Mäkki huijaa

Grande kana Elmacolla

Mitä eroa on uudella Grande kana El Macolla ja perus kanamacolla? Isompi sämpylä, vähän enemmän kastikkeita ja hintaa 1 € enemmän, ateriassa jopa 1,25 € enemmän! Törkeetä kusetusta!

9

2151

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei mäkki huijaa

      Itse tulet tietoisesti huijatuksi, jos niin päätät.

    • huijattu

      saman huomasin, kun lapseni kävi kerran itse ostamassa happy mealin ilman lelua. hinta 4,10e, tuotteet erikseen ostettuna 3,50e. eikö ne kassat nyt hyvänen aika voi edes lapselle myydä niitä tuotteita erikseen, kun varmasti tietävät, että se tulee halvemmaksi!? kyllä myyjän pitäisi huolehtia, että asiakasta laskutetaan halvimman mukaan! törkeä pulju!

      • Mcpoloinen

        Ei voi pikku työntekijä-parat sille mitään, että on käsketty myymään kalliita Happy Mealeja, vaikka sitten ilman lelua, jos tyhmä asiakas sellaisen tilaa. Niitä leluja menee muuten ihan laatikikokaupalla suoraan roskiin, kun niitä ei osteta tarpeeksi.

        Vinkkinä myös, että jos ostaa aterian lisäksi jotakin, esim. toiset ranskalaiset tai juoman tai jätskin tai muuta, niin kannattaa itse sanoa, että haluaa sen kolmantena lisukkeena, niin saa sen eurolla. Muutenhan esim. normijuoma maksaa 2 egee.


    • tico tico

      entäs junnu maco lisäpihvillä: 2 e 1 e = 3 e. verrattuna maco 3,95 e.

      muistelisin myös että joskus muinoin kun maco oli kampanjatuote, se maksoi 2 e! ja siinä oli 2 juustoa...

    • juustopäät

      kaikkein halvimmaksihan tulee ostaa juustoja lisäkastikkeilla ja -salaateilla ym. Kummallista että mitä isompi hampurilainen, sen enemmän ilmaa hinnoissa. Eikös sen pitäisi olla juuri toisinpäin, että mitä enemmän ostat, sitä halvemmalla saat?

      • ent. mäkkäriduunari

        Ensinnäkin, kampanja tuotteissa on pakko olla aina myös kana vaihtoehto ja kana maco ei ole listalla oleva tuote!! joten grande kana ei luultavasti ole mitenkään huijausta..? Muistakaa myös se että alunperin hampurilaisesta jonkun aineen pois jättäminen on tasan allergisia asiakkaita varten ja lisäämisestä tulee aina lisähinta jolloin "ilma" hinnoissa on varmaan hampparissa kuin hampparissa aika sama ps. junnu macoa ei saa lisäpihvillä.


      • kanakana
        ent. mäkkäriduunari kirjoitti:

        Ensinnäkin, kampanja tuotteissa on pakko olla aina myös kana vaihtoehto ja kana maco ei ole listalla oleva tuote!! joten grande kana ei luultavasti ole mitenkään huijausta..? Muistakaa myös se että alunperin hampurilaisesta jonkun aineen pois jättäminen on tasan allergisia asiakkaita varten ja lisäämisestä tulee aina lisähinta jolloin "ilma" hinnoissa on varmaan hampparissa kuin hampparissa aika sama ps. junnu macoa ei saa lisäpihvillä.

        kana macoa saa edelleenkin, vaikkei sitä listoilla luekaan. joten grande kana oli huijausta.

        seuraavaa ajatustasi en ymmärrä... Jokaisesta lisätystä mausteesta veloitetaan 0,35 €. Näin ollen esim. juusto lisäpihvillä, -salaatilla, -majoneesilla ja -tomaatilla maksaa 3,15 € - verrattuna ElMaco maksaa 3,95 €. Kaikenlisäksi kun miettii, montako maustetta Maco sisältää (salsa, salaatti, majoneesi, tomaatti, juusto eli 5) ja juustohamppari (ketsuppi, sinappi, sipuli, kurkku, juusto eli samat 5). Macossa on vaan 1 pihvi enemmän ja no mausteethan on "paremmat", mutta periaatteessa samanhintaiset, ainakin asiakkaalle. HUIJAUSTA siis!

        vähän aikaa sitten kaikkien muiden perusaterioiden hinnat nousivat 6,20 euroon, mutta BigMac pysyi 6 eurossa. Ihmettelen vaan, miten ne ranskikset ja juomat voi maksaa esim. el macon kanssa enemmän kuin BigMacin! Kaikki ne hampurilaiset maksaa kuitenkin saman verran 3,95 €.

        kaikkia hamppareita, myös junnu-macoa ja junnu-bigmaciä saa kyllä lisäpihvillä!


    • el grande vai mikä se oli

      Mäkki on paska paikka. pahaa safkaa ja kusettaa ihan vitusti asiakkaita.

      • pitkä ilo burgereista

        Mäkin ruoissa on takuu: pysyy ikuisesti vyötäröllä. Käy mäkissä vaan saat kantaa burgereita lanteillasi hautaan asti. Siinä jos missä saa rahalle vastinetta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe