Osaisiko joku kertoa, miten saisin itse marinoitua valkosipulit yhtä hyviksi kuin Stokkan tiskistä ostetut? Stokkan marinoidut ovat aavistuksen kirpeitä, hieman hillosipulin makuisia ja tietysti suolaisia. Kerrassaan loistavan makuisia.
Pitääkö valkosipuli ensin keittää? Kuinka kauan. Mitä aineksia marinadiin?
Olen kokeillut marinoida ilman keittämistä oliiviöljyllä, sitruunamehulla ja muutamilla mausteilla kylmässä. Lopputulos on kaukana haluamastani. Mahdottoman väkeviä.
Valkosipulin marinointi
3
10968
Vastaukset
- Järkevä syöjä
http://puutarha.net/keskustelu/keskustelu.asp?id=10265
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000005&conference=4500000000000368&posting=22000000007543725
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/17034/Marinoitu valkosipuli
http://web.dansukker.com/default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=7729&GroupID=508
http://www.martat.fi/keskustelu/ruokanurkka/?x33064=200616
http://personal.inet.fi/taide/viitasusi/marinoitu_valkosipuli.html - väsäsin
marinoituja kilotolkulla. En noita tokan postauksen linkkejä jaksanut katsella. Mun mielestä paras keino oli ryöpätä kuorittuja kynsiä "hetki" jolloin liika väkevyys häviää mutta kynnet eivät muutu löllöiksi. Vahinko vain että tuo "hetki" on vain koetettava saada näppituntumalla, kyse on max muutamasta minuutista, tämän jälkeen jäähdytys. Marinaadiksi voi koettaa simppelisti etikka suola sokeri-lientä, taaskin maun joutuu itse justeeraamaan sopivaksi. Tuohon voi sitten lisätä melkein mitä makua vaan jos haluaa mutta ovat sinälläänkin oikein hyviä. Ja eikun j-kaappiin asettumaan ja parin päivän päästä ääntä kohti !
- valkosipulit
5-7 kokonaista valkosipulia
2 laakerinlehteä
1-2 kuivattua chilipalkoa
1 rkl rosepippureita
5 mustapippuria
1 dl punaviinietikkaa
2 dl vettä
1 dl sokeria
2 tl suolaa
-kuori valkosipulinkynnet
-mittaa liemiainekset ja valkosipulinkynnet kattilaan
-keitä kynsiä liemessä hiljalleen noin 5 minuuttia
-kaada kynnet liemineen lasipurkkeihin
-anna maustua jääkaapissa vähintään viikko
-kynnet säilyvät etikkaisessa liemessä hyvinä parikin kuukautta
-tarjoa marinoituja valkosipulinkynsiä liharuokien lisäkkeenä
-viipaloidut kynnet maistuvat hyviltä myös voileivän päällä tai salaattiin sekoitettuna
Valmistusaika noin 20 minuuttia.
Maustumisaika vähintään viikko.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Martinan uusi poikakaveri
Sielläpä se sitten on. Instastoorissa pienissä speedoissa retkottaa uusin kulta Martinan kanssa. Oikein sydämiä laitettu2053161Suomessa helteet ylittää vasta +30 astetta.
Etelä-Euroopassa on mitattu yli +40 asteen lämpötiloja. Lähi-Idässä +50 on ylitetty useasti Lämpöennätykset rikkoutuva2391610Laita mulle viesti!!
Laita viesti mesen (Facebook) kautta. Haluan keskustella mutta sinun ehdoilla en halua häiriköidä tms. Yhä välitän sinus951462- 921369
Vanhemmalle naiselle
alkuperäiseltä kirjoittajalta. On olemassa myös se toinen joka tarkoituksella käyttää samaa otsikkoa. Ihan sama kunhan e461324Fazer perustaa 400 miljoonan suklaatehtaan Lahteen
No eipä ihme miksi ovat kolminkertaistaneen suklaalevyjensä hinnan. Nehän on alkaneet keräämään rahaa tehdasta varten.1561236Ajattelen sinua tänäkin iltana
Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin121178Ökyrikkaat Fazerit saivat 20 MILJOONAA veronmaksajien varallisuutta!
"Yle uutisoi viime viikolla, että Business Finland on myöntänyt Fazerille noin 20 miljoonaa euroa investointitukea. Faze1231009Miehelle...
Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät89922Tuntuu liian hankalalta
Lähettää sulle viesti. Tarvitsen apuasi ottaa koppi tilanteesta. Miehelle meni.44803