eli löytyskö keltään reseptiä sellaselle pohjanmaalaiselle ohrarieskalle,hyvin ohut lättänä,vaalea ja sitkeähkö leipä,tavallaan kai niinku peltileiväks vois sanoo?ite joskus syömäni oli ainakin etelä-pohjanmaalla perinneleipää tietääkseni
ohrarieska
p_dude
2
961
Vastaukset
- vehnäjauhoja
sen nimessä olevan ohran lisäksi. Sanoisin että siihen tulee silloin runsaasti vehnäjauhoja, hieman ohrajauhoja ja sopiva määrä nestettä m(vettä tai maitotuotetta tai molempia).
- rieskatar
Pistin tämän saman jo tuonne toiseen ketjuun, mutta tässä tännekin.
Mä teen välillä rieskaa näin simppelisti:
kylmää maitoa
suolaa
ohrajauhoja
Kaikki vaan äkkiä sekasin, kaulitaan tosi ohueksi, alle 1cm. Sitten tosi kuumaan uuniin (250 astetta), kunnes tulee tummempia pilkkuja pintaan. Mukavan rapeaa ja hyvää voin kanssa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 372320
- 551337
- 841313
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...361266- 631191
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä39914Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.121788- 31751
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi23596Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan55575