Osaisiko joku kertoa, miten saisin itse marinoitua valkosipulit yhtä hyviksi kuin Stokkan tiskistä ostetut? Stokkan marinoidut ovat aavistuksen kirpeitä, hieman hillosipulin makuisia ja tietysti suolaisia. Kerrassaan loistavan makuisia.
Pitääkö valkosipuli ensin keittää? Kuinka kauan. Mitä aineksia marinadiin?
Olen kokeillut marinoida ilman keittämistä oliiviöljyllä, sitruunamehulla ja muutamilla mausteilla kylmässä. Lopputulos on kaukana haluamastani. Mahdottoman väkeviä.
Valkosipulin marinointi
3
11093
Vastaukset
- Järkevä syöjä
http://puutarha.net/keskustelu/keskustelu.asp?id=10265
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000005&conference=4500000000000368&posting=22000000007543725
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/17034/Marinoitu valkosipuli
http://web.dansukker.com/default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=7729&GroupID=508
http://www.martat.fi/keskustelu/ruokanurkka/?x33064=200616
http://personal.inet.fi/taide/viitasusi/marinoitu_valkosipuli.html - väsäsin
marinoituja kilotolkulla. En noita tokan postauksen linkkejä jaksanut katsella. Mun mielestä paras keino oli ryöpätä kuorittuja kynsiä "hetki" jolloin liika väkevyys häviää mutta kynnet eivät muutu löllöiksi. Vahinko vain että tuo "hetki" on vain koetettava saada näppituntumalla, kyse on max muutamasta minuutista, tämän jälkeen jäähdytys. Marinaadiksi voi koettaa simppelisti etikka suola sokeri-lientä, taaskin maun joutuu itse justeeraamaan sopivaksi. Tuohon voi sitten lisätä melkein mitä makua vaan jos haluaa mutta ovat sinälläänkin oikein hyviä. Ja eikun j-kaappiin asettumaan ja parin päivän päästä ääntä kohti !
- valkosipulit
5-7 kokonaista valkosipulia
2 laakerinlehteä
1-2 kuivattua chilipalkoa
1 rkl rosepippureita
5 mustapippuria
1 dl punaviinietikkaa
2 dl vettä
1 dl sokeria
2 tl suolaa
-kuori valkosipulinkynnet
-mittaa liemiainekset ja valkosipulinkynnet kattilaan
-keitä kynsiä liemessä hiljalleen noin 5 minuuttia
-kaada kynnet liemineen lasipurkkeihin
-anna maustua jääkaapissa vähintään viikko
-kynnet säilyvät etikkaisessa liemessä hyvinä parikin kuukautta
-tarjoa marinoituja valkosipulinkynsiä liharuokien lisäkkeenä
-viipaloidut kynnet maistuvat hyviltä myös voileivän päällä tai salaattiin sekoitettuna
Valmistusaika noin 20 minuuttia.
Maustumisaika vähintään viikko.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miksi persuilla ei ole firmoja?
Kuten vasemmisstolaisilla, esim. Sannalla MA\PI. Eikö ole aika erikoista?837101Persut hommasivat Suomeen 35 000 pientä lasta v. 2015
Onko Riikka Purra nyt tavoittelemassa tätä samaa historiallista persujen utopiaa? Purram kaksinaamaisessa pelissä vaadit267063Purran tuhoja tuskin saadaan koskaan korjatuksikaan
Purra on aiheuttanut Suomen taloudelle karmaisevat tuhot. Sen lisäksi Purra on ajanut myös suuren osan Suomen kansasta k1096168Persujen kaksoisstandardit: Räsäsen uhkailu paha, Virran uhkailu hyvä
Tässä taas nähdään kuinka kaksinaamaista porukkaa persut ovat. Mitäs persut tähän?455414Miksette persut irtisanoudu Kirkin lausunnoista?
Kirkhän muun muassa vaati raiskattuja naisia pidättäytymään abortista ja vaimoja alistumaan aviomiestensä tahtoon. Mik845238Demarikultin uhri kertoo
Demarikultin uhri kertoo: “En saanut mennä edes suihkuun ilman lupaa” – Seksuaalisen hyväksikäytön uhri kertoo vuosistaa635205Miksi vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa?
Vasemmistolaiset eivät omista yhtään firmaa joka työllistäisi ihmisiä. Miksi? No siksi, että jos vasemmistolainen perus405108Sanna valittiin Euroopan huonoimmaksi pääministeriksi
Sannan kaudella Suomi oli ainut maa missä bkt laski. Kannattaa huomata, että luvut valitsi Sannan huonoimmaksi. Ihmiset274595Purran vuoro kiihoittua Lepomäen sääristä
"Ulkoministeri Elina sanoo, ettei muuta pukeutumistaan sen mukaan, kenet tapaa, ja että hän ei suostuisi peittämään kasv163467Vasemmistolaiset paskat eivät nousseet seisomaan kun Akaan kaupunginvaltuusto
vietti hiljaisen hetken Charlie Kirkin muistoksi https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000011523016.html3003390