Hei,
osaako kukaan kertoa mitä tein taas väärin, kun mokkapalojen kuorrutus meni ihan rakeiseksi??? On käynyt kerran ennenkin näin :( Voiko syynä olla, että rasva on ollut vielä liian lämmintä??? Piti äkkiä väsätä ystävänpäiväherkku työkavereille ... enpä tiedä kehtaako tota edes viedä :(
mokkapalat
3
1191
Vastaukset
- jjj....
näin on käynyt. Raaka-aineiden kuuluisi olla yleensä aina samanlämpöisiä. Oletko varma, että tomusokeri ei ole vaan paakkuuntunut ja lähde kunnon vatkaamisella paakut pois.
Minä laitan aina kuorrutuksen taikinaan, kun se on vielä kuumaa. Saa helpommin levitettyä.. - tönkköäkin
Mulle ei oo (vielä) koskaan noin käyny. Onkos päälysteesi aika paksua siinä vaiheessa kun rakeisuus ilmenee? Ite joudun monesti lorauttelemaan kahvia enemmän kuin ohjeessa sanotaan, että saan tasaiseksi ja siihen muotoon, että voi levittääkin. Pistän voin kuumanana, kahvin myös.
- NKIH
Menikö sulla kenties se tomusokeri paakkuun sitten? Eli kun lisäät tomusokeria, kannattaa sekottaa koko ajan ja vielä lämmittää sitä, jos näyttää, ettei tasotu.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 445832
- 475338
- 483718
- 133663
Vimpelin liikuntahallilla tulipalo?
Katsoin, että liikuntahallista tuloo mustaa savua. Sitten ovet pärähti hajalle, ja sisältä tuli aikamoinen lieska. Toise943306- 313126
- 592884
- 572740
- 532390
- 381844