Lähes jokaisessa kebab-ravintolassa on tullut vastaan herkullista salaattia, jossa kaaliraastetta ja jotain lientä..?
Olisiko kellään tän herkun ohjetta :0)?
Kebab-paikkojen kaalisalaatti?
6
6512
Vastaukset
- Jäkevä kansalainen
Mikset kysy sitä kyseisestä kebab-paikasta?
Sosiaalisten tilanteiden kammoko taas?
Sen kehuminen ja kysyminen on yrityksen pitäjällekin iso kehu.
Perusteluja asiaan:
Kebab kastikeet, niin saalaatin, kuin tuo punainen lihan kanssaki oleva kastike, jakaantuu kahteen ryhmään:
1: osa tekee ne itse ja pitävät reseptin "salaisena" Siten et ohjetta saa, mutta varmasti ostaa sitä vaikka omaan purkkin.
Ja näissä tapauksissa kastikkeet ovat joka paikassa myös vähän erillaisia, sillä jokaisella on oma reseptinsä.
2: osa käyttää tukusta saatavia kastikkeita sellaisenaan ja tukussa on sellaista mitä ei kaupoissa taas myydä.
Silloin saat sitä tilattua jonkun pikkukaupan kautta itsellesi, isonkin määrän.
Isot marketit ei toimita mitään poikkeavaa asiakkaalle.
Täällä kysyminen ei tosiaan asiaa auta, Yksikään kebab-paikan pitäjä / työntekijä ei tällä palstalla vieraile. - bluedragon
en tiedä onko tämä mitä haet mutta näin minulle se opetettiin kun oli töissä grillilä.
1 valkokaalin pää
hiukan porkkanaa
punaista paprikaa mieluiten säilöttyä
1-2dl maissi tai rypsiöljyä
1-2rkl etikkaa
1-2tl suolaa
mustaa pippuria
muitakin mausteita voi lisätä jos niin haluaa
suikaloi kaali hyvin hienoksi
raasta porkkana
mitä hienommaksi teet tässä vaiheessa sitä parempaa.
sekoita ja lisää myös paprika
sekoita öljy. etikka ja mausteet
lisää ne kaalin joukkoon ja sekoita hyvin .
parhaiten se käy isossa astiassa ja paljain käsin. anna maustua muutama tunti.
olen oppinut että salaatti on parasta vasta seuraavana päivänä.
myös öljyn ja etikan määrää voi vaihdella sen mukaan kuinka paljon on kaalia. etikan voi myös vaihtaa sitruunaan.
ja tietysti voi vaihdella mausteita makunsa mukaan- neitivainen
Tuo kuulostaa juuri sellaiselta mitä haen :) kiitos sinulle.
- jamm
Kiitti!
tätä reseptiä on etsitty.
KAhden kilon keräkaalin desi rypsiöljyä, teelusikallinen etikkaa, vuorokauden Ässehti.
Hyvää tuli.
pitää seuravaksi kokeille tuota valkokaalia..
T:j- Kulinaristikokki
Tällä ohjeella teen itse säilyvän kaalisalaatin ja on hyvää:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/209411/Säilyvä kaalisalaatti/
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1032626Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302355Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen192188Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663991747- 1131580
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1631307Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2721119- 711014
- 79966
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha178920