Vinkkejä & ideoita homeen poistamiseksi kaasugrillin ritilästä talven jälkeen? Etikkaa? Kloriittia? Painepesuri?
Hometta grilliritilässä
6
11331
Vastaukset
- sen siitä pois
loput itiöt palavat kunhan pistät pelin pöhisemään.
Siivoushankat handuun, ritilä irti,
aseeksi teräsharja / teräksinen uuninpuhdistushaja / teräsvillaa ja
niillä hankaat homeet pois.
Tämän suosittelen tekemään ulkotiloissa.
Pesuaineena jotain emäksistä.
Mie käytän LOC:kia (saa Amwayltä), se on luontoystävllinen tai sitten ihan tolua
painepesuri on lähinnä mattoja ja autoja varten
vaan voihan sillä huuhtasta ritilän sitten
kun se on hangattu puhtaaksi homeesta ja karstasta- P.O.
Painepesuria tosiaan vaan ehkä ritilälle. Itse olen kokeillut noita tarkoitukseen sopivia aineita, mutta ovat aikas hintavia ja lopputulos on mitä on. Mutta suht halpa juttu on ihan tavallinen uuninpuhdistus vaahto. Sitä grilli täyteen ja hiukan aikaa odottelua ja hommiin. Karhun kielellä hoituu parhaiten ja ahtaisiin väleihin vaikka sitten hammasharja. Kunnon huuhtelu päälle ja kuivaus.Sitten grilli kuumaksi niin palaa loput pöpöt niin eiköhän se siitä.
- Hankaavat
Kylmää ritilää. Kuumennus ja kevyt harjaus ja ritilä on kuin uusi. Mutta mitä varten sen pitää kiiltää, kun seuraavan kerran se taas paskaantuu.
Tuo kevyt harjaus kannattaa tehdä ennen kuin aloitetaan grillaus, eli silloin kun grilli on kuumana. Ei koskaan sen jälkeen, jos grilli on jäähtynyt.
Olipa muuten taas viihdyttävää katsoa kahden tumpelon TV kokin räpistelyä eilen. "Parpekue" Pekkalan ja julkkisvanhempien vesan (Garam)söhellystä. Pellet ylittivät itsensä sipulien ja perunoiden kuorruttamisesssa.
Possun kyljysriviin täytyi hieroa oikein savusuolaa että saatiin savun aromia. Taitaa olla hiiligrilli noille "mestareille" liiankin monimutkainen.
Amerikkalainen BBQ ribs on todellakin aikatavalla erilainen, myös lihan kypsyysasteelta. Sekä ennenkaikkea maustamiseltaan.
Eipä silti Oulun murre tekkee ohojelmasta mukavaa kattottavvaa! Elä hylykää sitä Janne! Hankaavat kirjoitti:
Kylmää ritilää. Kuumennus ja kevyt harjaus ja ritilä on kuin uusi. Mutta mitä varten sen pitää kiiltää, kun seuraavan kerran se taas paskaantuu.
Tuo kevyt harjaus kannattaa tehdä ennen kuin aloitetaan grillaus, eli silloin kun grilli on kuumana. Ei koskaan sen jälkeen, jos grilli on jäähtynyt.
Olipa muuten taas viihdyttävää katsoa kahden tumpelon TV kokin räpistelyä eilen. "Parpekue" Pekkalan ja julkkisvanhempien vesan (Garam)söhellystä. Pellet ylittivät itsensä sipulien ja perunoiden kuorruttamisesssa.
Possun kyljysriviin täytyi hieroa oikein savusuolaa että saatiin savun aromia. Taitaa olla hiiligrilli noille "mestareille" liiankin monimutkainen.
Amerikkalainen BBQ ribs on todellakin aikatavalla erilainen, myös lihan kypsyysasteelta. Sekä ennenkaikkea maustamiseltaan.
Eipä silti Oulun murre tekkee ohojelmasta mukavaa kattottavvaa! Elä hylykää sitä Janne!pöljä, mutta näin oon meidän duunipaikan
kaasugrillin putsannut joka kevät ennen käyttöönottoa.
Eikähän tuo ole mennyt miksikään.
Se on sesonkina niin ahkerassa käytössä ja yöllä
esityksen jälken sille tehään vaan kevyt perusputsi (jos vielä jaksetaan) niin että
kerta kesässä se pitää sitten ottaa ihan kunnolla.
Kot´oloissa on pari pallogrilliä ja niille teen
ihan samat toimenpiteet.
Mie olen missanut tuon mainitsemasi ruoka-ohjelman, höh ! Mihin aikaan se tulee ja millä
kanavalla vaan oliko tää vaan joku aamu tv:n
mitä tänään ruoaksi-lähetys ?- aika väsynyttä
Hankaavat kirjoitti:
Kylmää ritilää. Kuumennus ja kevyt harjaus ja ritilä on kuin uusi. Mutta mitä varten sen pitää kiiltää, kun seuraavan kerran se taas paskaantuu.
Tuo kevyt harjaus kannattaa tehdä ennen kuin aloitetaan grillaus, eli silloin kun grilli on kuumana. Ei koskaan sen jälkeen, jos grilli on jäähtynyt.
Olipa muuten taas viihdyttävää katsoa kahden tumpelon TV kokin räpistelyä eilen. "Parpekue" Pekkalan ja julkkisvanhempien vesan (Garam)söhellystä. Pellet ylittivät itsensä sipulien ja perunoiden kuorruttamisesssa.
Possun kyljysriviin täytyi hieroa oikein savusuolaa että saatiin savun aromia. Taitaa olla hiiligrilli noille "mestareille" liiankin monimutkainen.
Amerikkalainen BBQ ribs on todellakin aikatavalla erilainen, myös lihan kypsyysasteelta. Sekä ennenkaikkea maustamiseltaan.
Eipä silti Oulun murre tekkee ohojelmasta mukavaa kattottavvaa! Elä hylykää sitä Janne!meininkiä näissä ns. ruokaohjelmissa. Eihän se homma ole enää edes kunnon grillaamista.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista997770- 1075587
- 2754851
- 494773
- 743527
- 502818
- 582497
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222448Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292392- 412264