Oli Lancet lehdessä johon voi luottaa..
Luin juuri tutkimusta jossa 30 vuoden ajan seurattiin yli 50Vuotiaiden tiettyä miesryhmää
ja joukko joka söi kolmesti tai enemmän viikossa kalaa ilmeni 58% vähemmän verisuoni tai sydänsairauksia kuin toisilla jotka ei syöneet kalaa tai söivät kalaa paistettuna.
Miten voi syödä paistamatonta kalaa??
onko repsuja...
raaka kala
5
931
Vastaukset
- suola
Savustettuna
Kylmasavustettuna
Kraavina
Keitettyna
???
En min oikein tieda, mutta tuossa muutama vaihtoehto- kalakala
Savustettu lisää syöpöriskiä on se jo todettu televisio uutisissa viime kesänä kun Svenskit löyti mahtavia akryyliamideja savustetusta.
Silloin jäi savusilakat kyllä ostamatta.
Kylmäsavustettu on taasen sitkeää ja syöpäriski altista.
Kraavi on taas suolaista joten nousee verenpaineet ja sitä kautta kasvaa aivohalvausriski.
Keitetty tekee mauttoman kalan voiko olla kamalampaa kuin keitetty silakka.
Sushi taasen sikakallista.
Raaka silakka ei taasen taatusti maistu
ja kirjolohi on taasen väriaineilla kasvatettu kassikala ja kirjolohi ei ole lohi ja kassikala ei ole kalaa aivankuin broileri ei ole kanaa tai lintua.
Joten ihmettelen vaan mitä ne tutkimuksessa olleet henkilöt oli varmaan kait japanilaisia
nehän saa sushia halvalla meillä kun sushi on erikoisuus niin kala pitää pilata paistamalla tai suolaamalla ja molemmat tekotavat tappaa kalan Omega 3 ihmisenkin elimistölle hyödyllisen suojaöljyn joka pitää verisuonet auki sillä kaloilla ei ole ollut koskaan trombeja vaikka ne jatkuvasti asuu viileässä ympäristössä ja juuri se Omega 3 on kalojen trombosyyttien esto aine.
Omega 3 pillerit eri juttu aivankuin valkosipulipillerit niistä kuivatessa lähtee se vaikuttava aine pois.
-Joten olkoon ruoka lääkkeesi,niinkuin joku on joskus sanonut.
Joten mitenköhän saisi hyvän makuista raakaa kalaa? - Kommentti
kalakala kirjoitti:
Savustettu lisää syöpöriskiä on se jo todettu televisio uutisissa viime kesänä kun Svenskit löyti mahtavia akryyliamideja savustetusta.
Silloin jäi savusilakat kyllä ostamatta.
Kylmäsavustettu on taasen sitkeää ja syöpäriski altista.
Kraavi on taas suolaista joten nousee verenpaineet ja sitä kautta kasvaa aivohalvausriski.
Keitetty tekee mauttoman kalan voiko olla kamalampaa kuin keitetty silakka.
Sushi taasen sikakallista.
Raaka silakka ei taasen taatusti maistu
ja kirjolohi on taasen väriaineilla kasvatettu kassikala ja kirjolohi ei ole lohi ja kassikala ei ole kalaa aivankuin broileri ei ole kanaa tai lintua.
Joten ihmettelen vaan mitä ne tutkimuksessa olleet henkilöt oli varmaan kait japanilaisia
nehän saa sushia halvalla meillä kun sushi on erikoisuus niin kala pitää pilata paistamalla tai suolaamalla ja molemmat tekotavat tappaa kalan Omega 3 ihmisenkin elimistölle hyödyllisen suojaöljyn joka pitää verisuonet auki sillä kaloilla ei ole ollut koskaan trombeja vaikka ne jatkuvasti asuu viileässä ympäristössä ja juuri se Omega 3 on kalojen trombosyyttien esto aine.
Omega 3 pillerit eri juttu aivankuin valkosipulipillerit niistä kuivatessa lähtee se vaikuttava aine pois.
-Joten olkoon ruoka lääkkeesi,niinkuin joku on joskus sanonut.
Joten mitenköhän saisi hyvän makuista raakaa kalaa?Niillä määrillä, jota suomalaiset kalaa syövät, ei syöpää tule, vaikka kaikki syöty kala olisi savustettua. Suhteellisuudentajua, kiitos!
P.S. Shushi ei ole "sikakallista", jos sen tekee itse. - Kommentti
Keitetty kala ei ole raakaa kalaa, se on keittämällä kypsennettyä. Raakaa ovat graavatut, tönkkösuolatut, marinoidut (esim. erilaiset sillit). Sushissa käytetään paljon raakaa kalaa. Kylmäsavustuksessa kala taitaa jäädä "raa'aksi", mutta lämminsavustus kyllä kypsentää sen.
Marinoimalla voisi saada vaihtelua raakoihin kalaruokiin, jos on mielikuvitusta ja raaskii ostaa mausteita, yrttejä ja maustekastikkeita.
- kalan syöjä.
kilo silakoita, perataan ja huuhdellaan kylmässä
vedessä. kattilaan 0,5 dl etikkaa maun mukaan kar-
keata suolaa ja 1 rkl sokeria. Lado kerros sila-
koita kyljelleen, silppua 1/2 sipulia päälle ,laa-
kerinlehti ja 5 - 6 maustepippuria. seuraava ker-
ros samoin. Kattila liedelle , ja kuumenna, ei keittäen n. 10 min. Kalasta tulee nestettä, joka
laimentaa etikan makua. Vielä voit halutessasi
latoa 1 cm lantunsiivut kalojen päälle kanneksi.
Jos oikein herkuttelet, lorauta ruokakermaa lo-
raus kuumien kalojen päälle. Maistuu kuumana ja
kylmänä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nasima löi Jussille luun kurkkuun
Nasima kertoi ettei Jussi sovi puhemieheksi, koska sallii rasismin. Mihin toimiin perussuomalaiset ryhtyvät? Kuka nouse5328990Razmyar on säälittävä - puhemiehellä ei ole mitään syytä ottaa kantaa tähän "silmäkohuun"
jonka toimittajat sai aikaan. Asia ei kuulu puhemiehelle millään lailla. Razmyar haluaa taas vaan huomiota. Mutta jos r1616190Miten Eerolan silmäkuvat voivat levitä muutamassa tunnissa ympäri maailmaa?
Seuraako koko maailma persujen ja erityisesti Eerolan somea reaaliajassa? Edes kansanedustajan itsemurha eduskuntatalos3765253Siviilipalvelusmies Halla-aho normalisoi rasismin perussuomalaisissa
SMP:n tuhkille perustettu puolue ei ollut ihmisiä vastaan, vaan instituutiokriittinen. "Missä EU - siellä ongelma", oli664759Suomalaisilta vaaditaan valtavasti suvaitsevaisuutta - miksi sitä ei vaadita muslimeilta
Suomalaisilta vaaditaan kaikkea, pitää olla suvaitsevainen ja hyväksyä vieraiden tavat, rasisti ei saa olla jne. Miksi s1004381Juuri Suomen valtamedian toimittajat teki "silmävääntelystä" sen kohun
ja ilmeisesti ottivat yhteyttä myös ulkomaisiin medioihin, että katsokaas tätä. Mutta Japanin medioissa on asiaan suhta1664063SDP:n kansanedustaja Marko Asell: Suomen myönnettävä maahanmuuton ongelmat
Hänen mielestään Suomen pitää pyrkiä rajoittamaan jyrkästi turvapaikanhakijoiden pääsyä maahan ja hän arvioi, että maaha1853952- 921916
- 1051435
- 47979