ainesosa?

Sisältääko fruktoosisiirappi tai glukoosisiirappi vehnää tai muuta viljaa? En siis tarkoita glukoosi-fruktoosisiirappia vaan molempia erikseen "tarkasteltuna". Kiitos jos joku osaa auttaa!
1382
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 1

Vanhimmat

Hej, jag undrar om det är någon som vet om man kan äta t.ex. glass som innehåller fruktossirap av vete när man är gluten intolerant. Annelie

Det ska vara ok med fruktossirap om man är glutenintollerant. Däremot ska man undvika det om man ska äta naturligt glutenfri kost.

Eli ton mukaan pitäisi olla luontaisesti gluteenitonta.

Äänestä

Kommentoi aloitusta


koukkisi kirjoitti:

Sisältääko fruktoosisiirappi tai glukoosisiirappi vehnää tai muuta viljaa? En siis tarkoita glukoosi-fruktoosisiirappia vaan molempia erikseen "tarkasteltuna". Kiitos jos joku osaa auttaa!

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu