Menettääkö puolukka lyhyen keittämisen aikana paljon hyödyllisistä vitamiineistaan?
Puolukan vitamiinit keitettynä
säilyvätkö?
2
1363
Vastaukset
Suurin osa vitamiineista kestää ruuanvalmistusta ihan hyvin. C-vitamiini kärsii kyllä.
- sellaisenaan
Puolukassa ei alun perinkään ole paljon C-vitamiinia, josta aika paljon tuhoutuu keiton aikana, joten parasta olisi käyttää sitä sellaisenaan. Ihan terveellistä puolukka on toki keittämisen jälkeenkin: puolukkamehu on raikas ja hyvänmakuinen juoma.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614308KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1373021Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo452342Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?452254- 241873
- 911832
- 281586
- 221539
- 1481384
- 321200