Hyvä ilmapiiri katosi!!

Hyrrääää!!

Uusi työntekijä sotki mukavan ilmapiirin, alkoi sen päivänen komentelu ja järjestely että oksat pois. Kukaan ei kuulemma osaa tehdä mitään, kaikki vaan istuu, plaa plaa. Asenne on minä, minä, minä. Kun minä tekisin näin (joka on ilmeisesti ainoa oikea tapa??) Vie sinne, kanna tänne!!! Vastaan ei voi sanoa kun alkaa sen päivänen mökötys. Sihinää ja supinaa!! Voi jeesus!! Palavereja on pidetty mutta ei tunnu tahti hiipuvan. Töksäyttelee ja komentelee asiakkaitten kuullen asioista jotka pitäisi olla selviä tai ainakin asia kuuluisi selvittää muualla kun juuri siinä paikassa. Luulin ettei näitä Justiinoita ole kun elokuvissa. Jos lähtee mukaan tähän komenteluun ja tottelee niin siinä ei varmaankaan loppua näy. Miten tämmösen tilanteen korjaa? No, hän on vielä koeajalla??

13

2927

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tällainen

      heitto vaan, että monesti uusi ihminen, joka ei vielä ole kaavoihin kangistunut ja leipiintynyt, näkee paremmin miten asioita voisi kehittää ym.

      Lopuksi hyvä uutinen. Henkilö tuskin tulee viihtymään kauaa teidän luutuneessa työyhteisössä.

      • ????

        Jaa ai että kaavoihin kangistuneita? No sitähän se varmaan on kun hänellä on ilmeisesti oikeus asiakkaitten nenän edessä arvostella työkavereita ja toiminta tapoja. Minusta ihmisillä pitäisi olla nyt edes jonkinlaiset käytöstavat töissäkin. Jos ei anna arvoa toisten työlle ja pitää tärkeänä vaan omaa alaansa niin onkohan ihan oikeassa työpaikassa. No, ollaan sitten vaikka luutuneita. Edelleenkin mikään käskyttäminen ei sovi työpaikalle, se kuuluu armeijaan.


      • sjkgsdfklgsdfk

        Meille tuli samanlainen tyyppi aikoinaan töihin kuin aloittajan työpaikalla. Pääkonttori tulkitsi tilanteen samalla tavalla kuin nimimerkkin 'tällainen', ja teki hänestä esimiehen. Lopputulos oli että pahimmillaan 12 kuukauden aikana 25% henkilöstöstä oli lyhemmällä tai pidemmällä mielenterveysongelmista johtuvilla sairauslomilla. Tuottavuus laski selvästi. Pahinta oli se, että kun meidän tominta on yrityksen osaamisesta kiinni, niin osaamisen kehittyminen pysähtyi. Tai oikeastaan osaaminen alkoi vähenemään, entiset asinatuntija putosivat oman osaamisalueensa kelkasta. Tämä lähinnä siksi, että oli vain yksi joka 'tiesi'. Muiden osaamisella ei ollut arvoa. Lopulta porukasta sanottiin irti puolet, mukana tuo esimies, jonka pääkonttorikin oli jo oppinut tuntemaan.

        Vaikuttaa siltä ettei henkilö ole sopivassa tehtävässä, joten olisi kaikille parasta jos hänen työsuhteensa katkeaisi koeaikana. Johonkin toiseen työyhteisöön tai tehtävään hän voi sopia aivan mainiosti.

        Johtuukohan osa ongelmasta siitä, että ko henkilö kaipaa vahvempaa johtajaa? Joskus kun työpaikalla on hyvin heikko esimies, niin joku katsoo tehtäväkseen hoitaa esimiehen tehtävät.

        Jaa, että miten tuon 25% kävi? Lähes kaikki ovat palanneet työkykyisiksi. Yhtä kuntoutetaan edelleen, mutta vaarana on joutuminen työkyvyttömyyseläkkeeelle. Tietenkään kaikki asiat eivät johdu työpaikasta, vaikka siellä menee iso osa valveillaoloajasta.


      • tumme

        Taidat olla todella idiootti...Miten voit edes nähdä asian noin...Siis herranjumala...Jos uusi ihminen joka ei ole päällikön asemassa tulee töihin samaan firmaan niin kyllä se vain on niin että hän se on joka sopeutuu niihin käytäntöihin jota firmassa sovelletaan ja piste!! Kaikkea sitä kuuleekin...


    • pirun tärkeilijä :)

      Se tyyppi ei ilmeisesti osaa pitää omasta työpaikastaan kiinni.

      Antakaa sen vaan räyhätä siinä se vaan "kaivaa itellensä kuoppaa".

      Pomolle vaan pieni vinkki, että tyyppi on käsittämätön niin eiköhän se siitä.

    • Nyt teille käy huonosti ja ...

      "Jos lähtee mukaan tähän komenteluun ja tottelee niin siinä ei varmaankaan loppua näy"-lause kertoo aivan kaiken.

      ELI TE IDIOOTIT ETTE OLE EDES YRITTÄNEET TOTELLA ESIMIESTÄNNE???!

      Ja siten parut täällä että "ei kait sitä sentään tarttisi alkaa töitä tehdä kun esimies vaatii?"

      Tervemenoa ikuiseen kortistokierteeseen, jonne muistokin sinusta sammuu satojen tuhansien kaltaistesi luusereiden mukana.

      Mätäne lähiökuppilaasi... ):-D

      • : )

        Meidän firmassa esimies ei edes yritä pomotella mutta aina löytyy näitä rivimiehiä jotka ovat aina oikeassa ja tuputtavat omat hommansa muille ja sitten vielä samaan hintaan haukkuvat kun kukaan ei kuulemma tee mitään. Vaikka porukka tekee kokoajan sitä mihin heidät on palkattu. Olet nyt sitten miten tahansa niin aina teet jotain väärin. Jos on töitä ja ei viitsi juuri sillä hetkellä käydä keskustelua niin se katsotaan joskuks "vihan pidoksi". Sit mökötetään jossain nurkassa. Ja meillä ei ole lähiökuppilaa!!


      • ???????????

        meitä työllistettyjä ja vajaakuntoisia saa kohdella kuin koiria, ei taida olla meillä mitään arvoa työyhteisössä. Kyseessä ei ollut edes pomo vaan ihan "normaali" rivimies. Tunge sinä se lähiökuppila anaaliisi tai ainakin ne kaikki pullot sieltä ja hyppää avantoon. Tollaista natsia tuskin kukaan jää kaipaamaan!!!!


      • :) :) :o

        on, muuten ihan jämäkkä teksti. Opettele kirjoittamaan ennenkun tuut tänne aukoon.


    • jkjkjkjkj

      Viekää nurkan taakse ja antakaa sakinhivutusta.

    • Näin se homma etenee!

      Yleensä tälläisillä ihmisillä on kova pätemisen tarve. Itseään esille tuomalla ja paljon "tekevinään" pääsee yleensä myös pomojen suosioon.
      Tällä tavalla tekee itsestä tärkeän, jota on vaikea syrjäyttää missään. Tällaiset monesti pilaavat ns. "normaalin" työilmapiirin. Melkeinpä aina pomot ei huomaa, että se johtuu juuri tämän tyyppisistä henkilöistä. Ikävää, mutta totta monestikin.

      • mxxcccvv

        joo on tainnut uus tyyppi huomata miten saamatonta vanha sakki on...sitt noustaan kapinaan ku pitäis jotain tehdä...


    • puhumallaparas

      Kissa pöydälle ja puhukaa hänelle joukolla, kertokaa kuinka te hänet koette, tämä on teille kaikille oppimisen, kasvun paikka! Tietysti voi kärvistellä, laittaa "vahingon kiertämään", mutta voitte myös kääntää asian voitoksenne kun puhutte vilpittömästi ja suoraan tunteenne/tuntemuksenne häntä kohtaan.

      Hän ei edes tiedosta olevansa hankala, vaikuttavansa negatiivisesti ympärillään oleviin ihmisiin ja jos missään kukaan sitä ei suoraan sano, kerro missä mennään niin huono ilmapiiri seuraa häntä vielä huonompana seuraavaan paikkaan. Teillä eikä hänellä ole mitään hävittävää, kaikki voitettavana! Jos hän suuttuu ja lähtee niin se on hänen ratkaisunsa, mutta jos hän menee itseensä, muuttaa suhtautumistaan teihin tai ennen kaikkea itseensä työpaikanne on voittanut hyvän työilmapiirin takaisin ja nyt te kaikki tiedätte kuinka se saadaan pidettyä hyvänä! Ei kun onnea!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6668
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2672
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2253
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      75
      1904
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1467
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe