Olen ensikertalaisena valmistamassa kateenkorvaa
ja katseltuani erilaisia ohjeita jäi silti
askarruttamaan pari juttua, eli liotuksen jälkeen
keitto-aika ? Joissain ohjeissa on ainoastaan
"ryöppäys" joissain keitetään 20min., minkä jälkeen
paneraus ja paistaminen. Ja vielä tuossa välissä
painon alle laittaminen, kuinka kauan "prässissä"
pidetään.Kerrotko kuinka Sinä olet päässyt hyvään
lopputulokseen?
Kateenkorvan
3
1987
Vastaukset
- korva ja
http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/k.html#kate
Näin olen valmistanut
http://foody.fi/reseptit/selaa/8783
herahti vesi kielelle
http://foody.fi/reseptit/selaa/11490
Pekka Hillun ruokaohje. PANEERATTU KATEENKORVA http://74.125.77.132/search?q=cache:WAuKXDjsgPwJ:www.ruokacentria.com/ruokacentria.php?page=riistasisa ruokaohje kateenkorva&hl=fi&ct=clnk&cd=5&gl=fi#PANEERATTU KATEENKORVA- Aloittaja
Kiitos, mainioita ohjeita, Pekka Hillun ohjeella
ajattelin aloittaa.
- elukan sisällä
http://www.keittotaito.com/tietoa_sisaelimista.html
16.2.2012 2:23 | Ruokalaji: liharuuat
Helsingin Sanomat: Kateenkorva on kaulan ja rinnan yhtymäkohdassa oleva rauhanen, joka surkastuu vanhetessa. Sellainen on kaikilla nuorilla selkärankaisilla, ihmiselläkin. Kateenkorvan maku on mieto ja koostumus pehmeä. Sitä on vaikea verrata mihinkään muuhun. Klassinen tapa on keittää kateenkorva miedossa liemessä, leikata se siivuiksi, leivittää ja paistaa voissa. Rapea pinta kaipaa vain suolaa ja pippuria. Kateenkorvaa saa kauppahalleista ja tilaamalla
400 g kateenkorvaa
4 keitettyä perunaa
1 iso sipuli
2 porkkanaa
1 nauris
1 palsternakka
2 rkl hienonnettua persiljaa
suolaa ja valkopippuria
2 rkl voita
4 kananmunaa
Liota kateenkorvaa kylmässä vedessä yön yli. Huuhtele se huolellisesti.
Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi ja lisää kateenkorva liemeen. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia ja jätä liemeen jäähtymään puoleksi tunniksi.
Nosta kateenkorva liemestä ja poista sen pinnasta ohut kalvo. Kalvo irtoaa helpoiten lämpimänä. Poista isoimmat suonet ja rasvat veitsellä.
Pilko kateenkorva peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli. Kuutioi perunat.
Paista juureksia ja sipulia pannulla voissa, kunnes ne ovat hieman pehmenneet. Lisää mukaan kypsät perunat ja kateenkorvapalat. Jatka paistamista, kunnes pyttipannu on kullanruskeaa.
Lisää lopuksi hienonnettua persiljaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pyttipannu paistetun kananmunan kanssa.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Häiriköinti
Sinä joka rälläsit viime yönä aamuun klo. 00 :04 koulun pihassa ja pitkin kyliä. Rekkari ylhäällä. Terv. Kerrostalon as643202Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna242978- 512872
- 562678
Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.582568Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)482540On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle532311Pohdinttavaksi
No siis, saiko yrityksen toimitusjohtaja potkut vaiko älysi ihan itse jättää nimellisen tittelin ettei maine enää enempä782198- 692088
- 452082