Sain aivan ihanan sinappireseptit yhdeltä herttaiselta mummolta ja minä onneton hukkasin sen!
Siihen tulee muistini mukaan
1.Sinappijauhoa
2.Kermaa
3.Felix kurkkujen lientä
4.Sokeria
5.Suolaa
muuta???
En muista määriä, enkä sitä onko tuossa kaikki ne tarvikkeet mitä siihen ihanaan sinappiin tarvitaan. Tuo sinappi ei säily kauan koska siihen tulee kermaa.
Kinkun kera se on lyömätön!!!!
Muistaako joku teistä tuota reseptiä; jos, niin olisitteko kilttejä kirjoittaisitte tänne ohjeen ja määrät aineet!
Kiitos etukäteen!
Hyvää Joulua kaikille!!!
Sinappiresepti hukassa
13
7952
Vastaukset
- on vielä
kananmunia muutama ja maissijauhoja suurusteeksi
- määrät
Eli tämäkin ohje on peritty mummulta:
1,5 dl sinappijauhetta
1,5 dl sokeria
2 dl kermaa
tai 1 dl kermaa ja 1 dl kahvia
4 munaa
1 tl maissijauhoa
1 rkl öljyä
1 tl etikkaa/konjakkia/madeiraa/sherryä
Kaikki aineet sekoitetaan huolellisesti keskenään ja kiehautetaan nopeasti koko ajan hämmentäen.Jäähdytä nopeasti vaikka lumihangessa tai erittäin kylmässä vedessä.Tämä sinappi säilyy hyvin,maku vaan paranee. - ehdottomasti
määrät kirjoitti:
Eli tämäkin ohje on peritty mummulta:
1,5 dl sinappijauhetta
1,5 dl sokeria
2 dl kermaa
tai 1 dl kermaa ja 1 dl kahvia
4 munaa
1 tl maissijauhoa
1 rkl öljyä
1 tl etikkaa/konjakkia/madeiraa/sherryä
Kaikki aineet sekoitetaan huolellisesti keskenään ja kiehautetaan nopeasti koko ajan hämmentäen.Jäähdytä nopeasti vaikka lumihangessa tai erittäin kylmässä vedessä.Tämä sinappi säilyy hyvin,maku vaan paranee.pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta. - sinappiako?
ehdottomasti kirjoitti:
pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta.Ei kyllä muistuta Turun Sinappia.Ei kai sitä täyttä sokerimäärää mikään pakko ole laittaa,tämmöisenä reseptin mummoltani olen saanut,enkä lähtenyt sitä tänne muuttelemaan.Pistä sitten vaikka suolaa sokerin tilalle mun puolesta.
- ole mitenkään
ehdottomasti kirjoitti:
pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta.makeimmasta päästä, paitsi sinikorkkinen versio, joka on tarkoituksellisesti tosi makea.
Ei silti, en minä käytä noita roskasinappeja vaan ranskalaisia ja omatekemiäni. - vanha nakki
ehdottomasti kirjoitti:
pitää olla myös aina hyvässä sinapissa.
1,5 dl sokeria on ihan liikaa. ei kai kukaan vaivaudu Turun Sinappia itse tekemään, kun sitä moskaa saa eurolla tuubi kaupasta.No nyt tämä riivatun klovni on hyökännyt jo tännekin....
- meininki se
vanha nakki kirjoitti:
No nyt tämä riivatun klovni on hyökännyt jo tännekin....
täällä nykyisin.On muutama kuukausi aikaa,kun olen viimeks täällä vieraillut.On siis Teppo-moin lisäks tullut uusia ärsykkeitä.Joka asiaan älähdetään,jollei muuta niin sanamuodosta,ja pahimman jälkeen.Tuntuu joillakin olevan ylimääräistä aikaa,vahdataan toisten tekemisiä ja sanomisia.Hankkikoot elämän.
- Viestisi kohde
vanha nakki kirjoitti:
No nyt tämä riivatun klovni on hyökännyt jo tännekin....
Kirjoituksesi on varsin törkeä kommentti täysin asialliseen puheenvuorooni.
- Nimetön
määrät kirjoitti:
Eli tämäkin ohje on peritty mummulta:
1,5 dl sinappijauhetta
1,5 dl sokeria
2 dl kermaa
tai 1 dl kermaa ja 1 dl kahvia
4 munaa
1 tl maissijauhoa
1 rkl öljyä
1 tl etikkaa/konjakkia/madeiraa/sherryä
Kaikki aineet sekoitetaan huolellisesti keskenään ja kiehautetaan nopeasti koko ajan hämmentäen.Jäähdytä nopeasti vaikka lumihangessa tai erittäin kylmässä vedessä.Tämä sinappi säilyy hyvin,maku vaan paranee.Meillä syödään samaa mutta mömmöä kannattaa seisottaa jääkaapissa ennen keittoa päivä (ilman etikkaa tietysti) ja etikka (tai etikkakurkkujen liemi) lisätä vasta keiton jälkeen. Sinappijauheessa
kun on jotain entsyymiä joka muuttaa sitä tulisemmaksi ja keittäminen hidastaa tuota tulistumista niin näin valmistuu nopeammin.
Ei oo tosiaankaan mitään turun/auran sinappia. Paras kinkkusinappi mun mielestäni. - oli mielenkiintoinen
sinappi resepti joulukuun numerossa. Siihen tuli päärynämehua ja aurajuustoa. Oli tosi hyvää. Kannattaa kokeilla
- sinappi...
jossa on Felix-kurkkujen lientä ei ihan sentään voi olla "perinneruokaa"...
- tälläkertaa
lasillinen sinapijauhoa,lasillinne sokeria,loraus hunajaa,nesteeksi puhaviini,tai vesi kaikki sekoitetaan hyvin.Vois olla loraus ruokaöljyä.Ja se on stydiä kamaa,ei lapsille.
- resepti lisää
annoin sen mummon reseptin ennen joulua.Sattumalta surffaillessa löytyi sivu:
http://lapanen.blogspot.com/search/label/MAUSTAMINEN
Siinä on kurkkujen lientä ym.
Olisko tämä se alkuperäisen kysyjän haluama ohje?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1092820Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302385Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen212320Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631041930- 1141620
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1691341Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2841169- 711024
- 801024
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi243979