.....
miksi valkosipuli tummuu ja pehmenee?
8
2945
Vastaukset
- keksiä
jotain VIELÄKIN tyhmempää kysyttävää? Et taida keksiä.
- Nimetön
p pää
- Nimetön
piä pää kii
- mudda mudda
Niin pastettaessa flavonoidit reagoivat kuumuuteen mikä saa valkosipulin tummenemaan, kuumuus myös heikentää valkosipulin solurakennetta ja tästä syystä se on pehmeämpi.
Toivottavasti tästä oli hyötyä ruuanlaitossa.- silkovapuli
Ei se tummene paistettaessa, jos nyt ei kärtsää
hellalla kutosella. Eikä uunisssa.
Ja mistäköhän bilsan kirjasta repäsit nuo flavonoidit ja solurakenteet?
Kun valkosipuli tummuu, se on pilaantunut ja roskiin vaan. - mudda mudda
silkovapuli kirjoitti:
Ei se tummene paistettaessa, jos nyt ei kärtsää
hellalla kutosella. Eikä uunisssa.
Ja mistäköhän bilsan kirjasta repäsit nuo flavonoidit ja solurakenteet?
Kun valkosipuli tummuu, se on pilaantunut ja roskiin vaan.Kokeile joskus paistaa valkosipulia, kyllä se tummuu, tavallinen sipuli tummuu kylläkin vielä voimakkaammin.
- see
on vanha.
- EDELLEENKIN
täysin epäselvää, mitä aloittaja on "kysymyksellään" tarkoittanut.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1175359
- 705118
- 914154
Miten mä olisin
Rohkeampi lähestymään häntä. En tiedä. En osaa nykyään edes tikusta tehdä asiaa vaan käyttäydyn päin vastoin välttelen.753630Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv603238- 432821
- 152307
Yritän tänään laittaa taajuudet kohdilleen
Jotta törmätään kirjaimellisesti. Ei tätä kestä enää perttikään. Olet rakas ❤️541959- 421842
Onko kaivattusi
kyltymätön nainen, pystyisitkö olemaan hänelle loputon mies, vai meneekö toisinpäin.381693