Mulle on tulossa vieraita perjantaina eli huomenna, ajattelin kun tänään leivon muutenkin niin voisinko mä tehdä pitsatkin sillai valmiiksi et ne lykättäisiin vain uuniin huomenna kun en välttämättä edes ehdi väsäämään niitä perjantaina.Meneekö ne pahaksi jääkaapissa jos vain ihan kelmuun laitan ne, vai miten pitäisi toimia? olkaa kivoja ja vastatkaa :)
voinko tehdä näin
8
3672
Vastaukset
- Pizzamestari
Vaikka vielä kaikki muu voisi juuri ja juuri onnistua, niin pizzakastike eli tomaattikastike vetistyttäisi pizzapohjan läpikotaisin vuorokaudessa, ja lopputulos olisi tosi surkea.
- Olen tullut lopputulokseen
Kyllä homma onnistuu, edellyttäen että sinulla on tehokas pakastin. Teet pizzan aivan paistovalmiiksi ja sitten nopeasti pakastimeen, niin kastikekin jäätyy eikä pilaa pohjaa.
Olisiko mestari-pizza samaa mieltä? - Pizzamestari
Olen tullut lopputulokseen kirjoitti:
Kyllä homma onnistuu, edellyttäen että sinulla on tehokas pakastin. Teet pizzan aivan paistovalmiiksi ja sitten nopeasti pakastimeen, niin kastikekin jäätyy eikä pilaa pohjaa.
Olisiko mestari-pizza samaa mieltä?Nom sillä tavalla voisi tulla edes välttävä lopputulos. Sulatus tosin on ihan oma erillinen lukunsa... Siinäkin ehtii vettyä.
- kkkkkkkkkkkkkkk
paistat pizzat valmiiksi, jätä vähän "vajaapaistoiseksi". Vieraiden tultua lisää juustoraastetta ja laita kuumaan uuniin, lämpenemään ja jotta juusto saa kauniin värin.
- h.moilanen
Niin, tosiaan ei kannata laittaa jääkaappiin vetistymään. Tosin myöskään pakastetusta pizzasta ei koskaan tule oikein hyvää. Olen kokeillut moneen otteeseen. Esipaistaminenkaan ei toimi.
Ei siinä pitsan täyttämisessä niin paljon aikaa mene, ettet sitä ehtisi tehdä. Jos nyt aivan pakko saada nopeasti homma valmiiksi niin kauli pizzataikinasta valmiiiksi sopivia pohjia jotka sitten laitat kelmuun jääkaappiin. Muut ainekset myös valmiiksi että huomenna voit vain vetää valmiin pohjan pellille ja siihen tomaattikastike, juusto täytteet. Tee tomaattisoosi siis valmiiksi. Siitä tulee vielä erittäin hyvää kun maustuu jääkaapissa vuorokauden. Samalla voit sitten tiedustella vierailta mitä täytteitä kukin haluaa pitsaansa.
Uudelleenlämmitetty pitsa on aina pahaa.- ole pahaa
Uudelleenlämmitetty pizza toimii erittäin hyvin, kun kaverina on kankkunen:)
- mut Tommi Mäkistä en
ole pahaa kirjoitti:
Uudelleenlämmitetty pizza toimii erittäin hyvin, kun kaverina on kankkunen:)
Pizzapohjan voi tehä valmiiksi jääkappiin,
täytteet vailmusasemiin myös.
Ei vie kovin montaa minuuttia heitellä täytteitä
pohjan päälle, saat sata varmana sitten tarkoituksemukaisen tarjottavan.
Pizza on siitä "herkkä" ruokalaji että sitä
ei kyllä parane paljon säilytellä,pakastella
tai lämitellä, vaan aina parasta uunista vedettynä ja höyryävän kuumana, njam
Toivottavasti onnistuu :o) - h.moilanen
ole pahaa kirjoitti:
Uudelleenlämmitetty pizza toimii erittäin hyvin, kun kaverina on kankkunen:)
...mutta uunituore pitsa on silloinkin huomattavasti parempaa. Useasti vaan saattaa näinä kanuuna-aamuna löytyä jääkaapista niitä edellisen illan yö-pitsan jämiä ja mukisemattahan ne myös maistuvat siinä aamutuimaan. : )
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta613131Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433077- 422427
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa952112- 311893
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271780- 481606
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä841387- 391290
- 811122