1 kg naudanlihaa paloina
1 kg sianlihaa paloina
Katajanmarjoja roiskaisu
Mustapippureita, jos on
Suolaa maun mukaan
Vettä.
Ainekset pataan ja pata uuniin 6 tunniksi, lämpö 120 astetta. Odotellessa naukkaillaan pullo pontikkaa.
Perinneruoka: Kiteeläinen pontikkapata
Etnistä Pohjois-Karjalasta
2
615
Vastaukset
- Petroskoilainen
Karjalanpaisti jos jätetään katajanmarjat pois ja vaihdetaan tilalle venäläinen votka?
- Aloittaja
Aika lailla samanlaista. Katajanmarjat tekevät siitä kuitenkin kitee-etnisen ;-). Pontikka on kuitenkin ehdoton vaatimus ruuan alkuperäisyyden saavuttamiseksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1195457
- 715178
- 924208
Miten mä olisin
Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.753650Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv603278- 432851
- 152317
Yritän tänään laittaa taajuudet kohdilleen
Jotta törmätään kirjaimellisesti. Ei tätä kestä enää perttikään. Olet rakas ❤️572020- 421872
Onko kaivattusi
kyltymätön nainen, pystyisitkö olemaan hänelle loputon mies, vai meneekö toisinpäin.381713