Oletteko kukaan testannut laittaa pitsaan oikean juuston tilalle raejuustoa? sulaako se hyvin ja maistuuko miltään? kokeilemallahan se selviää, mutta jos on kokemusta niin kertokaa. pudottaa se kuitenkin aika reippaasti pitsan kalorimäärää...
Raejuustoa pitsan päälle?
17
13026
Vastaukset
- :O!
aika jännä idea, vois jopa toimia :O
- Toimi, sillä
Raejuustossa ei ole rasvaa, eikä se sula. Kokeile leivän päällä mikrossa mitä tapahtuu raejuustolle!
- Kyllä..
Toimi, sillä kirjoitti:
Raejuustossa ei ole rasvaa, eikä se sula. Kokeile leivän päällä mikrossa mitä tapahtuu raejuustolle!
Minä laitan osan juustoraastetta ja osan raejuustoa, hyvin toimii.
- gfchjkl
Mä pistän parin valmiin roiskeläpän väliin raejuustoa, ja sitte tunkeen "burgerin" mikroon. On ihan helvetin hyvää!!
- h.moilanen
Osaa ihmiset olla sekaisin nykypäivänä. Raejuustoa pizzaan!!! Ei ei,,,
Kyllä menee nämä kaloripelleilyt jo liiallisuuksiin. Älä tee sitten pitsaa jos et pysty muka sitä syömään. Suoranaista ruoan häpäisyä moinen.
Mozarellaa sen olla pitää.
Käytä nyt sitten edes jotain 5% kevytkumijuustoa jos on pakko nipottaa jostain muutamasta kalorista. mutta EI RAEJUUSTOA!- samaa mieltä
Ennemmin tinkisin jostain muusta mutta en kyllä
raejuustoa laittasi pizzaan.
Korkeintaan calzoneen, paitsi en siihenkään.
Oisko parmempi tehä ihan kunnon pizza, vaikka
kasvis- ja syödä sitä sitten vähempi jos kerta haluaa vaikka laihduttaa ?
- laihdutuspizza
Italialaiseen pizzaan ei välttämättä tarvita juustoa ollenkaan. Parempi siitä tulee kuin raejuustopizzasta.
Esim. viime vuonna pizzanteon mm-kisoissa italialainen kokki tuli toiseksi juustottomalla äyriäispizzalla (voittaja oli suomalainen savuporo-kantarellipizza).- laihdutuspizza
Tuolta tuo edelleenkin löytyy:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200803137379388_uu.shtml
Äyriäiset muutenkin aika vähärasvaisia ja terveellisiä, eikä juustoa ollenkaan. laihdutuspizza kirjoitti:
Tuolta tuo edelleenkin löytyy:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200803137379388_uu.shtml
Äyriäiset muutenkin aika vähärasvaisia ja terveellisiä, eikä juustoa ollenkaan.Juusto ja äyräiset eivät sovi yhteen. Sama asia pastassa kuin pizzassa.
Juusto ei ole mitään jumalansanaa pizzassa vaan yksi ainesosa muiden joukossa - sitä joko käyttää tai ei. Eikä sillä kuulu tehdä mitään kalvokerrosta pizzan päälle kuten yleensä näkyy.
Ja kyllä se "oikea", maistuva pizzajuusto on todellakin yleensä mozzarella.- Suklaapurjo
crudo kirjoitti:
Juusto ja äyräiset eivät sovi yhteen. Sama asia pastassa kuin pizzassa.
Juusto ei ole mitään jumalansanaa pizzassa vaan yksi ainesosa muiden joukossa - sitä joko käyttää tai ei. Eikä sillä kuulu tehdä mitään kalvokerrosta pizzan päälle kuten yleensä näkyy.
Ja kyllä se "oikea", maistuva pizzajuusto on todellakin yleensä mozzarella.Totta on, että pizza on hyvää ilman juustoakin. Ja jos ei juustoton pizza maistu, niin juustoa voi laittaa kuitenkin reilusti vähemmän kuin sen puolen sentin kerroksen koko lätylle.
Oma kevytpizzalempparini on ihan valmiina hyvinvarustettujen kauppojen pakastealtaasta saatava Valsoian vegaanipizza, joka on aidosti hyvää, eikä tietenkään sisällä maidottomana juustoa, vaan mehevyyttä pizzaan tuo soijapohjainen, ehkä hieman tuorejuustomainen kastike, jota ei siis ole sörssitty koko pizzan päälle, vaan sinne tänne. Muina täytteinä on mm. paprikaa, parsaa, kesäkurpitsaa, parsakaalia ja pinaattia ja tietysti hyvää tomaattikastiketta. Ei pelkkä juusto pizzaa tee. - ..........
Suklaapurjo kirjoitti:
Totta on, että pizza on hyvää ilman juustoakin. Ja jos ei juustoton pizza maistu, niin juustoa voi laittaa kuitenkin reilusti vähemmän kuin sen puolen sentin kerroksen koko lätylle.
Oma kevytpizzalempparini on ihan valmiina hyvinvarustettujen kauppojen pakastealtaasta saatava Valsoian vegaanipizza, joka on aidosti hyvää, eikä tietenkään sisällä maidottomana juustoa, vaan mehevyyttä pizzaan tuo soijapohjainen, ehkä hieman tuorejuustomainen kastike, jota ei siis ole sörssitty koko pizzan päälle, vaan sinne tänne. Muina täytteinä on mm. paprikaa, parsaa, kesäkurpitsaa, parsakaalia ja pinaattia ja tietysti hyvää tomaattikastiketta. Ei pelkkä juusto pizzaa tee.Jotkut laittavat pizzaan ihan karsean emmental-kuorrutuksen. Paljon parempaan lopputulokseen tosiaan pääsee, kun laittaa hillitysti tuoremozzarella-paloja sinne tänne, siitä ei kalorit paljoa nouse mutta makua tulee hyvin. Tuoretta basilikaa vielä niin ei voi mennä pieleen.
.......... kirjoitti:
Jotkut laittavat pizzaan ihan karsean emmental-kuorrutuksen. Paljon parempaan lopputulokseen tosiaan pääsee, kun laittaa hillitysti tuoremozzarella-paloja sinne tänne, siitä ei kalorit paljoa nouse mutta makua tulee hyvin. Tuoretta basilikaa vielä niin ei voi mennä pieleen.
Viime reissulla pizzamaahan huomasin, että erilaiset täysin kasvispohjaiset pizzat olivat merkittävässä roolissa listoilla.
Salaatit, yrtit, kasvikset yms. laitettiin pizzan päälle paistamisen jälkeen. Ihan oikein - ei rucola uunia kestäisikään eivätkä monet muutkaan tuoreet tuotteet, mössöksi ja surkeiksi ne muuttuisivatkin. Kuuman pizzan lämpö lämmitti eineet mukavasti ilman, että ne olisivat rupsahtaneet.
Muun juuston kuin mozzarellan käyttö oli tosi vähäistä - joskus oli ripoteltu parmesaania tai pecorinoa vähän mausteeksi.
Kala ja äyriäiset valmistettiin erikseen ja lisättiin myös vasta paiston jälkeen pizzan päälle.
- Raelp
Mulla on herkkuna semmonen köyhän naisen minipizza, eli ruisleivän päälle laitan ketsuppia ja juustoa (joskus lisäksi vaikka sipulia tai jotain kasviksia) ja lämmitän höskän mikrossa, lämpimänä päälle vielä sipulijauhetta ja oreganoa. Vuosisadan oivallus syntyi, kun tajusin, että raejuusto sulaa! Jopa rasvaton. Olenkin siitä asti käyttänyt sitä näissä leivissä. Tosin se ei tietenkään maistu samalta kuin "oikea" juusto, joten laitan pari postimerkin kokoista siivua kevytjuustoa kaveriksi makua antamaan. Ja hyvää on. Huomenna teen pizzaa, ja olen päättänyt uhkarohkeasti kokeilla tätä raejuustoinnovaatiota siinä. Vetisyys varmaan vähenee, kun raejuuston valuttaa ensin. Ampukaa vaan, mutta yrittää haluan silti xD
- saapaseiooo
Toimiiko se nyt vai vai ei? ei mahiksia kauppaan, jeesustelijat painukoon vittuun.
- proteiinimunakas
Raejuuston voi laittaa munakkaaseen.
- Anonyymi
Jo on kun kysytään Raejuuston lämmittämistä vaikka Pitsaan. Ei kysytä Mozzarellaa, eikä Emmentalia, vaan RAEJUUSTOA. Vastatkaa kysymykseen, ja keksikää muita juttuja omilta keittokirjoiltanne.
- Anonyymi
MInä laittaisin korkeintaan täytteeseen, mutta päälle oikeaa juustoa. Ei kukaan voi tietää pidätkö sinä, mutta sehän on jo selvää ettei raejuusto sula pizzan päällä.
En tykkää raejuustosta kuin hillojen kanssa, eikä siinäkään kaikki raejuustot maistu hyvältä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi852287Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap182257Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen181700- 1041458
Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663921416Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1631248Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2571042- 63943
- 78909
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha174893