Olisi tarkoitus säilöä kalaa lasisitölkkeihin. Kyse olisi muikuista. Mikä sopisi parhaiten kastikkeeksi? Minkälainen lämpötila, että ei kannen tiivisteet palaisi? Mikä olisi paras kypsumisaika, jotta ruodotkin pehmenisi. Olen ensimmäistä kertaa tekemisissä säilömisen kanssa?
Mikä lämpötila ja aika
uunissa umpioitaville?
1
2636
Vastaukset
- Vulgaari
"kastike" 3/4 ruokaöljyä 1/4 vettä. Mausteet maun mukaan. Jätä tölkkiin noin 1cm kiehumisvaraa.
Laita tölkit kylmään uuniin ja säädä lämmöksi 125c. Muikulle riittää 3 tuntia siinä 125c lämmössä. Sen ajan jälkeen katkaise uunin lämpö ja anna purkkien jäähtyä uunissa itsekseen.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897219- 353821
- 453420
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402552- 2082366
- 412342
- 1232236
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292149Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241878- 401809