Tarkoitus on pakastaa selleriä. Pilkonko ja laitan sellaisenaan pakkaseen vai pitääkö ensin keittää?
sellerin pakastaminen
8
28955
Vastaukset
- lehtijuuri
Minä olen pakastanut sekä juuri- että lehtiselleriä ilman esikypsennystä ihan hyvällä menestyksellä. Lehtiselleri kannattaa laittaa mahdollisimman pieniksi paloiksi niin se vettyminen ei vaikuta niin paljon siihen. Juuriselleri tietenkin ehtii jo vähän tummua ennen pakastumista, mutta ei ole minua haitannut sekään
- varmasti
olen pakastanut varsiselleriä ihan kokonaisenakin kun olen laiska paloittelemaan. Sitten vaan jäisenä napsautan sopivan varren irti ja napsuttelen leikkuulaudalla palasiksi ja suoraan kiehuvaan liemeen.
Purjon pakastan kanssa kokonaisena (vihreät pehmeät osat pilkon pusseihin). Joskus kyllä on aika jyystämistä se paloittelu jäisenä, mutta en anna häiritä. :) - Wikke52
Kiitoksia vihjeistä! Asumme kaksi eläkelläistä yhdessä, eikä ole totuttu heittämään ruokaa pois. Sellerit ovat aika suuria nippuja. "Ketuttaa" nämä tarjoukset, kaksi pakettia, tai pussia saat halvemmalla, kuin yksittäin. Ei tosin kaikkea!!!
- Anonyymi
Kiitos tiedoista
- Anonyymi
Kiitos tiedosta; pullon raakana pakasteeseen👍
- Anonyymi
pitääkö sellerit pestä ,ennen käyttöä
- Anonyymi
entä se pesu
- Anonyymi
Kaikki juurekset pitää huuhdella, mutta palsternakat kannattasi mukamas syödä kuorineen, itse olen kuorinut nekin aina ennen käyttöä ja pakastanut siivuina, sellerit kuutioina.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2194137
- 1214006
- 483622
- 612942
- 2002731
- 492508
- 222498
- 202396
- 412279
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412235