Raastoin omenoita syksyllä pakastimeen ja ajattelin käyttää esim. piirakkaan ja rahkaan. Ei ollutkaan niin hyvä idea, joten nyt ajattelin, että voisikohan niistä keittää normaaliin tapaan omenahilloa. Onko kukaan kokeillut ja onko maku siis yhtä hyvä kuin tuoreista ompuista tehtynä!??
Raastettu...
omppu...
1
2773
Vastaukset
- pakkasessa
Tästä eteenpäin kannattaa omppu viipaloida, laittaa kerroksittain laatikkoon ja kerroksien väliin vaikka leivinpaperia tai muuta, jottei tartu kiinni toisiinsa. Pystyy syömään ihan sellaisenaankin tai piirakoihin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745