aikaa, kun broilerit tulivat myyntiin, muistaakseni 80-90 luvun taitteessa. Myös paloja myytiin irtomyynnissa, maustettuna, nyt se varmaan ei ole enää mahdollista. Mutta, se mikä tässä on kummallista, silloin kun broilerin tai palat laittoi uuniin, ah, mikä ihanan maukas maku niissä oli!
Nyt esim broilerin koivet ovat ylisuuria, siis liian pitkään kasvatettuja, maku sieltä jostain.
Miksi me emme enää osaa vaatia kunnon tavaraa?
Samoin on sianlihan laita, se maistuu sikalalta.
Tosin eräs sikalan hoitaha sanoi minulle, että nykyään siat kasvatetaan sellaisella rehulla, josta ne ovat koko ajan ripulila ja sen parantamiseksi niille annetaan lääkettä. Lisäksi sikaloissa ei enää ole kuivikkeita, vaan ne makaavat omassa virtsassaan ja se imeytyy lihaan. Niin, että vetäkää tästä huumoria!
vieläkö
4
684
Vastaukset
- Mutta kyllä
Elävän sian nahka on senverran tiivistä kamaa, ettei sitä kusivesi läpäise.
Muuten olen kyllä samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Mistähän se Wotkin sikansa tuottaa?- kyllä samaa
mieltä ketjun aloittajan kanssa. Ja mitä tulee sian nahkaan, niin, no jaa, taitaa se kuitenkin läpäistä.
- turhasta valittaja
Montakos kertaa oot sitten käynyt sikalassa tai ylensäkkin maalla ?
Aika tarkkaa on nimittäin kasvatus, ihan kaiken karjan osalta. Navetoissa on enempi tietokoneita kun pienessä kylässä yhteensä.
Tottakai siat, ja muutkin eläimet joutuvat olemaan omassa virtsassan välillä, kuivikkeet vaihdetaan 2 kertaa päivässä. Mitäs sen sian pitäisi sun mielestä syödä ? Meidän kotisioille syötettiin ravintolatähteitä kunnes eu kielsi sen. Sitten siirrytiin ihan rehuun.
Mutta- käyppäs joskus katsomassa meidän sotavetaraanien kotioloja, minä hoidan heitä työkseni. Valita sitten jos on vielä valittamisen aihetta.
Se nimittäin on niin että veteraani saattaa
olla päivän omassa ulosteessaan, jos ei ole
kodinhoitaja käymässä joka päivä.
Kestäsikö kantti vaipan ja lakanoiden vaihtoon ja
saunotukseen ?
Viime viikolla ilmeni tapaus jossa veteraanilta
oli loppunut ruoka maanantaina ja lisää oli tulossa vasta torstaina. Hain sitten perusjuttuja omalla rahalla.
Niin että äläpä viiti valittaa turhasta; että kanankoipi on liian iso.- kieltävät rehut
Muistan myös hyvät grillituotteet, mitkä maistui taivaallisen hyviltä. Se oli silloin. Nyt ahneus on tuhonnut suomalaisen siipikarjan. Se on nykyään teollisuutta ja maku sen mukainen.
Tämä teollinen tuotanto, millä ne elukantapaiset tipuset kasvatetaan muutamassa viikossa, näkyy ikävästi ruokapyöydässämme.
Soijarehulla (geenimuunneltu,nykyään jopa salmonellapitoisella) pikavauhtia kasvatettuja "broilereita" en enää osta, ne ei maistu siltä miltä pitäisi. Säälittävää toimintaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ajattelen sinua nyt
Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu553972Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin
Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti182601- 1382563
Yritys Kannus
Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett151993- 161466
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis731347- 1061344
Syrjintäskandaali Lieksan kaupungin johdossa
Ylen valpas toimittaja kirjoittaa: Lieksan kaupunki kieltäytyi hyväksymästä Vihreiden venäläistaustaista ehdokasta Lieks1541057- 931037
Kuin sonnilauma
Taas on Virkatiellä kova meteli keskellä päivää. Ei siinä kyllä toisia asukkaita yhtään ajatella. Tullaan yhden asuntoon21998