Teen jouluaterialle jälkiruoaksi jäädykettä, johon tulee paahdettuja manteleita rouheena. Kaupasta en valmiina paahdettuja manteleita löytänyt, joten oletan, että ne on tarkoitus paahtaa itse tavallisista manteleista. Mutta mikä on paras tapa tähän hommaan - paahdanko pannulla vai uunissa, ja mistä tiedän, koska paahtoaste on sopiva? Jos jollakulla sattuisi olemaan tähän vinkkejä, otan ne kiitollisena vastaan!
Mantelien paahtaminen?
3
4645
Vastaukset
- mia
Kuivalla pannulla. Ja huomaat kyllä väristä millon ovat valmiita. Huomaa että aluksi paahtuminen on hidasta, mutta kun paahtuminen on alkanut ne valmistuvat nopeasti. Joten varo polttamista. Hauskaa joulua!!
- tonttu
Kiitos avusta, mia. Täytyy ruveta "käristämään"...
- Liisa
Itse paahdan kaikenlaiset pähkinät aina uunis. Tulee tasaisemmin. Elikkä jos ei niitä kauheesti ole nii pistä johonki vuokaan, ei mielellään teflonivuokaan, koska se johtaa sitä lämpöä tässä tapauksessa väärist kohdist. Lämmitä uuni vaikkapa 100 asteiseksi ja pistä mantelit sisään. ota ne kolmen minuutin välein ja kaantele ja katso samalla väriä. Jos haistat palanutta uunin ollessaan kiinni, on myöhäistä... Joten koita olla vaan koko ajan siin uunin vieres. Ei se kaua kestä :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne1096953- 954451
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista493945- 513538
Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee483522- 1913502
Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san242979- 672684
- 482542
- 131924