        ps hyvän pizzan täytteet on salami, sipuli, ananas aurajuusto :) ja oregano pizzaan ennenpaistamista, ettei tarvi kuivaa mujuu syleksii pitkin pizzerian lattioita

        Bestis pizza on kinkku, salami, valkosipuli, tuplajuusto ja päälle pölläytelään oreganoa!


      • ..kaikki tehotarkkailuun

        Stafylokokin retales säilyy henkissä uunin kuumuudessakin:) Onhan se yleisin sairaalainfektioiden aiheuttaja,,,sillee vanha ja sitkeä, ei enää hallittavissa. Heikkokuntoisiin tuhoisa.

        Mutta kaikenkaikkiaanhan kyse noissa pizzerioiden lihoissa on se, että tuoreus on mennyttä, bakteerien kasvulle säilytysolosuhtet ovat heikot jne.

        Hyvä, että niitä tsekataan. Turhan paljon on hygieniassa laiminlyöntejä verrattuna siihen, mitä aiemmin oli pakko olla: jos terveystarkastajan isku löysi puutteita, luukut lyötiin viranomaisen taholta kiinni. Nythän on vallalla ns. itsetarkkailu...kuin vasen käsi tarkkailisi oikeaa.

        Ei se huuhaata ole, että hygienia pettää. Koin perheeni kanssa kesällä kerran pizaa odotellessa, että keskenkasvuisia lapsia patistettiin apuun perhepzzeriassa.Pojat rapsuttivat terassille kiinnitettyä koiraa, ja käskystä siitä suoraa keittiöön juustosoiroja laitamaan raastinkoneeseen.Välillä suukkiin ja taas koneeseen. No kuumuuteen luotimme, mutta periaate hygieniasta oli hukassa. Kulttuurieroissa lie yksi syy, koska koiralta keittiöön ei ollut ainut tyhjän nielemistä aiheuttanut asia ( ja selvyydeksi:kyllä kotimaisessa yrityksessäkin vuotaa). Silti....pizzat olivat ihan ok. maultaan. Seuraavan kerran harkitsen valitsevani sellaisen pöydän, josta ei avonaiseen keittiöön näe:)


      • h............................

        Hetkinen, jos sä todella oot se minkä meilis laitoit..sulla ei todellakaan ole huolta pizzasta, vaan ihan jostain muusta jutusta, pizza on todella terveellisempi juttu...Yök sanon mä sun jutusta, mieti ite. YÖK. Pizza on Jes!!! jauhelihan ja kinkun kera..NAM!


      • lukea

        Siten se stafylokokki voi säilyä, kun se ei tuhoudu kuumuudessa. Vai oletko tosi tyhmä? ps. kokkeja on monenlaisia: stafylo- strepto- ja pizzakokki. Ja varmaan muitakin.


      • homo
        lukea kirjoitti:

        Siten se stafylokokki voi säilyä, kun se ei tuhoudu kuumuudessa. Vai oletko tosi tyhmä? ps. kokkeja on monenlaisia: stafylo- strepto- ja pizzakokki. Ja varmaan muitakin.

        Lähinnä ihmettelin nimenomaan sitä että miksi ja miten se voi säilyä hengissä tuollaisessa kuumuudessa. Onko ylimääräistä pätemisen tarbetta kenties?


      • kenties ...
        ..kaikki tehotarkkailuun kirjoitti:

        Stafylokokin retales säilyy henkissä uunin kuumuudessakin:) Onhan se yleisin sairaalainfektioiden aiheuttaja,,,sillee vanha ja sitkeä, ei enää hallittavissa. Heikkokuntoisiin tuhoisa.

        Mutta kaikenkaikkiaanhan kyse noissa pizzerioiden lihoissa on se, että tuoreus on mennyttä, bakteerien kasvulle säilytysolosuhtet ovat heikot jne.

        Hyvä, että niitä tsekataan. Turhan paljon on hygieniassa laiminlyöntejä verrattuna siihen, mitä aiemmin oli pakko olla: jos terveystarkastajan isku löysi puutteita, luukut lyötiin viranomaisen taholta kiinni. Nythän on vallalla ns. itsetarkkailu...kuin vasen käsi tarkkailisi oikeaa.

        Ei se huuhaata ole, että hygienia pettää. Koin perheeni kanssa kesällä kerran pizaa odotellessa, että keskenkasvuisia lapsia patistettiin apuun perhepzzeriassa.Pojat rapsuttivat terassille kiinnitettyä koiraa, ja käskystä siitä suoraa keittiöön juustosoiroja laitamaan raastinkoneeseen.Välillä suukkiin ja taas koneeseen. No kuumuuteen luotimme, mutta periaate hygieniasta oli hukassa. Kulttuurieroissa lie yksi syy, koska koiralta keittiöön ei ollut ainut tyhjän nielemistä aiheuttanut asia ( ja selvyydeksi:kyllä kotimaisessa yrityksessäkin vuotaa). Silti....pizzat olivat ihan ok. maultaan. Seuraavan kerran harkitsen valitsevani sellaisen pöydän, josta ei avonaiseen keittiöön näe:)

        hygieenisempi näköala :)


      • ikkunapaikalta ovensuuhun
        kenties ... kirjoitti:

        hygieenisempi näköala :)

        míelikuvillahan mennään pitkälle, loppu toteutetaan tahdonalaisella :)


      • nimimerkki2
        homo kirjoitti:

        Lähinnä ihmettelin nimenomaan sitä että miksi ja miten se voi säilyä hengissä tuollaisessa kuumuudessa. Onko ylimääräistä pätemisen tarbetta kenties?

        Se että uunissa on 300 astetta ei tarkoita että pizza on 300 asteinen. Jos olisi niin siitä olisi hiiltä jäljellä.

        Testaa vaikka jättämällä pizza tunniksi 300 asteeseen että koko lätyn lämpötila saavuttaa 300 astetta :)


    • pizzaaaa

      ooooon.

    • Tuli kyl puuntakaa

      No tämä tuli kyllä yllätyksenä kuin puun takaa! Enpä olisi uskonut että turkkilaisissa hienostopizerioissa voisi tapahtua tämmöistä että heidän herkkupizzoissaan olisi bakteereita! Uskomatonta!

      • mitä?

        Siis kyse oli TURKUlaisista pitseerioista, ei turkkilaisista!!!!!!!!!!


      • pääsi taas

        mieliaiheensa pariin. Mistään muustahan te reppanat ette tiedä kuin pitsan ja kebabin puremisesta...

        Hetkessä venyi moukkien viestiketju metrin mittaiseksi...

        Heh heh.


      • Lissu 45
        pääsi taas kirjoitti:

        mieliaiheensa pariin. Mistään muustahan te reppanat ette tiedä kuin pitsan ja kebabin puremisesta...

        Hetkessä venyi moukkien viestiketju metrin mittaiseksi...

        Heh heh.

        Sinä yhtenä meistä pitsanpurijoista ketjussa mukana :)


    • vaarallisinta

      jeps, syökää penskat ruisleipää ja seitä

    • kebabbi ranskalaisilla

      No luulisi nyt, että erityisesti kebabissa olisi kaikenlaisia pöpöjä. Se mötikkä kun pyörii kaiket päivät siinä tangossa, niin se on tällöin alttiina jos jonkilaisille epäpuhtauksille..

      • iso klöntti raakaa

        lihaa ja kärpäset vaan pörrää ympärillä.


    • eurotettu

      Halpa hinta ja 'kumma' tunne mahassa nautitun pizza 'alla pullan' jälkeen, tuskin näissä piilee ainakaa pitkän iän salaisuus... Vaikka täytettä on ruhtinaallisesti ja maku on lähes taivaallinen, varsinkin kapakkikierroksen päälle. Vaan millä tavallinen kuluttaja voi varmistua loppujen lopuksi siitä mitä pizza-annokseen on laitettu täytteeksi, jos sivuoireet tulevat vasta myöhemmin?

    • tiedän !!!

      Suora ja lyhyt vastaus tähän!

      Ei sitä bakteereita pizza sisällä sen enempää kun muutkaan ruoka tuotteet

      Se riippuu aina siitä mistä, miten ja minkä laatuista ainesosia käytetään

      onhan paljon ulkomaalaisia ja suomalaisia pizzerioita joissa varmasti saa mahataudin, syynä on se että käytetään pahimmassa tapauksessa viikon vanhoja aineksia ja ei pestä käsiä. ja karvojakin löytyy. että ei ihme mistä ne bakteerit tulee

      ja jos ulkolaista lihaa käytetään, olkoot se nyt kinkkua, jauhelihaa, kebabbia, tonnikalaa tai vastaava niin sen puhauta ja kuljetusta ei voida tietää. onko se kerennyt olla lämpimässä tilassa jne pois päin

      paras tapa kun tekee itse pizan kotimaisista aineista niin ei tule bakteereita

    • siitä

      saada gonokokin?

    • ihmiset syömään

      kanin ruokaa, olen itsekin syönyt paljon pitsää eikä ole mitään bakteereita tullut, täyttä propagandaa koko juttu.

      • on aina itsetehty, ei niitä kannata muualta ostaa


    • ei ole ruokaa,

      eikä xxxxxxxx ole ihmisiä :oD

    • ali baba ahmed mengele

      Tais joku turkulainen turkkilainen öö aika sopiva sekoitus /uusi rotu???? antaa pakit tolle liisa palmulle ei se muutes ois ruvennut pilaamaan pitseriotten maineita ja huonoa tos jutus on vaa ku ei siin kerrota kummal pual jokkee hän kävi tutkimas raaka aineita

    • bassil

      liian tarkkaa, ite en pese käsiäni ikään vessoissa
      enpä kyl oo ollu sairaskaan :=) vastaus
      liika pesu o pahasta "tappaa hyvät basillit"

      • pelastajabakteereita

        sinun paskaisissa käsissäs vessareissun jälkeen.


    • Prätkähiiri Marsista

      Hel*****, ku mun pizzassa on kinkkua! Brrr!

    • PIZZOJA SYÖTY KAUTTA AIKOJEN

      ...NAURETTAVAA, pizzoja on syöty kautta aikojen. Ja EDELLEENKIN syödään. Toi on taas joku ihan naurettava juttu saada keskustelua...tosi naurettava juttu. Pizzat on IN. Ja eiku nauttimaan pizzoista. Jes!!!

      • EMÄNTÄ 78

        kynsien allakin on enemmän paskaa ja kaikenmailman colit ja stafylokokit!!!ja niitäki järsitään edelleen. Kyllä ihmiselimistön pitääkin saada vähän pöpöjä jotta pysyy immuunina!


    • HIIVAA LÄRVII..

      hiivaahivva.com !!!!!!!!! KALJAA!!!!!!!!!!

    • ex-pertti2

      eikös bakteereista voisi veloittaa lisätäytteen maksun? (1e normaali, 2e perhepizza,) ?

      • lakimies3

        lain mukaan bakteereista voi veloittaa lisätäytteen maksun, ongelmallista voi toki olla bakteereiden havaitseminen, koska krapulassa paha olo voi johtua liiallisesta alkoholin nauttimisesta. - ilari


    • mutta...

      Kuka säilyttää vanhaa lihaa tai muuta sellaista??? Missä on tuoreus?? Eikös tuo ole vaarallista jos on hometta. Kuinka valmisruoat sitten?

      Jutussa ei kerrottu mitä voi nyt syödä ja missä ilman ruokamyrkytystä.

    • Tomppak

      Eräs ystäväni isä soi kerran pizzan, jossa oli spermaa.
      Moni varmaan muistaakin tämän tapahtuman stadissa, muutama vuosi sitten.
      Sen verran turkkilaisia kiinnostaa mitä me syömme:)
      Pahoinvoinnin seurauksena hakeutui lääkäriin ja siellä todettiin näytteistä että kyseessä oli sperma, siis todella raju juttu.
      Toinen mikä perustuu kuulopuheisiin, on kun eräs toinen kaveri murtautui pakettiautoon töölössä, joka oli seissyt todella pitkään käyttämättä tien laidassa.
      Auto oli täynnä pizzeria tarvikkeita, mutta siellä oli myös paljon jauhelihaa, kinkkua, juustoa ym.
      Auto haisi aivan hirveälle, eikä sieltä viety mitään, mutta kaverit ei enää ikinä mene pizzalle.
      Sama kävi itelläkin, ei enää muuta kuin kotitekoista pizzaa, kiitos:!

      • antti_ef

        ei vittu kyllä ne on ennenkin ne pizzat menny.eipä tosta paljoa noteeraamaa.jatkos syön samt kinkku ja jauheliha pizzat.kun ei niistä tähänkää päivää menessä ole mitään tullut.


      • pizzaa....
        antti_ef kirjoitti:

        ei vittu kyllä ne on ennenkin ne pizzat menny.eipä tosta paljoa noteeraamaa.jatkos syön samt kinkku ja jauheliha pizzat.kun ei niistä tähänkää päivää menessä ole mitään tullut.

        vaan kepappii.. rullaa, ranskiksil, riisil, lohkoil, käsikarvoil. mikään ei oo sen parempaa ku turkkilainen koiran liha:D


      • ikinä
        pizzaa.... kirjoitti:

        vaan kepappii.. rullaa, ranskiksil, riisil, lohkoil, käsikarvoil. mikään ei oo sen parempaa ku turkkilainen koiran liha:D

        Kävässy paikallisen valintaladon tai k kaupan lihahuoneessa? Jeesus! Se haju! Sit siel on kaikkee kivannäköstä valkosta ja vaalean punasta juttua ihan joka ikisessä rakosessa, koneiden takana, alla ja ovien saranoissa. Hyi vittu!

        Broilerihuoneissa on seinät ja pyödätkin marinoitu sillä samalla kastikkeella. Vuosikerta marinaadia on vaan se mitä sielt seiniltä löytyy. Hyi vittu!

        Kalahuone on kanssa jotain mahtavaa. En tiedä mitään pahempaa hajua. Ja sit se on just hienoo ku niit kuolleita fisuja on ihan sielläsuntäällä.

        Kaikista parasta on kuitenkin tämä jätteiden lajittelun meininki kyseisissä kaupoissa. Leivät ja muut safkat muoveineen biojätteisiin ja einekset muoveineen sekajätteisiin. Kova meno. Miks vitussa tavallisten ihmisten pitää kierrättää ku ei tarvi kauppojenkaan?

        T: Entinen siivoaja


      • huomhuom.
        ikinä kirjoitti:

        Kävässy paikallisen valintaladon tai k kaupan lihahuoneessa? Jeesus! Se haju! Sit siel on kaikkee kivannäköstä valkosta ja vaalean punasta juttua ihan joka ikisessä rakosessa, koneiden takana, alla ja ovien saranoissa. Hyi vittu!

        Broilerihuoneissa on seinät ja pyödätkin marinoitu sillä samalla kastikkeella. Vuosikerta marinaadia on vaan se mitä sielt seiniltä löytyy. Hyi vittu!

        Kalahuone on kanssa jotain mahtavaa. En tiedä mitään pahempaa hajua. Ja sit se on just hienoo ku niit kuolleita fisuja on ihan sielläsuntäällä.

        Kaikista parasta on kuitenkin tämä jätteiden lajittelun meininki kyseisissä kaupoissa. Leivät ja muut safkat muoveineen biojätteisiin ja einekset muoveineen sekajätteisiin. Kova meno. Miks vitussa tavallisten ihmisten pitää kierrättää ku ei tarvi kauppojenkaan?

        T: Entinen siivoaja

        1 pvä ja pooois.

        Oli syvältä. Ja tiedänpähän ainakin että lihaa kannattaa hakea jostain ihan muuaallta.


      • Tomppak
        ikinä kirjoitti:

        Kävässy paikallisen valintaladon tai k kaupan lihahuoneessa? Jeesus! Se haju! Sit siel on kaikkee kivannäköstä valkosta ja vaalean punasta juttua ihan joka ikisessä rakosessa, koneiden takana, alla ja ovien saranoissa. Hyi vittu!

        Broilerihuoneissa on seinät ja pyödätkin marinoitu sillä samalla kastikkeella. Vuosikerta marinaadia on vaan se mitä sielt seiniltä löytyy. Hyi vittu!

        Kalahuone on kanssa jotain mahtavaa. En tiedä mitään pahempaa hajua. Ja sit se on just hienoo ku niit kuolleita fisuja on ihan sielläsuntäällä.

        Kaikista parasta on kuitenkin tämä jätteiden lajittelun meininki kyseisissä kaupoissa. Leivät ja muut safkat muoveineen biojätteisiin ja einekset muoveineen sekajätteisiin. Kova meno. Miks vitussa tavallisten ihmisten pitää kierrättää ku ei tarvi kauppojenkaan?

        T: Entinen siivoaja

        Olin joskus Elannossa kaupankassana ja kaikkea muutakin siellä piti tehdä.
        Roskisten vieressä säilytettiin leipäkorit ja muut tulevat ruoat, ja se haju, voi venäjä.
        Muutenkin kaikki pakasteet mitkä menivät viimeinen käyttöpäiväpäivämäärä umpeen niin paketit auki ja lihatiskille tuoreena myyntiin, niin ja kovemmalla hinnalla.
        Sitä tehdään aivan vasrmasti vieläkin, mihin ne perinteet katoaisi.
        Sitten siitä että joku sanoi että pizzat menee naamaan ihan hyvin tästä eteenpäinkin, niin ihan hyvä vaan, ei sitä pidäkkään alkaa pelkäämään, mutta mä en kertakaikkiaan enää voi koska tiedän ettei tuo ole mitään "netti paskanjauhantaa"!
        Tehdään sitä siis muuallakin kun turkkilais kebab mestoissa:P


      • Arpapeliä
        Tomppak kirjoitti:

        Olin joskus Elannossa kaupankassana ja kaikkea muutakin siellä piti tehdä.
        Roskisten vieressä säilytettiin leipäkorit ja muut tulevat ruoat, ja se haju, voi venäjä.
        Muutenkin kaikki pakasteet mitkä menivät viimeinen käyttöpäiväpäivämäärä umpeen niin paketit auki ja lihatiskille tuoreena myyntiin, niin ja kovemmalla hinnalla.
        Sitä tehdään aivan vasrmasti vieläkin, mihin ne perinteet katoaisi.
        Sitten siitä että joku sanoi että pizzat menee naamaan ihan hyvin tästä eteenpäinkin, niin ihan hyvä vaan, ei sitä pidäkkään alkaa pelkäämään, mutta mä en kertakaikkiaan enää voi koska tiedän ettei tuo ole mitään "netti paskanjauhantaa"!
        Tehdään sitä siis muuallakin kun turkkilais kebab mestoissa:P

        Pizza ja toiset sivutuotteet ja niiden nauttiminen on arpapeliä, terveyden kannssa.Eräski Pizza Tampereella, aasialaisten omistama, ei osannut valmistaa kebab lihaa!!?? Syömättä jäi kylmä raaka ja vahvasti maustettu sotku. Noissa Pissa buljuissa olisi terveystarkastajille paljon hommia. Saa käyttää samaa "kampaa" melkein jokaisessa buljussa.


      • että näin :DD

        Ettei vaan olisi kaverisi isä kaappihomo ja sitten salatouhuiluiltaan jonkun herrasmiehen kanssa saanut ne spermat sinne mistä se näyte (mahalaukku tjsp?) ikinä onkaan otettu ;)

        Öhöö, mutta jotenkin ei ihan uskottavaa, että spermaklöntin nieleminen aiheuttaisi niin kamalat pahoinvoinnit, siinähän tapauksessa maailmassa olisi montamonta pahoinvoivaa naista.


    • Pasta...

      Ei minulle ongelmaa, koska inhoan noita kinkkupizzoja, usein myös tarjouksessa. Sama koskee jauhelihaa, vältän kaikin keinoin.

      • homo

        ...mitä sitten tilaat pitsaasi? Varmaan jotain oksettavia niljuvia mereneläviä vai... ?


      • aolut
        homo kirjoitti:

        ...mitä sitten tilaat pitsaasi? Varmaan jotain oksettavia niljuvia mereneläviä vai... ?

        Tässä mitä nyt syön, on salamia, aurajuustoa ja paprikaa. Homettakin on siis mukana (se aurajuusto), mutta ei mitään iljettävää merenelävää. Muut merenelävät kyllä kelpuutankin mutta simpukat vähän tökkii ts. rahisee ikävästi hampaissa.

        Totta on, että kinkku ja jauheliha on pahaa, purkkiherkkusienet kolmantena. Niistä tulee tunkkainen ja mauton pizza.

        Täytehygieniasta paasaaminen on kyllä ihan skeidaa. Paljon olen pizzaa eläissäni vetänyt enkä ikinä mitään mahatautia ole saanut. Liian hygieeninen ja bakteeriton ympäristö se vasta vaarallinen onkin, siinä rapistuu vastustuskyky. Ja vaarallisin pizzatäyte on oliivi, niissä voi nimittäin olla kivi sisällä, vaikkei pitäisi. Ja toisena jos allergikko saa jotain väärää täytettä.


    • mahdoinko lukea..

      ..oikein?? Siis eläinlääkärikö näitä bakteereja tutkii ja ton lehtiartikkelin kirjoitti? Kyllä siitä huolimatta pizzaan tilaan mitä haluan,bakteereja löytyy joka helvetin elintarvikkeesta jos oikein pilkkua käydään nysväämään!!Ps. ei kait eläinlääkäri mikään asiantuntija näissä hommissa ole,keskittykööt vaan niihin nelijalkaisiin;)

      • on taas

        näköjään herännyt kaljapöhnästään.

        Ja etkö tiennyt, että nimenomaan eläinlääkärit valvovat elintarvikehygieniaa?


      • Liha on hyvää!

        bakteereja on vaikka missä ja enemmän kuin tiedättekään, ja kaikesta löytyy niitä, ihan kaikesta! ja jos jokin ei kelpaa, älkää valittako siitä, olkaa vaanmenemättä tai ottamatta jotain. Minä kyllä itse jatkan kebab paikoissa käymistä. yli 10 eri kebab paikkaa jo käyty tsekkaamas. eipä tullu mitään. Itse luotan mahani ja suolistoni omiin bakteereihin ja haju ja makuaistiini. Kun saan ruoan ja se haisee tai maistuu oudolta sit en sitä syö. Muuten, nautin kyllä ilolla. Kyllä ihminen sitä söis vaik koiraa tai koalan lihaa ja sanoen et on vaik kaurista, jos ihminen tähän uskoo ja kiittääkin viel tämöän jälkeen ja kävelee autuaana pois. Tosin maistaisin kumpaa vaan ihan mielenkiinnosta vaik tietäisinkin mitä se on. Liha on hyvää.


      • homo
        on taas kirjoitti:

        näköjään herännyt kaljapöhnästään.

        Ja etkö tiennyt, että nimenomaan eläinlääkärit valvovat elintarvikehygieniaa?

        ...kulinarisminatsi täällä pätee näköjään. Miten voit olla noin urpo? Aivan kuin "paremmissa piireissä" ei ollenkaan syötäisi pitsaa. Taidat itse vedellä jotain kämäistä purkkihernaria päivästä toiseen...


      • myöskin
        homo kirjoitti:

        ...kulinarisminatsi täällä pätee näköjään. Miten voit olla noin urpo? Aivan kuin "paremmissa piireissä" ei ollenkaan syötäisi pitsaa. Taidat itse vedellä jotain kämäistä purkkihernaria päivästä toiseen...

        "viestien" sisältöä äläkä vain aihepiiriä "Pizzat". Joka toinen pahimmanlaatuista rasismia etten sanoisi natsismia.


      • homo
        myöskin kirjoitti:

        "viestien" sisältöä äläkä vain aihepiiriä "Pizzat". Joka toinen pahimmanlaatuista rasismia etten sanoisi natsismia.

        ...näyttää olevan tuolla 'maaliman menoa' -palstalla, missä joka toinen viesti on joku Perussuomalaisten Halla-Ahoa ihannoiva, muuten rasistinen tai vihreitä ja vasemmistoa rienaava vuodatus. Pizzapalstalle tuntuu eksyvän näitä samoja jyyriä, koska moni pizzeria yrittäjä on ulkomaalainen.


      • aolut

        Elintarvikehygieniaa opetetaan eläinlääkäreille eläinperäisten tuotteiden osalta. Teurastamoissa eläinlääkäri valvoo sekä teurastettavien eläinten, itse teurastuksen ja lihatuotteiden laatua.


    • TYHMIÄ!

      Jopa niin, että kysymyksessä on itseaiheutettu sairaus!

      On aivan omaa vikaa ja tyhmyyttä ostaa pitsaa sianlihalla sellaisilta pitsanvalmistajilta, joilla jo uskonto kertoo sianlihan olevan saastaista ja samoin sianlihan syöjien.

      Ei toki ole hyväksyttävää, mutta täysin ymmärrettävää että nämä ihmiset ovat päättäneet syöttää paskaa paskakristityille.

      Ymmärtäkää nyt, että kun kävelette kalpeine kristittyine naamoinenne pitseriaan joka tarjoaa oikeille, oikeauskoisille asiakkaille kebabia lisukkeineen, ja vaaditte saastaista sikaa pitsaanne.. Niin pitsaanne lisätään sellaiset ruskeat lisukkeet, joita ei listoilta löydy.

      • NeitiGangst

        Eli siis paskaa, niinkö?? Paskapuhetta.. Ite oon syönny pizzaa monella eri täytteellä, myös sianlihalla..


    • joo-o.....

      No, eipä paljon kiinnosta. Pizzerioista silloin tällöin evästä olen hakenut jo varmaan sen viisitoista vuotta eikä ikinä ole mitään vaivoja tullut. Tästä asiasta itkemisen jätän niille hienoperseille, jotka todennäköisesti uivat desinfiointiaineessa, ettei varmasti vaan mitään pöpöä tartu mistään.

    • hyvinkään pitseriat

      Sain ruokamyrkytyksen inter pizzasta hyvinkäällä... paikka on todella likainen ja epähygieninen... voiko tästä ilmoittaa mihinkään?? Yök!!!

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!

      Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit
      Pitkäveto
      1
      2701
    2. Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille

      Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?
      Ikävä
      158
      1331
    3. Heikki Silvennoinen ( Kummeli)

      Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on
      Kotimaiset julkkisjuorut
      49
      1165
    4. Mitä toivot

      ensi vuodelta? :)
      Ikävä
      127
      1028
    5. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

      Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      207
      1000
    6. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

      Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      18
      996
    7. Hyvää huomenta 18. luukku

      Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️
      Ikävä
      223
      974
    8. Haluaisin vain varmistua

      Sinusta tarpeeksi.
      Ikävä
      42
      899
    9. Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?

      Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk
      Pyhäjärvi
      297
      885
    10. Olet sä silti

      Ihana ❤️ tykkään
      Ikävä
      72
      875
    Aihe