Sain aivan ihanan sinappireseptit yhdeltä herttaiselta mummolta ja minä onneton hukkasin sen!
Siihen tulee muistini mukaan
1.Sinappijauhoa
2.Kermaa
3.Felix kurkkujen lientä
4.Sokeria
5.Suolaa
muuta???
En muista määriä, enkä sitä onko tuossa kaikki ne tarvikkeet mitä siihen ihanaan sinappiin tarvitaan. Tuo sinappi ei säily kauan koska siihen tulee kermaa.
Kinkun kera se on lyömätön!!!!
Muistaako joku teistä tuota reseptiä; jos, niin olisitteko kilttejä kirjoittaisitte tänne ohjeen ja määrät aineet!
Kiitos etukäteen!
Hyvää Joulua kaikille!!!
Sinappiresepti hukassa
13
7933
Vastaukset
- on vielä
kananmunia muutama ja maissijauhoja suurusteeksi
- määrät
Eli tämäkin ohje on peritty mummulta:
1,5 dl sinappijauhetta
1,5 dl sokeria
2 dl kermaa
tai 1 dl kermaa ja 1 dl kahvia
4 munaa
1 tl maissijauhoa
1 rkl öljyä
1 tl etikkaa/konjakkia/madeiraa/sherryä
Kaikki aineet sekoitetaan huolellisesti keskenään ja kiehautetaan nopeasti koko ajan hämmentäen.Jäähdytä nopeasti vaikka lumihangessa tai erittäin kylmässä vedessä.Tämä sinappi säilyy hyvin,maku vaan paranee. - ehdottomasti
määrät kirjoitti:
Eli tämäkin ohje on peritty mummulta:
1,5 dl sinappijauhetta
1,5 dl sokeria
2 dl kermaa
tai 1 dl kermaa ja 1 dl kahvia
4 munaa
1 tl maissijauhoa
1 rkl öljyä
1 tl etikkaa/konjakkia/madeiraa/sherryä
Kaikki aineet sekoitetaan huolellisesti keskenään ja kiehautetaan nopeasti koko ajan hämmentäen.Jäähdytä nopeasti vaikka lumihangessa tai erittäin kylmässä vedessä.Tämä sinappi säilyy hyvin,maku vaan paranee.pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta. - sinappiako?
ehdottomasti kirjoitti:
pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta.Ei kyllä muistuta Turun Sinappia.Ei kai sitä täyttä sokerimäärää mikään pakko ole laittaa,tämmöisenä reseptin mummoltani olen saanut,enkä lähtenyt sitä tänne muuttelemaan.Pistä sitten vaikka suolaa sokerin tilalle mun puolesta.
- ole mitenkään
ehdottomasti kirjoitti:
pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta.makeimmasta päästä, paitsi sinikorkkinen versio, joka on tarkoituksellisesti tosi makea.
Ei silti, en minä käytä noita roskasinappeja vaan ranskalaisia ja omatekemiäni. - vanha nakki
ehdottomasti kirjoitti:
pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta.No nyt tämä riivatun klovni on hyökännyt jo tännekin....
- meininki se
vanha nakki kirjoitti:
No nyt tämä riivatun klovni on hyökännyt jo tännekin....
täällä nykyisin.On muutama kuukausi aikaa,kun olen viimeks täällä vieraillut.On siis Teppo-moin lisäks tullut uusia ärsykkeitä.Joka asiaan älähdetään,jollei muuta niin sanamuodosta,ja pahimman jälkeen.Tuntuu joillakin olevan ylimääräistä aikaa,vahdataan toisten tekemisiä ja sanomisia.Hankkikoot elämän.
- Viestisi kohde
vanha nakki kirjoitti:
No nyt tämä riivatun klovni on hyökännyt jo tännekin....
Kirjoituksesi on varsin törkeä kommentti täysin asialliseen puheenvuorooni.
- Nimetön
määrät kirjoitti:
Eli tämäkin ohje on peritty mummulta:
1,5 dl sinappijauhetta
1,5 dl sokeria
2 dl kermaa
tai 1 dl kermaa ja 1 dl kahvia
4 munaa
1 tl maissijauhoa
1 rkl öljyä
1 tl etikkaa/konjakkia/madeiraa/sherryä
Kaikki aineet sekoitetaan huolellisesti keskenään ja kiehautetaan nopeasti koko ajan hämmentäen.Jäähdytä nopeasti vaikka lumihangessa tai erittäin kylmässä vedessä.Tämä sinappi säilyy hyvin,maku vaan paranee.Meillä syödään samaa mutta mömmöä kannattaa seisottaa jääkaapissa ennen keittoa päivä (ilman etikkaa tietysti) ja etikka (tai etikkakurkkujen liemi) lisätä vasta keiton jälkeen. Sinappijauheessa
kun on jotain entsyymiä joka muuttaa sitä tulisemmaksi ja keittäminen hidastaa tuota tulistumista niin näin valmistuu nopeammin.
Ei oo tosiaankaan mitään turun/auran sinappia. Paras kinkkusinappi mun mielestäni. - oli mielenkiintoinen
sinappi resepti joulukuun numerossa. Siihen tuli päärynämehua ja aurajuustoa. Oli tosi hyvää. Kannattaa kokeilla
- sinappi...
jossa on Felix-kurkkujen lientä ei ihan sentään voi olla "perinneruokaa"...
- tälläkertaa
lasillinen sinapijauhoa,lasillinne sokeria,loraus hunajaa,nesteeksi puhaviini,tai vesi kaikki sekoitetaan hyvin.Vois olla loraus ruokaöljyä.Ja se on stydiä kamaa,ei lapsille.
- resepti lisää
annoin sen mummon reseptin ennen joulua.Sattumalta surffaillessa löytyi sivu:
http://lapanen.blogspot.com/search/label/MAUSTAMINEN
Siinä on kurkkujen lientä ym.
Olisko tämä se alkuperäisen kysyjän haluama ohje?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1293299
- 1091331
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2671285Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.651116Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr151062Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791061IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku57989- 30976
Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie42944- 46854