1 kg naudanlihaa paloina
1 kg sianlihaa paloina
Katajanmarjoja roiskaisu
Mustapippureita, jos on
Suolaa maun mukaan
Vettä.
Ainekset pataan ja pata uuniin 6 tunniksi, lämpö 120 astetta. Odotellessa naukkaillaan pullo pontikkaa.
Perinneruoka: Kiteeläinen pontikkapata
Etnistä Pohjois-Karjalasta
2
626
Vastaukset
- Petroskoilainen
Karjalanpaisti jos jätetään katajanmarjat pois ja vaihdetaan tilalle venäläinen votka?
- Aloittaja
Aika lailla samanlaista. Katajanmarjat tekevät siitä kuitenkin kitee-etnisen ;-). Pontikka on kuitenkin ehdoton vaatimus ruuan alkuperäisyyden saavuttamiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614388KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1503187Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo482502Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?512435- 982115
- 241883
- 231632
- 301616
- 1611484
- 341253