PIRKKA LASAGNEAINEKSET

NAVETALLE HAISI JA MAISTUI

Olipa pettymys, en osta enää koskaan.
Jo kastiketta keittäessä tuli outo navetanhaju...no, eihän se hävinnyt uunissakaan.
Maistui ja haisi navetalle koko lasagne, ei voinut syödä. Naudan paistijauhelihaan tein ja goudajuustot päälle...ihan hukkaan meni ne ainekset.
Täytyy pysyä edelleen knorrin lasagneaineksissa.

14

3401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harvoin syön lasagnea.

      Hyvä, että kokeilit ja kerroit.

    • on kyllä ihan jees

      Kiireen pukatessa ostan knorrin lasagnetteainekset ja pyöräytän kakaroille niistä evästä.
      Pikkasen teollisellehan ne kaikki maistuu mutta
      kun roiskauttaa jauhelihakastikkeeseen pari kynttä valkosipulia ja oreganoa päälle niin
      ihan tulee syömäkelpoista. Pirkalla ei taida
      edes olla lasagnetteä, en ole ainaskaan nähnyt.

      Mutta hieman helpompaa tehdä kun varsinainen
      lasagne, siihen sitten pitääkin panostaa ihan
      kunnolla kun on aikaa. Pelkät levyt valmiiksi
      ostetuinna ja kaikki muu ihan sitten bechamel-kastikkeesta lähtien kunnolla valmistettuna ja
      uunissa haudutettuna.

    • opettele laittamaan

      Opettele laittamaan itse ruokaa niin vältyt rahanmenolta, ikäviltä yllätyksiltä ja pahoilta hajuilta. Ei eineslasagne koskaan ole itsetehdyn veroista.

      • kotona tehtynä jees

        jos joku väittää nauttivansa valmislasgnesta tai saarioisen roiskeläppäpizzoista niin mulla on
        musta lista sitä varten :o)
        Pari kertaa oon töihin napannut valmista ja se on vetelää lötkyä joka ei ole lasagnea nähnytkään. hyytelömäistä "juustokastiketta",
        muutama jauhelihan muru ja levyt löllöjä.
        Vaikka kuin lämmität ohjeen mukaan niin lopputulos on vetelä epämääräinen kasa teollisia tuotteita.
        Siitä tunti-pari niin alkaa mahanpurut.
        No koirat onneksi tykkää, sinne se kuuluukin, koirankuppiin.
        Roiskeläpät, joita nuoriso vetää vielä kylmänä
        (double yäk) on vielä karmeempia. Hyi helvetten!
        Ei lasagnen teko niin vaikeaa ole, teen yleensä
        alumiinivuokiin, koko sama kun lasagnelevyn,
        ja pakastan. helppo sitten tyrkätä uuniin lämpiämään.


    • tpi

      ...tarvitaan lasagneaineksia?
      Miten voi olla helpompi tehdä jostain aineksista, kuin tehdä itse kunnollista:

      1 sipuli paloiksi, se pannulle, hetken kuluttua lisätään jauheliha, Raastetaan hiukan porkkanaa joukkuun antamaan mehevyyttä, heitetään joukkuun reippaasti tomaattimurskaa, mielellään pari purkkia ainakin 1 purkki tomaattipuretta, teelusikallinen suolaa, jonkinverran oreganoaa, pari valkosipulia, mustaapippuria ja ruokalusikka tai pari sokeria, ja sitten annetaan muhia. Mitä pidempään sen parempi. Kun jauheliha on saatu muhimaan tehdään valkokastike. Hyvä köntsä voita kattilaan, sulatetaan, reilu desi jauhoja siihen hetkeksi, sitten litran verran maitoa, kiehautetaan, lisätään muutama kourallinen juustoraastetta, veitsen kärjellä hiukan rapsutellaan muskotia joukoon. Sitten vain kerroksittain kastikkeet lasagnelevyjen kanssa, ja uunin.
      Ei oo vaikeeta, eikä tarvita mitään serestejä näin helppoon ruokaan. Mikä hyöty jostai pussista on, kun ne aikaa vievimmät hommat, eli jauhelihan paisto ja valkokastikkeen teko joutuu kuitenkin tekemään. Mitä niissä pusseissa edes voi olla - kun perusresepti on helppo? Vähän maustetta ja jauhoja, kuivattua sipulia? - kyllä tulee kilohintaa...

      • Lasagne levyt keitetaan ensin pehmeiksi ennen kuin niita ladotaan muitten aineitten kanssa.


      • tpi
        baystreet kirjoitti:

        Lasagne levyt keitetaan ensin pehmeiksi ennen kuin niita ladotaan muitten aineitten kanssa.

        Turhaa työtä, ei tarvitse keittää.
        Olen tehnyt paketista otetusta ja itse tehdystä pastasta, koskaan en ole esikeittänyt, ja hyvää on ollut.


      • tiedä
        baystreet kirjoitti:

        Lasagne levyt keitetaan ensin pehmeiksi ennen kuin niita ladotaan muitten aineitten kanssa.

        MITÄÄN ruoanlaitosta. TIETENKÄÄN ei lasagne-levyjä esikeitetä. Idiootti!


      • tiedä kirjoitti:

        MITÄÄN ruoanlaitosta. TIETENKÄÄN ei lasagne-levyjä esikeitetä. Idiootti!

        Te suomalaiset ette tieda mitaan. Tietysti lasagne keitetaan ensin. Silla teidan lasagne on niin kuivaa.


    • on paaaaljoooon

      maukkaampaa ja luultavasti halvempaa!

      • Meidän emäntä

        tuppaakin iltaisin syömään kaapista nuo kuivat levyt vähin erin, kunnes toosa on taas tyhjä. Niihin tulee oikein himo.


      • emäntä ku
        Meidän emäntä kirjoitti:

        tuppaakin iltaisin syömään kaapista nuo kuivat levyt vähin erin, kunnes toosa on taas tyhjä. Niihin tulee oikein himo.

        ottas silmät kattovan käteen, ni huomais että Rainbow:lla on niin Lasagnette- kuin lasangeaines-tarvepaketteja. Just tulin meidän paikallisesta S-marketista ja siellähän niitä ylähyllyllä oli pilvinpimein. Hinta 2,25 euroaa,(Knorr oli 3,75 egee) et kannattaa selvittää asioita ennenkun alkaa täällä paukuttaa leukaansa.


      • kannata ostaa
        emäntä ku kirjoitti:

        ottas silmät kattovan käteen, ni huomais että Rainbow:lla on niin Lasagnette- kuin lasangeaines-tarvepaketteja. Just tulin meidän paikallisesta S-marketista ja siellähän niitä ylähyllyllä oli pilvinpimein. Hinta 2,25 euroaa,(Knorr oli 3,75 egee) et kannattaa selvittää asioita ennenkun alkaa täällä paukuttaa leukaansa.

        Navetanhajuinen ja makuinen Pirkka oli vain 1.69€ eli tosi halpa. Mutta ei kannta sitä tehdä, menee kaikki muutkin ainekset siinä hukkaan.

        Knorr ja Rainbow on ok! Niissä en ole edes huomannut makueroja. Maistuu hyvälle molemmat.


      • että sitä
        kannata ostaa kirjoitti:

        Navetanhajuinen ja makuinen Pirkka oli vain 1.69€ eli tosi halpa. Mutta ei kannta sitä tehdä, menee kaikki muutkin ainekset siinä hukkaan.

        Knorr ja Rainbow on ok! Niissä en ole edes huomannut makueroja. Maistuu hyvälle molemmat.

        hullun lehmän tautia on sekoitettu noihin liivatelehtisiin. Siitäkö maku johtuukin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe