Olen ensikertalaisena valmistamassa kateenkorvaa
ja katseltuani erilaisia ohjeita jäi silti
askarruttamaan pari juttua, eli liotuksen jälkeen
keitto-aika ? Joissain ohjeissa on ainoastaan
"ryöppäys" joissain keitetään 20min., minkä jälkeen
paneraus ja paistaminen. Ja vielä tuossa välissä
painon alle laittaminen, kuinka kauan "prässissä"
pidetään.Kerrotko kuinka Sinä olet päässyt hyvään
lopputulokseen?
Kateenkorvan
3
1994
Vastaukset
- korva ja
http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/k.html#kate
Näin olen valmistanut
http://foody.fi/reseptit/selaa/8783
herahti vesi kielelle
http://foody.fi/reseptit/selaa/11490
Pekka Hillun ruokaohje. PANEERATTU KATEENKORVA http://74.125.77.132/search?q=cache:WAuKXDjsgPwJ:www.ruokacentria.com/ruokacentria.php?page=riistasisa ruokaohje kateenkorva&hl=fi&ct=clnk&cd=5&gl=fi#PANEERATTU KATEENKORVA- Aloittaja
Kiitos, mainioita ohjeita, Pekka Hillun ohjeella
ajattelin aloittaa.
- elukan sisällä
http://www.keittotaito.com/tietoa_sisaelimista.html
16.2.2012 2:23 | Ruokalaji: liharuuat
Helsingin Sanomat: Kateenkorva on kaulan ja rinnan yhtymäkohdassa oleva rauhanen, joka surkastuu vanhetessa. Sellainen on kaikilla nuorilla selkärankaisilla, ihmiselläkin. Kateenkorvan maku on mieto ja koostumus pehmeä. Sitä on vaikea verrata mihinkään muuhun. Klassinen tapa on keittää kateenkorva miedossa liemessä, leikata se siivuiksi, leivittää ja paistaa voissa. Rapea pinta kaipaa vain suolaa ja pippuria. Kateenkorvaa saa kauppahalleista ja tilaamalla
400 g kateenkorvaa
4 keitettyä perunaa
1 iso sipuli
2 porkkanaa
1 nauris
1 palsternakka
2 rkl hienonnettua persiljaa
suolaa ja valkopippuria
2 rkl voita
4 kananmunaa
Liota kateenkorvaa kylmässä vedessä yön yli. Huuhtele se huolellisesti.
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja lisää kateenkorva liemeen. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia ja jätä liemeen jäähtymään puoleksi tunniksi.
Nosta kateenkorva liemestä ja poista sen pinnasta ohut kalvo. Kalvo irtoaa helpoiten lämpimänä. Poista isoimmat suonet ja rasvat veitsellä.
Pilko kateenkorva peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli. Kuutioi perunat.
Paista juureksia ja sipulia pannulla voissa, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää mukaan kypsät perunat ja kateenkorvapalat. Jatka paistamista, kunnes pyttipannu on kullanruskeaa.
Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pyttipannu paistetun kananmunan kanssa.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mieleni harhailee sinussa
Uskon että tykkäät minusta. On vain yksi elämä. Silti jään paikoilleni ja odotan että jokin muuttuu. Menin palasiksi, ei81568- 891155
Jännitän sinua J mies
Ei tästä tulee mitään. Tuskin kaikki olis mennyt näin moneen solmuun, jos olis tarkoitettu meidät yhteen.1101100Kuinka kauan kesti että ihastuit
Kaivattuusi? Jos lasketaan siitä hetkestä alkaen kun näit hänet ensi kerran. Oliko jokin tilanne tai tapahtuma, joka voi51953Olen käyttäytynyt sinua kohtaan väärin toistuvasti
Puolustuksekseni täytyy sanoa, että ei ole ollut tahallista vaan seurausta harhaisista luuloista ja ajatuksista. Esimerk62827Orpo suunnittelee palestiinalaislasten Suomeen siirtoa
"Sairaalahoitoa tarvitsevien lasten ottaminen Suomeen on lisäksi selvityksessä, Orpo sanoo. – Jos meillä on mahdolli184749Tunneälyä testaamaan!
Testi pitää sisällään viisi osa-aluetta. Itse sain täydet tuosta ensimmäisestä eli 25/25. Kokonaispistemäärä oli 100/1253736- 81725
- 35679
Saanko mies tulla sun kainaloon nukkumaan?
En saa unta kun mietin sua❤️ Saako tulla sun viereen ja käpertyä sun kainaloon?42633