Olipa kerran

tälläinen kehityskeskustelu

Sattui jo jonkin aikaa sitten. Pomon pikkupomon mielestä olin huono työntekijä. En kuulemma ollut tarpeeksi äänekäs, en tarpeeksi vastuullinen. Epäiltiin pärjäänkö töissäni ollenkaan. Pomo haukkui lyttyyn ja mollasi. Olin vasta valmistunut ja työkokemukseni oli vielä tuossa vaihessa mielestäni riittämätön,kun vertaa niihin toisiin työntekijöihin jotka ovat tehneet samaa duunia kymmeniävuosia, ja hallitsevat työn kiemurat. Mutta silti, olin surkimus. Iski kova vuoden mittainen morkkis.

Seuraavassa kehityskeskustelussa olin jo hieman parempi,omaa persoonaani en kyllä millään tavoin muuttanut, sitten ensimäisen kehityskeskustelun, mutta silti piti kehittää sitä ja tätä.

Ja viimeisimmässä kehityskeskustelussa aloin jo pomon ja pikkupomon mielestä olla paljon parempi.Enkä siltikään ole muuttunut persoonana. Itse olen käymistäni koko kehityskeskusteluista sitämieltä, että vasta muutaman työvuuoden jälkeen minut on vasta otettu työryhmään ja hyväksytty sellaisena kun olen, siksi olen saanut jopa jo kehuja.

Hassua tässä on se että kyseinen kehityskeskustelunpitäjä, ei itse ole edes samassa rakennuksessa töissä, saati itse nähnyt miten hoidan hommani.

Toisten työntekijöiden pikkupomon ennakkoluulot näemmä painavat näissä kehitykeskusteluissa eniten.

Uskon, kun taas uusi työntekijä tulee mukaan kuvioihin, hän kokee saman vuosien piinan ennekuin saa positiivistapalautetta osakseen.

Mielestäni kokemani kehityskeskustelut ovat olleet aivan perseestä, eivätkä parantaneet ammattitaitoani mitenkään.

Joskus keskustelu rakentavassa mielessä pomon pikkupomon kanssa on eduksi ja hyödyksi, mutta käymäni kehityskeskustelut ainakin aluksi olivat laukaista harkinnan työttömyyskassaan siirtymiseen.

Yhteenveto: Säännölliset vuoden/puolenvuoden kirjallisestikäytävät kehityskeskustelut luovat joko lisää tarmoa työskentelyyn, tai vievät mehut lopullisesti.

Kertokaapa omia kokemuksianne.

1

1952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • päivääkään..

      "En kuulemma ollut tarpeeksi äänekäs, en tarpeeksi vastuullinen. Epäiltiin pärjäänkö töissäni ollenkaan. Pomo haukkui lyttyyn ja mollasi." jos työelämä on tuollaista,niin toivon tuollaiselle firmalle hyvin lyhyttä ikää. en päivääkään olisi tuolla töissä. olen yli 40v,ja siis työelämässä,mutta eipä ole tuollaista vittuilua vielä vastaan tullut.(eikä tule) tai, no olihan yksi tapaus,jossa 30v samoja hommia tehnyt cnc-koneistaja oli koneellaan,kun pomo tuli sanomaan,että eikö sitä nyt pikkuisen nopeammin saisi tehtyä. koneen kuski sanoi,että siinä on vittu veivit ala veivata,onko se irtisanomisaika kaks viikkoa. pomo sanoi,että leikillänihän minä. kuski sanoi,että paras pitää turpansa kiinni,jos ei mitään puheellaan tarkoita. kaverin palkka oli noussut seuraavaan tiliin 1.50mk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe