.....
miksi valkosipuli tummuu ja pehmenee?
8
2979
Vastaukset
- keksiä
jotain VIELÄKIN tyhmempää kysyttävää? Et taida keksiä.
- Nimetön
p pää
- Nimetön
piä pää kii
- mudda mudda
Niin pastettaessa flavonoidit reagoivat kuumuuteen mikä saa valkosipulin tummenemaan, kuumuus myös heikentää valkosipulin solurakennetta ja tästä syystä se on pehmeämpi.
Toivottavasti tästä oli hyötyä ruuanlaitossa.- silkovapuli
Ei se tummene paistettaessa, jos nyt ei kärtsää
hellalla kutosella. Eikä uunisssa.
Ja mistäköhän bilsan kirjasta repäsit nuo flavonoidit ja solurakenteet?
Kun valkosipuli tummuu, se on pilaantunut ja roskiin vaan. - mudda mudda
silkovapuli kirjoitti:
Ei se tummene paistettaessa, jos nyt ei kärtsää
hellalla kutosella. Eikä uunisssa.
Ja mistäköhän bilsan kirjasta repäsit nuo flavonoidit ja solurakenteet?
Kun valkosipuli tummuu, se on pilaantunut ja roskiin vaan.Kokeile joskus paistaa valkosipulia, kyllä se tummuu, tavallinen sipuli tummuu kylläkin vielä voimakkaammin.
- see
on vanha.
- EDELLEENKIN
täysin epäselvää, mitä aloittaja on "kysymyksellään" tarkoittanut.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614388KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1503187Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo482502Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?512435- 982115
- 241883
- 231632
- 301616
- 1611484
- 341253