PIRKKA LASAGNEAINEKSET

NAVETALLE HAISI JA MAISTUI

Olipa pettymys, en osta enää koskaan.
Jo kastiketta keittäessä tuli outo navetanhaju...no, eihän se hävinnyt uunissakaan.
Maistui ja haisi navetalle koko lasagne, ei voinut syödä. Naudan paistijauhelihaan tein ja goudajuustot päälle...ihan hukkaan meni ne ainekset.
Täytyy pysyä edelleen knorrin lasagneaineksissa.

14

3767

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harvoin syön lasagnea.

      Hyvä, että kokeilit ja kerroit.

    • on kyllä ihan jees

      Kiireen pukatessa ostan knorrin lasagnetteainekset ja pyöräytän kakaroille niistä evästä.
      Pikkasen teollisellehan ne kaikki maistuu mutta
      kun roiskauttaa jauhelihakastikkeeseen pari kynttä valkosipulia ja oreganoa päälle niin
      ihan tulee syömäkelpoista. Pirkalla ei taida
      edes olla lasagnetteä, en ole ainaskaan nähnyt.

      Mutta hieman helpompaa tehdä kun varsinainen
      lasagne, siihen sitten pitääkin panostaa ihan
      kunnolla kun on aikaa. Pelkät levyt valmiiksi
      ostetuinna ja kaikki muu ihan sitten bechamel-kastikkeesta lähtien kunnolla valmistettuna ja
      uunissa haudutettuna.

    • opettele laittamaan

      Opettele laittamaan itse ruokaa niin vältyt rahanmenolta, ikäviltä yllätyksiltä ja pahoilta hajuilta. Ei eineslasagne koskaan ole itsetehdyn veroista.

      • kotona tehtynä jees

        jos joku väittää nauttivansa valmislasgnesta tai saarioisen roiskeläppäpizzoista niin mulla on
        musta lista sitä varten :o)
        Pari kertaa oon töihin napannut valmista ja se on vetelää lötkyä joka ei ole lasagnea nähnytkään. hyytelömäistä "juustokastiketta",
        muutama jauhelihan muru ja levyt löllöjä.
        Vaikka kuin lämmität ohjeen mukaan niin lopputulos on vetelä epämääräinen kasa teollisia tuotteita.
        Siitä tunti-pari niin alkaa mahanpurut.
        No koirat onneksi tykkää, sinne se kuuluukin, koirankuppiin.
        Roiskeläpät, joita nuoriso vetää vielä kylmänä
        (double yäk) on vielä karmeempia. Hyi helvetten!
        Ei lasagnen teko niin vaikeaa ole, teen yleensä
        alumiinivuokiin, koko sama kun lasagnelevyn,
        ja pakastan. helppo sitten tyrkätä uuniin lämpiämään.


    • tpi

      ...tarvitaan lasagneaineksia?
      Miten voi olla helpompi tehdä jostain aineksista, kuin tehdä itse kunnollista:

      1 sipuli paloiksi, se pannulle, hetken kuluttua lisätään jauheliha, Raastetaan hiukan porkkanaa joukkuun antamaan mehevyyttä, heitetään joukkuun reippaasti tomaattimurskaa, mielellään pari purkkia ainakin 1 purkki tomaattipuretta, teelusikallinen suolaa, jonkinverran oreganoaa, pari valkosipulia, mustaapippuria ja ruokalusikka tai pari sokeria, ja sitten annetaan muhia. Mitä pidempään sen parempi. Kun jauheliha on saatu muhimaan tehdään valkokastike. Hyvä köntsä voita kattilaan, sulatetaan, reilu desi jauhoja siihen hetkeksi, sitten litran verran maitoa, kiehautetaan, lisätään muutama kourallinen juustoraastetta, veitsen kärjellä hiukan rapsutellaan muskotia joukoon. Sitten vain kerroksittain kastikkeet lasagnelevyjen kanssa, ja uunin.
      Ei oo vaikeeta, eikä tarvita mitään serestejä näin helppoon ruokaan. Mikä hyöty jostai pussista on, kun ne aikaa vievimmät hommat, eli jauhelihan paisto ja valkokastikkeen teko joutuu kuitenkin tekemään. Mitä niissä pusseissa edes voi olla - kun perusresepti on helppo? Vähän maustetta ja jauhoja, kuivattua sipulia? - kyllä tulee kilohintaa...

      • Lasagne levyt keitetaan ensin pehmeiksi ennen kuin niita ladotaan muitten aineitten kanssa.


      • tpi
        baystreet kirjoitti:

        Lasagne levyt keitetaan ensin pehmeiksi ennen kuin niita ladotaan muitten aineitten kanssa.

        Turhaa työtä, ei tarvitse keittää.
        Olen tehnyt paketista otetusta ja itse tehdystä pastasta, koskaan en ole esikeittänyt, ja hyvää on ollut.


      • tiedä
        baystreet kirjoitti:

        Lasagne levyt keitetaan ensin pehmeiksi ennen kuin niita ladotaan muitten aineitten kanssa.

        MITÄÄN ruoanlaitosta. TIETENKÄÄN ei lasagne-levyjä esikeitetä. Idiootti!


      • tiedä kirjoitti:

        MITÄÄN ruoanlaitosta. TIETENKÄÄN ei lasagne-levyjä esikeitetä. Idiootti!

        Te suomalaiset ette tieda mitaan. Tietysti lasagne keitetaan ensin. Silla teidan lasagne on niin kuivaa.


    • on paaaaljoooon

      maukkaampaa ja luultavasti halvempaa!

      • Meidän emäntä

        tuppaakin iltaisin syömään kaapista nuo kuivat levyt vähin erin, kunnes toosa on taas tyhjä. Niihin tulee oikein himo.


      • emäntä ku
        Meidän emäntä kirjoitti:

        tuppaakin iltaisin syömään kaapista nuo kuivat levyt vähin erin, kunnes toosa on taas tyhjä. Niihin tulee oikein himo.

        ottas silmät kattovan käteen, ni huomais että Rainbow:lla on niin Lasagnette- kuin lasangeaines-tarvepaketteja. Just tulin meidän paikallisesta S-marketista ja siellähän niitä ylähyllyllä oli pilvinpimein. Hinta 2,25 euroaa,(Knorr oli 3,75 egee) et kannattaa selvittää asioita ennenkun alkaa täällä paukuttaa leukaansa.


      • kannata ostaa
        emäntä ku kirjoitti:

        ottas silmät kattovan käteen, ni huomais että Rainbow:lla on niin Lasagnette- kuin lasangeaines-tarvepaketteja. Just tulin meidän paikallisesta S-marketista ja siellähän niitä ylähyllyllä oli pilvinpimein. Hinta 2,25 euroaa,(Knorr oli 3,75 egee) et kannattaa selvittää asioita ennenkun alkaa täällä paukuttaa leukaansa.

        Navetanhajuinen ja makuinen Pirkka oli vain 1.69€ eli tosi halpa. Mutta ei kannta sitä tehdä, menee kaikki muutkin ainekset siinä hukkaan.

        Knorr ja Rainbow on ok! Niissä en ole edes huomannut makueroja. Maistuu hyvälle molemmat.


      • että sitä
        kannata ostaa kirjoitti:

        Navetanhajuinen ja makuinen Pirkka oli vain 1.69€ eli tosi halpa. Mutta ei kannta sitä tehdä, menee kaikki muutkin ainekset siinä hukkaan.

        Knorr ja Rainbow on ok! Niissä en ole edes huomannut makueroja. Maistuu hyvälle molemmat.

        hullun lehmän tautia on sekoitettu noihin liivatelehtisiin. Siitäkö maku johtuukin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      70
      3560
    2. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      3533
    3. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      46
      3322
    4. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      53
      2779
    5. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      32
      2036
    6. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      30
      1962
    7. Et siis vieläkään

      Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k
      Ikävä
      42
      1704
    8. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1676
    9. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      96
      1635
    10. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      39
      1400
    Aihe