Olen ensikertalaisena valmistamassa kateenkorvaa
ja katseltuani erilaisia ohjeita jäi silti
askarruttamaan pari juttua, eli liotuksen jälkeen
keitto-aika ? Joissain ohjeissa on ainoastaan
"ryöppäys" joissain keitetään 20min., minkä jälkeen
paneraus ja paistaminen. Ja vielä tuossa välissä
painon alle laittaminen, kuinka kauan "prässissä"
pidetään.Kerrotko kuinka Sinä olet päässyt hyvään
lopputulokseen?
Kateenkorvan
3
1978
Vastaukset
- korva ja
http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/k.html#kate
Näin olen valmistanut
http://foody.fi/reseptit/selaa/8783
herahti vesi kielelle
http://foody.fi/reseptit/selaa/11490
Pekka Hillun ruokaohje. PANEERATTU KATEENKORVA http://74.125.77.132/search?q=cache:WAuKXDjsgPwJ:www.ruokacentria.com/ruokacentria.php?page=riistasisa ruokaohje kateenkorva&hl=fi&ct=clnk&cd=5&gl=fi#PANEERATTU KATEENKORVA- Aloittaja
Kiitos, mainioita ohjeita, Pekka Hillun ohjeella
ajattelin aloittaa.
- elukan sisällä
http://www.keittotaito.com/tietoa_sisaelimista.html
16.2.2012 2:23 | Ruokalaji: liharuuat
Helsingin Sanomat: Kateenkorva on kaulan ja rinnan yhtymäkohdassa oleva rauhanen, joka surkastuu vanhetessa. Sellainen on kaikilla nuorilla selkärankaisilla, ihmiselläkin. Kateenkorvan maku on mieto ja koostumus pehmeä. Sitä on vaikea verrata mihinkään muuhun. Klassinen tapa on keittää kateenkorva miedossa liemessä, leikata se siivuiksi, leivittää ja paistaa voissa. Rapea pinta kaipaa vain suolaa ja pippuria. Kateenkorvaa saa kauppahalleista ja tilaamalla
400 g kateenkorvaa
4 keitettyä perunaa
1 iso sipuli
2 porkkanaa
1 nauris
1 palsternakka
2 rkl hienonnettua persiljaa
suolaa ja valkopippuria
2 rkl voita
4 kananmunaa
Liota kateenkorvaa kylmässä vedessä yön yli. Huuhtele se huolellisesti.
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja lisää kateenkorva liemeen. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia ja jätä liemeen jäähtymään puoleksi tunniksi.
Nosta kateenkorva liemestä ja poista sen pinnasta ohut kalvo. Kalvo irtoaa helpoiten lämpimänä. Poista isoimmat suonet ja rasvat veitsellä.
Pilko kateenkorva peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli. Kuutioi perunat.
Paista juureksia ja sipulia pannulla voissa, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää mukaan kypsät perunat ja kateenkorvapalat. Jatka paistamista, kunnes pyttipannu on kullanruskeaa.
Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pyttipannu paistetun kananmunan kanssa.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Alle 15 oli
Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata421472Mikä on kaivattusi ihanin ja ärsyttävin piirre?
Ja onko hän mies, nainen ja muun sukupuolinen? Mies. Huomaavaisuus. Kiireisyys. Joskus voi rentoutuakin.981365Riikka Purra: työttömät tulee velvoittaa töihin
Purra panisi työttömät tulevaisuudessa työskentelemään sosiaaliturvan saamiseksi, koska työllisyysaste ei muuten näytä l3051313- 1091125
- 191081
- 661068
Näin Ellen Jokikunnaksen Ralph-poikaa suojellaan julkisuudelta - Katso tuoreet kuvat Italiasta!
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask ovat Ralph-poikansa kanssa kakkoskodissa Italiassa. Mukana on myös Unelmia Italiassa -kuva161039- 711012
Heh, persut = vassarit = 10,0 %
Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f177892Vihdoinkin lavatansseja tv:ssä - Juhannuksena tanssitaan, bändeinä Yölintu ja Komiat!
Jes, vihdoinkin lavatansseja taas televisiossa! Keskikesän juhlaa vietetään tänä juhannuksena Tuuloksen Kapakanmäellä ju18841