Olen ajatellut ensimmäistä kertaa tehdä canneloneja. Onko jollain vinkkejä tai ideoita niiden täyttämiseen ja kuorruttamiseen? Kaikki vinkit ovat tervetulleita
Cannelonit
11
5126
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
täytteeksi jauhelihasoosia - samaa kun lasagneen eli EI jauhoja soosiin.= Jauheliha, tomaatti, kasvikset, mausteet
Vuokan pohjalle juutokastike = maito, juustoraaste, jauhot, suola (samaa kun lasagnesssa sekin) sitten vaan siihen vuokan pohjaa vastan canneloni pystyyn ja täytyt pienellä lusikalla, canneloni kyljelleen ja vuoka töyteen, päälle taas juustokastiiketta ja juustoraastetta.
paistetaan kuten lasagne. - Cannelloni
Paras on "joukko-k:n" mainitsema klassikko, eli hyvä bolognese-sörsseli putkien täytteeksi ja ympärille valkokastike juustoraasteella höystettynä. Ja pintaankin juustoraastetta, joka saa uunissa kauniin rusketuksen.
- kerran kokeillut
...jos jollain on hyvä vinkki, että miten ne saa parhaiten täytettyä niin kuulen mielelläni.
Kauheeta sotkua, kun yritin tunkea pikkulusikalla jauhelihamössöä putkiloiden sisään :)- truutalla
(jos ei raski sitä pikkuleipätruuttaa tomaatilla värjätä) onnistuu cannelonien täyttäminen.
- porkkanapää
jauhelihatäyteen tulee olla aika paksua, laita sekaan vehnäjauhoja niin se pysyy hieman paremmin kasassa. Pidä canneloni pysytasennossa,
peukku toiseen päähän ja pikkulusikalla täytettä
sisälle. Askarteluahan se on mutta maksaa vaivan.
Oon tehnyt myös katkarapu-riisi-kasvistäyttellä,
päälle bechamel-kastiketta terästettynä aurajuustomuruilla.
Toivottavasti onnistuu, hyviä ovat !- juntti
Ongelmitta olen cannellonit täyttänyt suoraan pannulta voiveitsen lappeella ensin toisesta päästä putki vaakatasossa minkä jälkeen putki käännetään...
Simple as that. - kkkkkkkkkkkkkkkkk
lasagneen tai canneloneihin käytettävään jauhelihakastikkeeseen EI LAITETA JAUHOJA, kastikkeesta päinvastoin tehdään "pikkusen vetinen". Tarkoitushan on että kastike pehmittää pastan ja imeytyy siihen. Jauhosoosilla saa "sementtisen" lopputuloksen.
- porkkanapää
kkkkkkkkkkkkkkkkk kirjoitti:
lasagneen tai canneloneihin käytettävään jauhelihakastikkeeseen EI LAITETA JAUHOJA, kastikkeesta päinvastoin tehdään "pikkusen vetinen". Tarkoitushan on että kastike pehmittää pastan ja imeytyy siihen. Jauhosoosilla saa "sementtisen" lopputuloksen.
en tee sementtipötköjä mutta sidosaineeksi
kyllä laitan. Luiru kastike on vaikeaa saada
pysymään cannelonin sisällä. Se pötkylä ei
ennätä imemään sitä riittävän nopeasti pehmetäkseen.
Sen kastikkeen ei tarvitse siis olla kiinteää mutta helposti käsiteltävää.
Tämä lienee eräs tunnetuimmista cannellonin täytteistä:
Pinaattia ja juustoa
12 cannellonia
500 gr pakastepinaattia
rasia tuorejuustoa, makusi mukaista
muskottia
suolaa, pippuria
purkki tomaattimurskaa
1-2 valkosipulinkynttä
2 tlk oreganoa
1 dl punaviiniä, jos taloudesta löytyy
suolaa ja pippuria
ripaus sokeria
parmesaanijuustoa
Jos käytät pakastepinaattia, pane se selllaisenaan paistinpannulle ja kiehauta lujahkolla tulella tovi sekoittaen koko ajan. Pane pinaatti siivilään ja painele lusikalla niin kuivaksi kuin saat.
Pane pinaatti kulhoon, lisää tuorejuusto, sekoita yhteen ja mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella muskottia.
Työnnä massa cannellonituubeihin käyttäen lusikkaa apuna.
Tee kastike:
Silppua valkosipuli ja paista sitä tovi pannulla oliiviöljyssä. Tomaattimurska pannulle, lisää viini ja mausta kastike suolalla ja pippurilla sekä oreganolla. Lisää sokeri. Anna hautua hiljaisella tulella ainakin puoli tuntia. Jos kastike meinaa kuivua lisää vettä tai viiniä pannulle.
Kaada paistovuoan pohjalle kastiketta ja pane täytetyt tuubit paistovuokaan, kaada loppu kastike päälle.
Raasta päälle riittävästi parmesaanijuustoa, lirauta kaiken päälle kierros oliiviöljyä.
Uuniin ja lämpö 200 astetta, 20-25 minuuttia.- ei pikkulusikkaa
Pursotuspussi vois olla aika hyvä. Ite leikkasin puolentoista litran limsapullosta pään irti ja käytin sitä suppilona. Pikkulusikalla väkertely on vain liian vaivalloista.
- eiseniinvaikeaaole
Ihan vaan tavallinen, riittävän suuri pakastuspussi täytettä täyteen, pussin suu solmuun, pussin kulmasta sopivan kokoinen pala pois saksilla ja ei kun pursottaen putkilot täyteen. Pidä putkiloa toisessa kädessä ja pursota toisella kädellä.
Toinen tapa tehdä cannellonia on käyttää tuorepastalevyjä - leikkaa pastasta sopivan kokoinen levy, laita riittävä määrä täytettä levyn toiselle reunalle, kääri levy putkiloksi ja laita vuokaan saumapuoli alaspäin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kanki kovana; ei tiedä pornovideoista mitään
Kaikkosen erityisavustajan asunnossa kuvattiin pornoa. Väittää ettei tiedä asiasta yhtään mitään. https://www.is.fi/po1876698- 352403
- 1872139
Mitä tämä on
Ajatella, olen viimeksi nähnyt sinua melkein vuosi sitten ohimennen. Ja silloinkin sinä välttelit minua. En ole kuullut101413Ei monet elä kuin alle 60 v, mikä vaikuttaa?
gulp, gulp.. Juice Leskinen eli 56 vuotta. Matti Nykänen eli 55 vuotta. Topi Sorsakoski eli 58 vuotta.1181393- 731097
Hyvää yötä kaivatulleni
En pysty tekemään kokemaan mitään sielussa tuntuvaa, syvää, vaikuttavaa, ilman että rinnastan sen sinuun. Niin kävi tänä241057Nyt on konstit vähänä.
Nimittäin tuulivoiman vastustajilla, kun pitää perättömiä ilmiantoja tehdä. Alkaa olla koko vastustajien sakki leimattu,301035Tilinpäätösvaltuusto 27.5
Samalla viimeinen kokous ennen uudenvaltuustokauden alkamista. Vanhat antavat itselleen erinomaiset arvosanat, ja siirty44961Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke13936