Fasaanille hyvät valmistusohjeet kiitos ja Nam.
ohje
2
840
Vastaukset
- tälläinen
Kokonainen fasaani padassa
30.11.2000 08:54
1 fasaani patavalmiina ja sidottuna
voita paistamiseen
2 dl sipulia hienonnettuna
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl kuohukermaa
suolaa
vastajauhettua valkopippuria
1. Paista fasaani ruskeaksi kauttaaltaan padassa voissa.
2. Lisää pataan sipulit ja kuullota.
3. Mausta suolalla ja pippurilla
4. Kaada joukkoon valkoviini ja kuohukerma ja hauduta lintua kannen alla hiljalleen 1- 1 1/2 tuntia.
5. Jäähdytä hieman. Leikkaa rintafileet annoksiin.
6. Irrota muut lihaosat ja tee niistä höystöjä tai käytä kypsä liha kylmänä salaatteihin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643315Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433137- 432518
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1152468- 311933
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271830- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851445- 391310
- 821169