Olen ajatellut ensimmäistä kertaa tehdä canneloneja. Onko jollain vinkkejä tai ideoita niiden täyttämiseen ja kuorruttamiseen? Kaikki vinkit ovat tervetulleita
Cannelonit
11
5126
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
täytteeksi jauhelihasoosia - samaa kun lasagneen eli EI jauhoja soosiin.= Jauheliha, tomaatti, kasvikset, mausteet
Vuokan pohjalle juutokastike = maito, juustoraaste, jauhot, suola (samaa kun lasagnesssa sekin) sitten vaan siihen vuokan pohjaa vastan canneloni pystyyn ja täytyt pienellä lusikalla, canneloni kyljelleen ja vuoka töyteen, päälle taas juustokastiiketta ja juustoraastetta.
paistetaan kuten lasagne. - Cannelloni
Paras on "joukko-k:n" mainitsema klassikko, eli hyvä bolognese-sörsseli putkien täytteeksi ja ympärille valkokastike juustoraasteella höystettynä. Ja pintaankin juustoraastetta, joka saa uunissa kauniin rusketuksen.
- kerran kokeillut
...jos jollain on hyvä vinkki, että miten ne saa parhaiten täytettyä niin kuulen mielelläni.
Kauheeta sotkua, kun yritin tunkea pikkulusikalla jauhelihamössöä putkiloiden sisään :)- truutalla
(jos ei raski sitä pikkuleipätruuttaa tomaatilla värjätä) onnistuu cannelonien täyttäminen.
- porkkanapää
jauhelihatäyteen tulee olla aika paksua, laita sekaan vehnäjauhoja niin se pysyy hieman paremmin kasassa. Pidä canneloni pysytasennossa,
peukku toiseen päähän ja pikkulusikalla täytettä
sisälle. Askarteluahan se on mutta maksaa vaivan.
Oon tehnyt myös katkarapu-riisi-kasvistäyttellä,
päälle bechamel-kastiketta terästettynä aurajuustomuruilla.
Toivottavasti onnistuu, hyviä ovat !- juntti
Ongelmitta olen cannellonit täyttänyt suoraan pannulta voiveitsen lappeella ensin toisesta päästä putki vaakatasossa minkä jälkeen putki käännetään...
Simple as that. - kkkkkkkkkkkkkkkkk
lasagneen tai canneloneihin käytettävään jauhelihakastikkeeseen EI LAITETA JAUHOJA, kastikkeesta päinvastoin tehdään "pikkusen vetinen". Tarkoitushan on että kastike pehmittää pastan ja imeytyy siihen. Jauhosoosilla saa "sementtisen" lopputuloksen.
- porkkanapää
kkkkkkkkkkkkkkkkk kirjoitti:
lasagneen tai canneloneihin käytettävään jauhelihakastikkeeseen EI LAITETA JAUHOJA, kastikkeesta päinvastoin tehdään "pikkusen vetinen". Tarkoitushan on että kastike pehmittää pastan ja imeytyy siihen. Jauhosoosilla saa "sementtisen" lopputuloksen.
en tee sementtipötköjä mutta sidosaineeksi
kyllä laitan. Luiru kastike on vaikeaa saada
pysymään cannelonin sisällä. Se pötkylä ei
ennätä imemään sitä riittävän nopeasti pehmetäkseen.
Sen kastikkeen ei tarvitse siis olla kiinteää mutta helposti käsiteltävää.
Tämä lienee eräs tunnetuimmista cannellonin täytteistä:
Pinaattia ja juustoa
12 cannellonia
500 gr pakastepinaattia
rasia tuorejuustoa, makusi mukaista
muskottia
suolaa, pippuria
purkki tomaattimurskaa
1-2 valkosipulinkynttä
2 tlk oreganoa
1 dl punaviiniä, jos taloudesta löytyy
suolaa ja pippuria
ripaus sokeria
parmesaanijuustoa
Jos käytät pakastepinaattia, pane se selllaisenaan paistinpannulle ja kiehauta lujahkolla tulella tovi sekoittaen koko ajan. Pane pinaatti siivilään ja painele lusikalla niin kuivaksi kuin saat.
Pane pinaatti kulhoon, lisää tuorejuusto, sekoita yhteen ja mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella muskottia.
Työnnä massa cannellonituubeihin käyttäen lusikkaa apuna.
Tee kastike:
Silppua valkosipuli ja paista sitä tovi pannulla oliiviöljyssä. Tomaattimurska pannulle, lisää viini ja mausta kastike suolalla ja pippurilla sekä oreganolla. Lisää sokeri. Anna hautua hiljaisella tulella ainakin puoli tuntia. Jos kastike meinaa kuivua lisää vettä tai viiniä pannulle.
Kaada paistovuoan pohjalle kastiketta ja pane täytetyt tuubit paistovuokaan, kaada loppu kastike päälle.
Raasta päälle riittävästi parmesaanijuustoa, lirauta kaiken päälle kierros oliiviöljyä.
Uuniin ja lämpö 200 astetta, 20-25 minuuttia.- ei pikkulusikkaa
Pursotuspussi vois olla aika hyvä. Ite leikkasin puolentoista litran limsapullosta pään irti ja käytin sitä suppilona. Pikkulusikalla väkertely on vain liian vaivalloista.
- eiseniinvaikeaaole
Ihan vaan tavallinen, riittävän suuri pakastuspussi täytettä täyteen, pussin suu solmuun, pussin kulmasta sopivan kokoinen pala pois saksilla ja ei kun pursottaen putkilot täyteen. Pidä putkiloa toisessa kädessä ja pursota toisella kädellä.
Toinen tapa tehdä cannellonia on käyttää tuorepastalevyjä - leikkaa pastasta sopivan kokoinen levy, laita riittävä määrä täytettä levyn toiselle reunalle, kääri levy putkiloksi ja laita vuokaan saumapuoli alaspäin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kanki kovana; ei tiedä pornovideoista mitään
Kaikkosen erityisavustajan asunnossa kuvattiin pornoa. Väittää ettei tiedä asiasta yhtään mitään. https://www.is.fi/po994826Niin voimakkaat tunteet
Että ajattelin hänen olevan se elämän rakkaus. Silmien edessä vikitteli toista ja hyvästelemättä hylkäs niin tyhjyys jäi202867Nainen, sinä viisas ja ymmärtäväinen
sekä hyvällä huumorintajulla varustettu. Kun kaikki muut ovat kaikonneet, vain sinä olet jäljellä. Ellet kestä kirjoituk242714Puhe on halpaa
Katso mitä hän tekee.Teot kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.Uskokaa punaisia lippuja.Hyvää yötä.441896- 251796
- 1351664
- 1521570
Miksi miehet hermostuvat tyhjästä?
Olen tässä viimeisen vuoden sisään pudottanut melko reilusti painoa mikä on sitten saanut useammankin lähipiirin aiemmin1111521Nainen, se on vain karu totuus, että
sinut on luotu synnyttämään ja mies siittämään. Niin on luomakunnassa säädetty ja niin se on. Sinut luotiin heikoksi ja2821449Joko aiheuttamani pettymys
on lieventynyt? Toivottavasti. Uskallan heittää lentosuukon näin etäältä ja nimettömänä 😘.941380