Fasaanille hyvät valmistusohjeet kiitos ja Nam.
ohje
2
834
Vastaukset
- tälläinen
Kokonainen fasaani padassa
30.11.2000 08:54
1 fasaani patavalmiina ja sidottuna
voita paistamiseen
2 dl sipulia hienonnettuna
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl kuohukermaa
suolaa
vastajauhettua valkopippuria
1. Paista fasaani ruskeaksi kauttaaltaan padassa voissa.
2. Lisää pataan sipulit ja kuullota.
3. Mausta suolalla ja pippurilla
4. Kaada joukkoon valkoviini ja kuohukerma ja hauduta lintua kannen alla hiljalleen 1- 1 1/2 tuntia.
5. Jäähdytä hieman. Leikkaa rintafileet annoksiin.
6. Irrota muut lihaosat ja tee niistä höystöjä tai käytä kypsä liha kylmänä salaatteihin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 836349
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj524566- 764297
- 1314091
Siekkilässä ajettu ihmisten yli- mitä tapahtui? Länsi-Savo ei ole uutisoinut asiata
Manneja, vaiko matuja?563417Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️263078Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan72747- 362386
- 2052198
- 462046