Heippis,
Possun ulkofileestä neuvotaan aina poistamaan kalvot. Nehän vissiinkin ovat niitä valkoisia juttuja siinä lihan pinnassa?
Miten on rasvan laita? Tulisko rasvat poistaa vai kannattaako ne jättää lihaan? Kuvittelisin, että mehevemmän fileen saa jättämällä rasvan paikalleen. Onko kokemuksia asiasta?
Possun ulkofile
5
1902
Vastaukset
- Tottakai
Sianfilee - sekä sisä- että ulko- - on niin äärimmäisen kuivaa lihaa, että se kaipaa avukseen kaiken mahdollisen rasvan tullakseen edes joten kuten syömäkelpoiseksi. Jätä myös kalvot paikoilleen - nekin toimivat suojana, niin ettei lihan kaikki mehu karkaa.
Äläkä kypsennä liikaa, vaan vain niin paljon, että on juuri ja juuri "kypsää".- maisakerttu
Itse en pidä raa`an lihan mausta.
Tein eilen possun ulkofieleestä ruokaa.
Paistoin ensin sitä tunnin kokonaisena kaikkine rasvoineen parissa sadassa asteessa.
Vuokassa oli mukana lanttu-ja porkkanapaloja ja liraus vettä.
Sitten viipaloin sen reilun paksuisiksi pihveiksi jotka laitoin takaisin vuokaan.
Lisäsin myös perunan lohkoja ja muutaman sipulin.
Ripottelin lihojen päälle grillausmaustetta ja lisäsin vettä vuokaan.
Lähdin sitten kaupoille ja jaätin ruuan 180 asteeseen pariksi tunniksi.
Voi veljet että oli hyvää!
Pidän melkein karrelle paistetusta lihasta joka ei veistä kaipaa vaan on haarukalla pilkottavissa. - "ruoan"
maisakerttu kirjoitti:
Itse en pidä raa`an lihan mausta.
Tein eilen possun ulkofieleestä ruokaa.
Paistoin ensin sitä tunnin kokonaisena kaikkine rasvoineen parissa sadassa asteessa.
Vuokassa oli mukana lanttu-ja porkkanapaloja ja liraus vettä.
Sitten viipaloin sen reilun paksuisiksi pihveiksi jotka laitoin takaisin vuokaan.
Lisäsin myös perunan lohkoja ja muutaman sipulin.
Ripottelin lihojen päälle grillausmaustetta ja lisäsin vettä vuokaan.
Lähdin sitten kaupoille ja jaätin ruuan 180 asteeseen pariksi tunniksi.
Voi veljet että oli hyvää!
Pidän melkein karrelle paistetusta lihasta joka ei veistä kaipaa vaan on haarukalla pilkottavissa.irvikuva!
- ite oot irvikuva
"ruoan" kirjoitti:
irvikuva!
Possu kuuluu kypsentää hyvin, ihan läpikypsäksi,
ja mielellään pintaruskeasksi.
Parasta tuleekin uunissa, pannulla voi ottaa
pinnat mutta kyllä sen pitää olla täysin kypsää ja mureaa, ihan hyvin hautunutta haarukkaruokaa. Nam.
En söisi rose-possunfilettä. - eilen iso
ite oot irvikuva kirjoitti:
Possu kuuluu kypsentää hyvin, ihan läpikypsäksi,
ja mielellään pintaruskeasksi.
Parasta tuleekin uunissa, pannulla voi ottaa
pinnat mutta kyllä sen pitää olla täysin kypsää ja mureaa, ihan hyvin hautunutta haarukkaruokaa. Nam.
En söisi rose-possunfilettä.klöntti luomupossua uunissa tuntitolkulla. Oikein hyvää ja ravitsevaa. Nuo nykysuolat vaan tahtovat saada pään kipeäksi aamuisin. Niissä on paakkuuntumisen estomyrkkyä.Seltiniä käytin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
R.I.P Marko lämsä
Luin just netistä suru uutisen että tangokuningas Marko Lämsä On menehtynyt viikonloppuna Tampereella. Niin nuorikin vi614230Vappu terveiset kaivatullesi
otetaan vappu terveisiä vastaan tähän ketjuun kaivatullesi !!! 🍾🥂🎉🌻🔥🧡🧡1521794Tangokuningas Marko Lämsä, 47, on kuollut
Taas yksi melko nuori artisti lopetti lauleskelut lopullisesti. https://www.is.fi/viihde/art-2000011200979.html141503Puskaradio huutaa
Nuori tyttö oli laittanut päivityksen että pitämällä joku itsensäpaljastaja. Kuka tämä on? Varoittakaa lapsia !351248Miksi aina vain seksiä?
Kertokaas nyt mulle, että onko tämä joku normojen ihan oma juttu, että seksiä pitää pohtia joka välissä, siitä pitää jau1671046- 56904
- 76895
Hei rakas A,
olinko silloin julma sinua kohtaan? Jos, niin anna anteeksi, yritin vain toimia oikein. Olen pahoillani, edelleenkin, en54811Martinalta vakava ulostulo
Seiska: Martinalta vakava ulostulo. Olipa raflaava otsikko mustalla pohjalla.162809- 39781