Kirjeestäni EMI:lle

art0n

Olin yhteydessä eilen EMI finlandiin vaatiessani korvauksia kappaleideni luvattomasta käytöstä ja sovin tapaamisesta. Sen jälkeen illalla loikoillessani läheinen torni alkoi ampua kylkeen aivan samaan tyyliin kuin ampui aiemminkin. Mari Wainio CMX:n tiedottaja jonka julkaisemat kappaleet Ruoste ja Kultanaamio ovat -93 tekemiäni ja jotka joku äänitti esiintyessäni ja välitti Lilithille joka on mielenterveyspotilaiden kurssitusryhmä Lapinläänistä aloitti esihoidon joka sisältää suoraa ampumista aivan samoin kuin ennekin paitsi että se nyt muka liittyy jotenkin
TÄHÄNKIN asiaan. Nytkin istuessani kirjastossa ase ampuu koko ajan ja se aiheuttaa lähinnä hermostumista ja pelkoa jne. En ole koskaan aiemmin pelännyt tässä kirjastossa eikä täällä nytkään ole edes ketään joten se johtuu ampumisesta.
Helsingissä aiottu tapaaminen EMI:n edustajan kanssa on siis jo nyt käytössä ampumisen lupana vaikka nimenomaan juuri kirjoitin EMIin etten ole antanut lupaa käyttää teoksiani jotka ovat osa isompaa sävellystä Picture joka on myös demona netissä. Huomasin Kultanaamion netissä jokin aika sitten kun sen sinne joku laittoi youtubeen ja aloin kuunnella tarkemmin että tuohan on minun biisini.
Sävelsin ne yhdellä kertaa syksyllä -93 ja ne kuuluvat sävellyksen toiseen säkeistöön taustoiksi jonka rungon muodostaa nyt jo netissä oleva demo.

Samoihin aikoihin silloin keväällä -93 tuli myös ohjelma Yrjänästä joka oli matkustanut Torniosta
kurssikeskuksen ryhmän mukana esiintymään eteläsuomeen. Heillä ei ollut keikkoja
muualla kuin kursien yhteydessä päättäjäisissä ja Yrjänä etsi levy yhtiötä omakustanteelleen joka soitettiin ohjelmassa ja se nyt sisälsi Yrjänää itseään eli kaikistapaskinta musiikkia mitä suomessakaan on. Voitte itse kuunnella mitä paskaa se suolsi ostamalla sen lp:n. Sen jälkeen soiteltuani helsingissä syksyllä seuraavana keväänä ilmestyi radioon soimaan kerran se Kultanaamio mutta kun se ei sen enempää soinut radiossa jätin sen asian siihen. Sen oli joku äänittänyt soitellessani niitä se Ruoste kuuluu taustaksi Kultanaamion kertosäkeen taakse
ja sen Ruosteen kertosäe on kokeilua mitä se ehkä voisi olla ei mitään valmista vielä mutta kun joku äänitti sen sekin kuulostaa yhdeltä kappaleelta.
Samoin Kultanaamion alku mukaili silloin Picturea ja soitin siihen bassokuvioita kitaralla ja tämän äänittäjän korvissa se kuulosti taas eri kappaleelta.
Tein niistä silloin pitempiä versioita ja sanoitin ne huvikseni. Äänitin ne silloin kasetille ja
sitten yhteis-saunassa se katosi johonkin. Joku varasti sen kasetin ja vihon jossa oli sanat.
En niitä silloin liiemmin kaivannut kun en osannut ajatella että joklu käyttäisi niitä väärin.
Nyt kun se ilmestyi nettiin kuuntelin tarkemmin uudelleen ja sehän oli silloin mun tekemäni osio siihen Pictureen. Silloin soitellessani paikalla oli paljon väkeä joku siis joko äänitti koko session ja välitti sen eteenpäin ja/tai kyttäsi tilaisuutta saada kasetti ja sanat. Riihimäen paikallisradio esitti silloin tuon ohjelman
Yrjänästä ja Lilithistä. Siinä sanottiin että se sosiaalihuollon ja mielenterveyshuollon
terapia ryhmä joka tervehtyy esiintymällä ja se on Kauko Röyhkän joka on Lapin läänin kulttuuri sihteeri järjestämä
joillekin pikäaikaisvangeille tms. Siinä kysyttiin Yrjänältä jonka oikeaa nimeä en muista että aikooko se päästä normaaliyhteiskuntaan niin se sanoi ettei se ikinä pääse sinne eikä haluaisikaan niinkauan kuin sossu maksaa laskun.
Mutta että se toivoo musiikkinsa korvaavan jotain ihmisille siitä. Sitten tuli sitä paskaa jota se sanoi progeksi. Akustinen esitys kitaralla yksin livenä jotain progea.
Siinä siis tietoa etukäteen "Yrjänästä" ennen tapaamistani EMI:n edustajan kanssa. Se nauha on siis edennyt rikollista tietä edelleen EMI:lle.

EMI muuten taitaa olla feikkiä sekin tai ehkä parempi sanoa rikollinen jos sekään riittää ainakaan musiikin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.
Lisäksi vielä Riihimäen keskusvankilassa ammuttiin aika rajusti juuri silloin kun
tuo kurssi ryhmä esiintyi siellä. Siellä viisi nuorta kuoli muutaman viikon sisällä
väitettiin että ne oli itsemurhia mutta eihän sellainen olisi totta.
Tämä Tehotankki ryhmittymä on nimenomaan pohjoisesta ja kun siellä ihmisiä on vain muutamia tuhansia on kyseessä sama porukka.
Tämä on korkeapaine tankki verkosto on yhden tehtaan valmistama ja radio/tutkaohjattava. Silloin esim. radioasemat ovat yhteydessä siihen. Tämä porukka käyttää juuri vankiloita ja mielisaarailoita ja sossua ja he itse esiintyvät siellä sekä hoidokkeina että hoitajina. Sitä kutsutaan vanhaksi liitoksi ja juuri siitä "yrjänä" kertoi radio ohjelmassa silloin -93 että he sekä hoitavat yleisöä eli kurssilaisia päättäreissä että itseään. Tämä mielestäni vaikutti omituiselta kun kurssit koskivat kaikkea normaalia eli mitä siellä nyt on työhön valmistelevaa opetusta ja tässä Lilithissä taas on kyse hullujen mielenterveyden parantamisesta.
Se oli sen verran pimeää matskua että se jäi silloin mieleen. Vähän niinkuin nytkin
Aivan älyttömästi heti sen jälkeen kun on ollut yhteydessä niihin alkaa joku valvonta tuntua enkä ihmettele sehän oli ja on kai nykyäänkin vartioitu ryhmä mielenterveyspotilaita Lapin läänistä joita valvotaan läpi elämän.
Tämä yhteys CMX:n näköjään tarkoittaa heille sitä että he saavat valvonta luvat minuunkin niinkauan kun CMX esittää luvatta kappaleitani.

Ilmoitin jo EMI:in että vaadin korvausta niistä koska niitä esitetään radiossakin ja julkisilla keikkapaikoilla jotka eivät ole hoitoa varten ja että CMX lopettaa esiintymisensä.
Tulee myös mieleen suomen viihdemaailmassa käyvä suuri kato kun ajattelee mitä
väkeä siellä nykyään majailee. Nämä "muusikot" ovat lähinnä kai sotilaita jostain ulkomailta joilla on valtavia vaikeuksia päästä edes julkisuuteen omin avuin ja siksi osoitan tämän kirjeen myös kaikille julkisuudessä työskenteleville.



Tähän vielä siis lisää kyselijöille.
Tein siis nuo osiot Pictureen lokakuussa -93
CMX: version kuulin radiosta alkuvuodesta -94
Tämä "Yrjänä" kertoi paikallisradio haastattelussa marraskuussa -92 että kiertää tämän Lilithin kanssa eteläsuomea kurssien päättäjäisissä ja että se jonkinlainen
sirkusesitys jossa on joku rumpu ja kitara ja sketsejä.
Sen oma projekti CMX: oli se yksin ja joku kaveri rummuissa
Se sanoi ettei sillä ole kamoja vain basso ja kitara ja rummut ja pitäisi saada siihen myöhemmin syntikka tai jotain. Siis sillä oli silloin se EP josta puuttui soittimia ja se sanoi että sillä on keikkoja -93 vuoden syksyyn asti
Lilithin kanssa joka on siis Lapinläänin sosiaalihuollon ja mielenterveystoimiston ja kulttuurisihteerin yhteistyöprojekti,
mutta sitten ei ole tietoa. Sillä ei ollut mitään bändi kokemusta siihen asti eikä ne teokset olleet häävejä.
Siinä se mainitsi ettei siitä saa palkkaa ollenkaan vain pävärahaa mutta että sossu maksaa asumisen ja ruoan.
Siellä Lilithin tiloissa ei sen mukaan ollut muuta kuin raituri ja mikseri ja sen oma basso ja kitara ja sen kaverin rummut kun ne olivat sossun tai kunnan tiloja.
No kun sitten tämä Kultanaamio ilmestyi -94 alkuvuodesta
pari kolme kuukautta sen jälkeen kun sen tein ja Vuosi siitä kun kuulin Riihimäen paikallisradiossa tämän kurssikeskuksen tekemän ohjelman jossa "Yrjänäkin" oli,
oli Soundissa juttu Kultanaamion tekemisestä siinä "Yrjänä" oli saanut viulistin jonnekin oikealle studiolle ja sillä oli siinä oma bändi CMX Torniolaisia jätkiä jotka se oli tuntenut jo kauan ja se levy oli jo ilmestynyt EMI:n artistina ja se oli jaeltu kauppoihin ympäri suomea jne.
Se asui Torniossa omassa kämpässä jne.
Miten se voisi olla mahdollista? Kyllä se juttu oli ihan täyttä valehtelua ja ne biisit on tehty jossain ammattimuusikoiden kanssa todella hätäisesti sen jälkeen kun ne tein etten ehtisi ensin.


Tässä vielä hiukan tietoa yrjänästä ja Lilithistä. Yrjänä kertoi siinä radio ohjelmassa että hänellä on vähintään kaksivuotinen sopimus Lilithin kanssa jonka jokainen potilas allekirjoittaa itse liittyessään Lilithiin.
Sinä aikana potilas sitoutuu elämään Lilithin ehdoilla kunnan laitoksessa tai missä ne nyt sitten liikkuvatkin.
Sitä sopimusta ei voi itse purkaa vaikka haluaisikin se oli sillä lailla pakkolaitos mutta yrjänä sanoi ettei sinne tulekaan ketään joka ei haluaisi sitä koko aikaa olla siellä. Lilithille kuuluu kaikki hyöty mikä potilas tekee sinä aikana ja siinä kohdassa haastattelija kysyi että miten sun biisit? Yrjänä sanoi että onhan hänellä tekijän oikeudet
ja että kun sopimus loppuu hän saa tehdä ne vapaasti, se on niin kuin rahaa pistäisi pankkiin.
Nyt -93 lokakuussa kun tein Ruosteen ja Kultanaamion Helsingissä (niillä kummallakaan ei ollut mitään nimeä silloin mutta sanat ja sävellys olivat kuitenkin ne mitkä ne ovat nytkin) oli yrjänällä siis vuosi aikaa parantaa itsensä esiintymällä Lilithissä. Niillä oli marraskuussa muistaakseni sinä vuonna vielä ennen joululomaa Lapissa esiintyminen Alkuperäiskansojen messuilla Vantaalla ne kestivät kai pariviikkoa ja siellä yrjänä painoi täysillä mukana tietämättä että samaan aikaan jo tehtiin pohjia mun biiseihin jossain studiolla, jotka joku sitten lauloikin (ehkä ei kuitenkaan yrjänä ja ne julkaistiin jo alkuvuodesta koko maassa.
Tässä on selviä faktoja siitä ettei yrjänä ole laulujeni tekijä eikä niitä kukaan muukaan ole tehnyt kuin minä.
Kirjoitin tästä EMI:n ja CMX:n tiedottajalle Mari Wainiolleja hän vastasi että on lukenut kirjeeni ja siirtää sen tuotantovastaavalle ja sieltä ei ole tullut vastausta. Se oli jo toinen kirje sen jälkeen kun huomasin netissä olevan Kultanaamion ja tunnistin sen omakseni. Nyt ei ole siis kyse mistään lainauksesta vaan koko biisi on sellaisenaan vain äänitetty bändin kanssa siltä kasetilta jonka tein kitaran kanssa Helsingissä -93
Voitte itse tältä CMX:n Aura lp:ltä kuunnella että koko muu materiaali on aivan toisen tasoisen "säveltäjän" tekemää ja tästä teoriasta että yrjänä olisi itse tehnyt koko levyn materiaalin unohtuu kokonaan se ettei yrjänä
siihen aikaan ollut ikinä soittanut bändissä eikä sillä ollut mitään kamoja ja että se juuri silloin loppuvuodesta
-93 oli vielä Lilithin kanssa ja oli ollutkin koko sen vuoden sopimuksen alusta asti. Ja lisäksi vartijän valvonnassa, niillä oli muistaakseni kaksi vankia ja yksi vartija systeemi ja yhteensä niitä oli joku kymmenisen ihmistä pikkubussilla liikkeellä. Ja yrjänän kakku oli muistaakseni puheenaiheena myös siinä ohjelmassa sitä oli kai aika lailla vielä jäljellä kun Lilith loppuu se oli lusimassa jostain radioilla tehdyistä murhista muistaakseni. Ne tapahtuivat silloin -92 jossain kurssikeskuksen soluissa
ja silloin oli lehdissä kuvakin yrjänästä Nutritionin esitteessä jossa se näytti pahalta pirulta. Se taisi joutua suoraan pakkohoitoon niistä jutuista.
En mä muista niin tarkaan mutta siinä oli jotain siitä menetelmästä millä ne saatiin kiinni. Kun se riivaaminen alkoi
siellä solussa ne oli sopineet etukäteen että ne jää kyttään sinne kun se äijä tulee sinne.
Siellä oli jotain aikuisia karjuja odottamassa sitä murhaajaa kun se tuli sinne sen uhrin kimppuun joka kai oli tajuttomana. Ne ryösti niitä sillä tavalla.
Siinä oli useampikin radisti mukana muistaakseni, luin siitä lehdestä olisikohan ollut Alibi tai Rikos en nyt muista mutta siinä oli kuva yrjänästä joka jäi mieleen kun se oli niin pahan näköinen.
Sitten vuosi sen jälkeen
julkisuudessa kerrottiin että se alkoi sen levyn teon noin kuukautta paria ennenkuin se jo julkaistiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että ne treenaamatta milloinkaan yhtään niistä biiseistä yhdessä äänittivät ne toisistaan erillään ja jälki jätettiin siis EMI:n toimesta niiden lp:n muiden biisien osalta sellaiseksi. Ei myöskään selviä milloin sopimus EMI:n kanssa on laadittu, kaiken järjen mukaan ei ikinä, yrjänähän oli hoidossa Lilithissä mutta siis julkisuudessa. Siis mitä varten EMI olisi jättänyt kaikki yrjänän biisit treenaamatta ja äänittänyt ne pelkästään jossain sekavassa muodossa äkkiä, jos yrjänän sinä vuonna lähettämä demo materiaali olisi sitä kiinnostanut sopimuksen tekoon asti?
Näihin vaatimiini selvityksiin EMI ei pysty vastaamaan joten tästä edeskin päin nämä kaksi biisiä kuuluvat minulle.
Arto Nieminen

Nyt kun selailin nettiä huomasin että Lilith on sen omien sanojen mukaan perustettu 1997. Missä se Lilith nyt on joka perustettiin
-92 jossa Röyhkä ja Yrjänä olivat myös?
Se radio ohjelma esitettiin -92 Ylen kanavalla Riihimäen paikallisradiossa ja lisäksi niillä oli esitys helsingissä jollain kanavalla niiden Alkuperäiskansojen messujen yhteydessä.
Lilith oli Rovaniemen kaupungissa toimiva yhteistyö hanke johon osallistuivat pitkäaikais hoidokit. Silloinhan Yrjänä (jonka se sanoi olevan sen toinen etunimi eikä sukunimi niinkuin nykyisin) oli juuri ollut julkisuudessa siitä että joutui pakkohoitoon niistä murhista. Ja Kauko Röyhkä (joka käyttää myös nimeä Risto Backman) haki jonkinlaista nimeä hoitamalla tämän sairaan äijän siihen terapiaryhmään joka käytännössä päästi sen vapaaksi.
Sen jälkeen kun ne lilithit esiintyivät Riihimäellä -92 Kurssikeskuksissa ajoi sen kurssi keskuksen bussi jossain lahdessa ojaan ja syttyi palamaan. Seitsemän taisi kuolla siinä silloin. Se vasikutti ihan kuin niiden kostolta siitä että ne passitettiin hoitoon.

Kirjoitin tuossa aiemmin tuosta ampumisesta täällä tukholmassa ja helsingissä joihin minun kokemukseni rajoittuvat ja nämä nutritionin radar vehkeet ovat juuri niitä millä sitä ammuntaa suoritettaan. Täälläkin asuu tuossa naapurissa nuoria opiskelijoita joilla kursseina juuri Nutrition Swedenin oppisuuntia. Siellä opetetaan suoraan tappamaan niillä vehkeillä. Selailin yhtä sellaista vihkoa ja siinä on kaikki sairaudet esitelty mihin kohtaan ammutaan kun halutaan mitäkin sairautta.
siinä oli osoitekin ja opettajan nimi tukholman keskustassa.

Aika sairasta vai mitä?

Suomessakin on tällaisia kurssikeskuksia missä ammutaan oikeasti ihmisiä kuoliaiksi Järvenpäässä ainakin on yksi.
Sieltä karkasikin yksi muija seitkytluvulla ja se tuli bussilla sieltä Lahdesta Kangasalle ja meni poliisiasemalle kertomaan että siellä tapetaan ihmisiä. En tiedä miten sen jälkeen kävi siitä ei silloin tullut tietoa.

Varoitan vain päästämästä näitä sairaita hulluja mihinkään julkisuuteen sen jälkeen kun niitä on tuomittu ne saa siitä hirveitä pomppuja ja alkaa tappamaan keitä vaan.
Tuo Risto Backman niminen kaveri tuomittiin muistaakseni jo kuuskymmentä luvun lopulla pakkohoitoon Tampereelta.
Se asui juuri Ruutanassa niihin aikoihin.
Se oli joku kuusitoista silloin ja sitten se ilmestui muutaman vuoden kuluttua takaisin Kauko Röyhkä nimisenä.
Se Rovaniemi vai mihin ne lähetetään vuotaa kuin seula siellä on kai liian vähän väkeä vai mistä se johtuu ne on niin erilaisia siellä ja sitten ne hullut tulee välittömästi takaisin entistä koston haluisenpina.
Kyllä ne hulluja on kun ne pakkohoitoon tuomitaan moni on tappanut kymmeniäkin ei niitä tietenkään vankiloissa voi pitääkään.
Eikä hoidossakaan niinkuin näkyy.
Sen Backmanin eli Röyhkän veli asuu Ruutanassa yhä kai vieläkin Pasi Hakala nimisenä mikä on Röyhkänkin alkuperäinen nimi ja silloin kun Röyhkä julkaisi sen ensimmäisen teoksensa Pasi toi sen kasetin bileisiin ja me kuunneltiin sitä joka ilta.
Melkein heti sen jälkeen uutena vuonna se saatanan Ripa yritti tappaa mut jo ilman mitään syytä ei, olinhan mää kuunnellut sen teoksia. Sitä mää tarkoitan tässä Yrjänän tapauksessakin että se ON hullu ja tappaa ihmisiä kai aina niin kauan kuin elää ja samoin Ripa. Jos niitä kukaan ei pysty vangitsemaan ja pitämään poissa niin
selvähän se on että niistä tulee saatanasti riesaa ja ne täytyy itse tappaa.
Muistakaa nyt ottaa ne vakavasti siinä mielessa. Ruutanassakin TAPETTIIN ihmisiä
jokaisesta talosta kuoli joku kun se saatana apina hiippaili siellä. Miehiä ja naisia ja lapsia ja kokonaisia perheitä se tappoi. Se tietenkin teki murtoja ja ryösti niitä ihmisiä pitihän sen rahaa saada jostain.
Niinkuin kerroin siellä asui se Tuomisto patologi sen Ripan naapurina ja se aina todisti jotain muuta niin ettei se jäänyt kiinni ennenkuin Tampereella jostain toisesta murhasta mistä se joutui ensin vankilaan ja sieltä hoitoon josta se vapautui melkein heti.
No se palasi sieltä ja alkoi samantien taas tappaa ihmisiä, siellä se lojui yhdessä tyhjässä talossa ja homoili niiden hinttien kanssa ja välillä lähti hiippailemaan sieltä pimeän turvin. Meidän naapurista kuoli niiden äiti se kai ampui sitä kun ne tuli saunasta ambulanssi haki sen ja kuskina oli tietysti Tuomisto
Kosken se tappoi siihen samalle tielle kai se ampui senkin ei me ehditty nähdä se oli jo kannettu piiloon mutta mopo oli vielä siinä.
Äijät vaan mumisi jotain että menkää pois.
Myöhemmin tuli ilmoitus että se jäi junan alle sillä mopolla. Mua se ampui silloin uutenavuonna pistoolilla siinä samassa paikassa missä se ne muutkin murhasi, se oli siellä rappusten alla piilossa ja nousi sieltä esiin muttei se osunut ja pääsin pakoon.
Siinä kuoli monta ihmistä nelihenkinenperhe siitä kolmenkymmenmetrin päästä saman tien varresta katosi johonkin ja sitten tuli tieto että ne ajoi kolarin mutta sekin oli Tekniikan Maailmassa ei sitä kukaan ollut nähnyt. ja Jubon isä löytyi siitä kuolleena muka sydän kohtaukseen kuolleena ja naapurin pikkupoika halvaantui siinä ja sen isä "hirtti" itsensä sadan metrinpäässä siitä ja sen jälkeen siihen muutanut uusi asukas aikuinen mies jostain tehtaalta sai "verenpurkauksen" ja kuoli. Joten äiti kuoli saunanpihaan sadanmetrinpäässä siitä "sairaskohtaukseen". Sen talon alapuolella kulkevalla tiellä siis tapahtui monta murhaa missä se Röyhkä eli Backman eli Hakala majaili. Hakalan talo sijaitsee siinä myös sadanmetrinpäässä siitä ja ne kaikki naapuritalon oli aina tyhjinä. Siellä tapahtui sinä aikana monta muutakin omituista juttua ihmisiä katosi ja kuoli ympäri ruutanaa aivan muutaman vuoden sisällä mutta ketään ei ikinä syytetty edes. Sen talon ovessa joka siinä mäenpäällä sijaitsi luki Nutrition ja sinne nimen omaan asennettiin korkeapaine
säiliö siitä purettiin seinääkin että se saatiin mahtumaan. Muakin ammuttiin silloin uutena vuonna sillä meni jalat alta ja jouduin konttaamaan hangessa pakoon sitä apinaa sen pyssyn kanssa. Se oli aika omituinen murhatapa se laittoi siihen kaasua siis arsenikkia leviämään juuri ennekuin ihminen tuli siihen sitten se räjäytti sen atraimella ja ihminen meni tietysti siinä mukana ja varmisti vielä sen pistoolilla. Se (Röyhkä) teki silloin murron Tampereella Kalevassa urheiluvälineliikkeeseen ja vei sieltä aseita 22 automaattipistooleita ja tarkkuusilmapistooleita, sellaisia itse pumpattavia 22:sia joissa oli pelkka luoti eikä nallia ollenkaan ja atraimia siis niitä joissa oli monitori. Niihin luoteihin oli kuulemma myöhemmin tehty vielä ontto sisus johon oli laitettu syanidia. Siis yksikin osuma riittää heti. En tiedä miten se oli mutta näin kyllä sellaisia aseita siellä kai se oli myynyt niitä.
Kalevassakin puutaloissa oli ja on kai vieläkin hälytys ettei saunaan voi mennä se hullu tulee sinne.

Sitten vielä tästä samasta kappaleesta Picture on suoraan kopioitu 2001 syksyllä julkaistu World Trade Center lentokonekaappaus. Julkaisin sen keväällä 2001 mp3.com:ssa joka nimenomaan oli juuri New Yorkissa ja tässä sopimuksessa jonka tein mp3.com:n kanssa mainittiin CNN ja muutamia muita tv ja media yhtiöitä jotka kuuluvat yhä samaan konserniin mahdollisina yhteistyökumppaneina jotka
ehkä haluavat käyttää mp3.com:ssa olevaa
materiaaliani. Siinä mainittiin eri sopimus joka täytyy ensin tehdä ja sitten saan etukäteismaksun jos materiaali hyväksytään käyttöön. Se oli siis hyväksytty käyttöön jo varhain sinä kesänä ja "iskua" oli ruvettu valmistelemaan syksyksi. Sitten ilmestyi sarja elokuvia mm. The Cell jonka juoni on suoraan kopioitu novellistani Selli joka myös oli luettavissa mp3.com:n sivullani ja sivun ulkoasu oli kopioitu elokuvaan eli ne esiin kasvavat kukkameret ym. näin tämä sopimuksen rikkominen jatkui koko ajan saman kaavan mukaan ilman että oli saatu lupaa käyttää materiaaliani. Nyt kuitenkin tältä osin sopimushan ei silloin ole pätevä mutta noudatetaan kuitenkin pakollista maksua käytetystä materiaalistani.
Tämän kohtauksen Picture saaman valtavan suosion ja huomion myötä syntyi mm. metro
lehti jossa aluksi ei ollut mitään muuta sisältöä kuin minun lauluni sisältö. Se levisi nopesti samaa levityskanavaa pitkin kuin muukin materiaalini ja siitä tuli maailman suurin sanomalehti. Samalla syntyi City ja monia muita pikkulehtiä joilta aiemmin vaadittu lupa julkaista tietotoimistojen uutisia puuttui mutta joka minun julkaisemallani ja omistamallani materiaalilla taas on. Näin omaisuuteni kasvoi ja kasvoi kunnes päädyttiin siihen jokin aika sitten että omistan koko maapallon. Se että rupesin arvostelemaan
EMI:n toimintaa on suuntautumistani kohti
teitä. Olenhan haukkunut Ruotsiakin koko ajan jo ainakin vuoden. Kaikki nimet jotka mainitaan kirjoituksissani ovat vain sitä suuntautumistani teitä kohtaan missä sitten liettekin. muistutan kuitenkin että menneisyys ei palaa ja etten ala siihen uskomaan missään "teitä" koskevassa asiassa.

7

1131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petter X

      Olet ainakin asiallesi omistautunut. Suosittelen kuitenkin että hankit paremman harrastuksen. Satusetänä et menesty, herätät enemmän sääliä kuin myötätuntoa.

      • potilaita

        saada hoitoon?


    • art0n

      Koska nämä Yrjänän äänitykset on tehty pakko hoidossa oltaessa niillä ei ole mitään julkisuus arvoa eikä niitä voida pitää Yrjänän tekeminä.
      Ero vangin ja potilaan välillähän tehdään mielentilatutkimuksessa ja kun Yrjänä on todettu siellä pakkohoitopotilaaksi se tarkoittaa sitä ettei sillä ole mitään omaisuutta esimerkiksi eikä se enää voi tehdä mitään töitä jne.
      Tämä tarkoittaa sitä ettei Yrjänä ole tehnyt mitään levytyksiä eikä se ole teostossa
      eikä missään muuallakaan kuin hoidossa niin kauan kuin sitä kestää.

    • Danzigi

      Pitäisköhän tästä olla huolissaan..

    • punkroy was here

      On toi Yrjänä hauska hemmo sittenkin. Se on itse kirjoittanut ton jutun. He he. Hyvä juttu.

    • art0n

      Tätä uskomatonta tapausta purkaessa huomasin että koko CMX:n levytuotanto sisältää mun -93 tekemääni esitystä jossa oli lopussa se Picture englanniksi ja se alkoi Kultanaamio kappaleella ja sen koko shown nimikin oli Kultanaamio. Osa suomeksi ja osa englanniksi.
      Siinä oli mukana Wonderwall englanniksi aivan siinä muodossa joka soi mediassa mutta se jatkui tauotta siihen tuli Elokuun kruunu perään. Se on sen kertosäekin, "hei jos unohdat kaiken..." Suomeksi. Sitten siihen tuli niitä muita siihen perään Ruoste oli siellä jossain keskellä ja Nimetön ja Picture lopulta viimeisenä. Esitin sen nokalla muutamalle kymmenelle kuuntelijalle ja laitoin kaikki sanatkin ylös vihkoon ja äänitin ne mutta ne sitten varastettiin.
      Silloin tuli jotain häiskiä myös juttelemaan sen jälkeen siitä että he aikovat käyttää sitä musiikkia mutta en ottanut sitä niin todesta. Kun pääsin pois marraskuun alussa pois melkein heti soi Kultanaamio yhden kerran radiossa mutta muuten CMX ei esiintynyt kuin soundissa. Tarkistin sen CD:kin kirjastossa mutta siinä ei ollut mitään levy-yhtiötä vain niiden soittajien nimet joten annoin asian olla ajattelin se on niin pieni vittuilu ettei se mun omaa uraa haittaa.
      Sitten kyllä kevät talvella alkoi Wonderwall soida radiossa eikä sille silloin voinut mitään kun ei ollut nettiä eikä mitään muutakaan henkilöstöä joka olisi asiaa edes hoitanut Suomessa. Olisi pitänyt mennä kai itse englantiin mutten silloin pystynyt.
      No Wonderwall on yhä omaisuuttani tekijän oikeudet mulla kyllä on.
      Se koko mun Kultanaamio esitys siinä kasetilla meni kai Chydeniukselle jonka poika se CMX Yrjänä on.
      Niillä oli siihen aikaan se oikeudenkäynti kesken niistä pojan tekemistä murhista ja Chydeniustakin syytettiin silloin osallisuudesta.
      Se vaati silloin sitä mun musiikkia poikansa nimiin jotta se saisi jonkun armahduksen siitä pakkohoidosta. Mannet myivät sille sen kasetin ja ne on sitten äänittetty Chydeniuksella omalla kustannuksella.
      Ei siinä CD:ssä mitään EMI:ä mainittu, se oli aika nuhruinen omakustanne jossa luki vain Herodes. Tarkistinkin sen mutta ei se ollut missään levyyhtiö listalla eikä mikään liikeyrityskään.
      Sitä muistaakseni mainostettiin Soundissakin silloin muttei siinä EMI:stä mitään ollut eikä mistään muustakaan levyyhtiöstä. Ihmettelinkin miksi se on kirjastoon otettu kun se oli pimeiltä markkinoilta. Se EMI tuli mukaan myöhemmin ja silloin siellä oli vielä ainakin yksi kappale joka oli suoraan tehty mun kasetiltani ja se on jo suoraan rikos.
      Samoin Oasiksen levy yhtiö Creation oli joku tuntematon firma jonka nimellä Oasis pari kuukautta sen mun konsertin jälkeen julkaisi ensimmäisen lp:sä. Siitä noin vuoden kuluttua tuli ulos se Wonderwall ja tunnistin sen heti omakseni mutta senkään tarkistaminen ei tuottanut tuloksia ei sellaisesta levyyhtiöstä ollut mitään tietoja suomessa eikä mitään yhteyshenkilö tietoja saatavilla.
      Se väite että Yrjänä olisi tehnyt nuo kaikki kappaleet mukaanlukien Wonderwall tuli muuten esiin silloin oikeudenkäynnissä kun Chydenius esitti "lisätodisteita" poikansa mielenterveydestä esittämällä nämä tekemäni kappaleet todisteeksi eli tämän Herodes nimelle tehdyn Aura lp:n. Silloin oli huhu liikkeellä että sen vartija Lilithistä olisi todistanut sen puolesta että se on tehnyt ne kevät talvella -92 mutta ei vartija voi todistaa vangin puolesta eikä siellä kukaan muukaan niitä voi todistaa Yrjänän tekemiksi kun sehän oli jo pakkohoitopuolella. Siinä keskusteltiin siitä että se olisi tehnyt ne ennen murhia mutta sitten tuli tielle että sehän on silti hullu. Että kyllä tuomioistuin on pakotettu noudattamaan lakia tässä Yrjänän tapauksessa eihän sitä voi millään kiertää. Silloin oli lehdissä että siitä on tehty uusi lain muutos jonka avulla tämä poika pääsisi pakkohoidosta johonkin erityis lahjakkuuteen vedoten mutta sanoohan sen järkikin ettei sellaista saa menemään läpi murhatapauksessa. Senhän piti lusia ne murhat vankilassa mutta kun se todettiin hulluksi niin se pantiin pakkohoitoon.
      No sen jälkeen tuli hiljaista siitä oikeudenkäynnistä ei puhuttu julkisuudessa ne tiedot CMX:ä ja yrjänästä muuteltiin niin ettei mitään tullut tietoon ja ne alkoivat ilman mun antamia vastalauseita kohdistaa muhun sitä vihaa joka sen poikaan osoitettiin, poliisit ravasivat tappelemassa ja haastamassa riitaa jatkuvasti. Enhän mää tiennyt tarkkaan silloin mistä se johtui kun niitä tuli päälle jatkuvasti. Sitä selittää tilanteen jollain yleisellä tilanteella kun ei tajua ollenkaan mitä se on. Aika paljon sitä tuli tapeltua kymmeniä kertoja ja aika monta pidätystä ilman mitään syytä. Siinä oli mukana Kari Varvikko joka asettui siihen naapuriin pitämään lehteä se oli iltasanomien päätoimittaja niihin vähän aiemmin. Se on kai Chydeniuksen veli tai ainakin ihan samannäköinen. Joka tapauksessa sen tuttu. Sieltä tuli kaikkea paskasakkia riehumaan mun mökille.
      Niin se jatkui monta vuotta vaikkei se Yrjänä menestynytkään ollenkaan tai ehkä juuri sen takia olihan se oikeudenkäynti ollut koko Suomen huomion kohteena muutaman vuoden. Kaikki muisti sen eikä se saanut esiintyä radiossakaan juuri ollenkaan. Sitten vuonna 2001 julkaisin netissä Picturen ja pari muuta biisiä ja ne meni suoraan New Yorkiin siinä terroristi iskussa joka on sekin mun tekemää.
      Niihin aikoihin ilmestyi se korkeapainetankki sinne kannelmäkeen ja ne alkoivat ampua sillä kunnes muutin ruotsiin.
      Katselin juuri myös CMX:N sivua siellä on todella vuodelta -92 hieman erinäköinen tarina kuin mitä samaan aikaan YLE:llä oli siitä että missä Yrjänä oli ja kuka se edes on
      Voihan sen jokainen itse tarkistaa sen vuoden lehdistä esimerkiksi mitä silloin tapahtui. En mää ala liikaa kunnioittamaan tuon kokoista asiaa, jos ei EMI lakkaa ja niin se loppuu kokonaan on se liian pieni julkisuuteen vaikka kyllä tässä kai pääasiana näyttää olevan Chydeniuksen perheen pelko ja suoraan sanoen ne on sairaita ihmisiä ja pahasti ja sanoudun kyllä siitä irti tässä ettei kukaan vain sotke mua eikä mun teoksiani mihinkään niiden tekoihin.
      Arto Nieminen

      Nyt kun selailin nettiä huomasin että Lilith on sen omien sanojen mukaan perustettu 1997. Missä se Lilith nyt on joka perustettiin

      -92 jossa Röyhkä ja Yrjänä olivat myös?

      Se radio ohjelma esitettiin -92 Ylen kanavalla Riihimäen paikallisradiossa joka esitteli ne ensin ja lisäksi niillä oli esitys helsingissä jollain kanavalla niiden Alkuperäiskansojen messujen yhteydessä.

      Lilith oli Rovaniemen kaupungissa toimiva
      yhteistyö hanke johon osallistuivat pitkäaikais hoidokit. Silloinhan Yrjänä (jonka se sanoi olevan sen toinen etunimi eikä sukunimi niinkuin nykyisin) oli juuri ollut julkisuudessa siitä että joutui pakkohoitoon
      niistä murhista. Ja Kauko Röyhkä (joka käyttää myös nimeä Risto Backman) haki jonkinlaista nimeä hoitamalla tämän sairaan äijän siihen terapiaryhmään joka käytännössä päästi sen vapaaksi.

      Sen jälkeen kun ne lilithit esiintyivät Riihimäellä -92
      Kurssikeskuksissa ajoi sen kurssi keskuksen
      bussi jossain lahdessa ojaan ja syttyi palamaan. Seitsemän taisi kuolla siinä silloin.

      Kirjoitin tuossa aiemmin tuosta ampumisesta täällä tukholmassa ja helsingissä joihin minun kokemukseni rajoittuvat ja nämä nutritionin radar vehkeet ovat juuri niitä millä sitä ammuntaa suoritettaan. Täälläkin asuu tuossa naapurissa nuoria opiskelijoita joilla kursseina juuri Nutrition Swedenin oppisuuntia. Siellä opetetaan suoraan tappamaan niillä vehkeillä. Selailin yhtä sellaista vihkoa ja siinä on kaikki sairaudet esitelty mihin kohtaan ammutaan kun halutaan mitäkin sairautta.
      siinä oli osoitekin ja opettajan nimi tukholman keskustassa.

      Aika sairasta vai mitä?

      Suomessakin on tällaisia kurssikeskuksia missä ammutaan oikeasti ihmisiä kuoliaiksi Järvenpäässä ainakin on yksi.
      Sieltä karkasikin yksi muija seitkytluvulla
      ja se tuli bussilla sieltä Lahdesta Kangasalle ja meni poliisiasemalle kertomaan että siellä tapetaan ihmisiä. En tiedä miten sen jälkeen kävi siitä ei silloin tullut tietoa.

      Varoitan vain päästämästä näitä sairaita hulluja mihinkään julkisuuteen sen jälkeen kun niitä on tuomittu ne saa siitä hirveitä pomppuja ja alkaa tappamaan keitä vaan.

      Tuo Risto Backman niminen kaveri tuomittiin muistaakseni jo kuuskymmentä luvun lopulla pakkohoitoon Tampereelta.
      Se asui juuri Ruutanassa niihin aikoihin.
      Se oli joku kuusitoista silloin ja sitten se ilmestui muutaman vuoden kuluttua takaisin Kauko Röyhkä nimisenä.

      Se Rovaniemi vai mihin ne lähetetään vuotaa kuin seula siellä on kai liian vähän väkeä vai mistä se johtuu ne on niin erilaisia siellä ja sitten ne hullut tulee välittömästi takaisin entistä koston haluisenpina.

      Kyllä ne hulluja on kun ne pakkohoitoon tuomitaan moni on tappanut kymmeniäkin ei niitä tietenkään vankiloissa voi pitääkään.
      Eikä hoidossakaan niinkuin näkyy.
      Sen Backmanin eli Röyhkän veli asuu Ruutanassa yhä kai vieläkin Pasi Hakala nimisenä mikä on Röyhkänkin alkuperäinen nimi ja silloin kun Röyhkä julkaisi sen ensimmäisen teoksensa Pasi toi sen kasetin bileisiin ja me kuunneltiin sitä joka ilta.
      Melkein heti sen jälkeen uutena vuonna se saatanan Ripa yritti tappaa mut jo ilman mitään syytä ei, olinhan mää kuunnellut sen teoksia. Sitä mää tarkoitan tässä Yrjänän tapauksessakin että se ON hullu ja tappaa ihmisiä kai aina niin kauan kuin elää ja samoin Ripa. Jos niitä kukaan ei pysty vangitsemaan ja pitämään poissa niin selvähän se on että niistä tulee helvetisti riesaa ja ne täytyy itse tappaa.

      Muistakaa nyt ottaa ne vakavasti siinä mielessa. Ruutanassakin TAPETTIIN ihmisiä
      Jokaisesta talosta kuoli joku kun se vitun apina hiippaili siellä. Miehiä ja naisia ja lapsia ja kokonaisia perheitä se tappoi.

      Niinkuin kerroin siellä asui se Tuomisto patologi sen Ripan naapurina ja se aina todisti jotain muuta niin ettei se jäänyt kiinni ennenkuin Tampereella jostain toisesta murhasta mistä se joutui vankilaan mielentilatutkimukseen ja sieltä hoitoon josta se vapautui melkein heti.
      Seitsemänkymmentä luvun alussa tampereella vaikutti Five niminen bändi joka teki hyviä biisejä ja jolla oli paljon keikkoja.
      Sony bmg joka toimi silloin samassa talossa Kalevassa yhdessä Love Recordsin kanssa teki silloin sopimuksen sen kanssa sillä ehdolla että Jari Tuomi ruutanasta tuli rumpuihin ja ne julkaisi yhden singlen. Ne sai siitä tukun rahaa ja laulaja osti uuden Celican jolla ajeli studiolle ja takaisin. Five jätkille ilmoitettin että sitä singleä on jaeltu rautakirjan kautta koko suomeen ja niille annettiin niitä itselle nähtäväksi. Tosiasiassa niitä ei oltu jaeltu ollenkaan vain ne muutama kappale joita ne itse saivat ja ne joita oli hämäykseksi annettu rautatieasemalle ja linja-autoasemalle ja pariin levykauppaan ja Kostiainen ja sen poika Juha asuivat siinä vieressä kerrostalossa ja tarkkailivat sitä studiota sillä Sonyn radarilla joita Chydenius joka veti Sonya toi maahan. Ne äänittivät silloin koko älpeen kalevassa Sonyn ja Love recordsin yhteisellä studiolla Chydeniuksen kanssa ja sitten ryypättiin. Lisää viinaa tilattiin Jari Tuomen toimesta ja sitä saapui toimittamaan Kaino Nurmi ruutanasta.
      Se oli pontikkaa johon oli sekoitettu lasijauhetta ja sitä juotettiin vain biisien tekijä kaksikolle jotka alkoivat kohta yrjötä verta lavuaariin vuorotellen. Ei se loppunut ollenkaan ne kuolivat ja pihaan ajoi kangasalan kunnan ambulanssi. Ruumiit vietiin kangasalle ja siellä patologi Tuominen joka toimi kuolemansyyn tutkijana todisti myöhemmin että ne kaksi olivat ajaneet ojaan suinulassa sillä celicalla jolloin toinen kuoli ja toinen halvaantui kokonaan ja kuoli myöhemmin. Siitä tuli myöhemmin uutinen lehtiin, Soundi mm. teki siitä pienen jutun.
      Se Celica meni ruutanaan, se maalattiin ja sillä ajeli milloin kukakin. Niiden kaikki kamat ryövättiin sieltä keikkabussista jota oli säilytetetty ruutanassa Tuomen pihassa ja ne äijät olivat jo myymässä sitä kun niiden kuolleiden sukulaiset ehtivät väliin. No ne kaksi jätkää olivat se bändi joten se lopetti mutta ne olivat kuitenkin ehtineet äänittää sen levyn valmiiksi ja siihen tuli laulamaan Paul Oxley joka lauloi sen yhden ainoan raidan ja se levy julkaistiin Paul Oxley Unitin nimellä. Se Five oli siten ensimmäinen bändi tämän Sonyn historiassa ja viimeinen.

      Tämä sama porukka teki juuri niihin aikoihin jatkuvasti ryöstömurhia. Ne putsasivat tehtaiden työläisiä joita asui tehtaiden puutaloissa ruutanassa ja kalevassa ja muulla sitä mukaa kun ne säästivät rahaa.
      Kokonaisia perheitä "muutti" johonkin ja niiden säästöt katosivat pankista ja omaisuus myytiin. Patologi Tuomisto hävitti ruumiit ja todisti väärin ja valehteli niin ettei kukaan pystynyt yhtään mitään.
      Kyse ei siis ollut lainkaan ollut musiikin tekemisestä vaan yleisestä ryöstelystä ja murhaamisesta niissä yhteyksissä siihen asti, se vain oli yksi laajennus siihen rikollisuuteen jota se porukka harrasti.

      Sitä radio-ohjelmaa joka tehtiin silloin mun keikalla nokalla oli juontamassa Rane Raitsikka radio cityä varten. Se jätti lupaamansa palkkion maksamatta vaikka ne esitti sen ohjelman uusintanakin, silloin ne alkoivat kai miettiä että sehän on helvetin hyvää musiikkia että hehän voisivat julkaista sitä itse. Vähän myöhemmin Smack sitten äänittikin sen When Love and Death Embracen yhdessä Ville Valon kanssa ja se julkaistiin Sony bmg:lle joka on juuri Kostiaisen ja Chydeniuksen ja niiden samojen äijien keksintö.
      Tämä Jari Tuomi joka soitti silloin Five yhtyeessä ja osallistui niiden kahden Five miehen murhaan asui juuri silloin ja asuu yhä Rane Raitsikan kanssa Los Angelesissä jossa Smack teki keikkoja klubeilla ja osallistui mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös tähän "kaappaukseen". Myös Harri Anttila jonka nimellä Rasmus -90 luvulla esiintyi kuului tähän samaan jengiin ja hän on käsittääkseni patologi Tuomiston poika. Joka tapauksessa nämä perheet Backman (Kauko Röyhkä), Kostiainen ja Tuominen asuivat ruutanassa vierekkäin ja toimivat sieltä käsin koko pirkanmaalla. Siellä oli vielä kuusikymmentä luvulla konepistoolivartijoitakin jokaisen tien varrella joka ruutanaan johti estämässä sinne pääsyn ja siellä oli itsenäinen energialaitos joka tuotti sähköä ja lämpöä. Tällain porukka siis yrittää esittää musiikkiani laittomasti ja myydä sitä levykaupoissa ym.
      Tähän asti ei minkäänlaista yhteyttä kehenkään tuohon porukkaan kuuluvaan ole syntynyt mikään näistä yrityksistä ei vastaa yhteyden ottoihin joten olen alkanut levittää tietoa tästä netissä jottei enempää vahinkoa tapahdu. Myös tukholmassa tapahtuneisiin ampumis tapauksiin näillä korkeapaine aseilla joissa on kuollut ja vammautunut kymmeniä tuhansia ihmisiä on syyllinen tämä sama militaristinen porukka.
      Mielestäni armeijan pitäisi ottaa tilanne haltuun tältä osin, tämä Kostiaisen tehdas tampereella valmistaa aseita
      ja levittää niitä tähän yksityisarmeijaan kuuluville.
      Myös Helsingin kouluissa riehuu tämä sama ryhmittymä sabotoiden niitä valmiiksi tuhoa varten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe