Muistuttakaa, etten ikunas enää osta Saarioisten poronkäristystä. Se pitäisi lailla kieltää. Se loukkaa suuresti poronkäristyksen kunniaa ja mainetta, jos joku kokeilee ensimmäistä kertaa siten poronkäristystä, ei kukaan kokeile toista kertaa. Se on täysin mautonta. Mihin proon maku on kadotettu. Pippuria on liikaa, tuote maistuu lähinnä pippurilta. Poroa on liian vähän ja muussi on täysin mautonta. H*lvetti, kuka on vastuussa tällaisesta ala-arvoisesta reseptistä. Vaikka halvalla (kun ei edes sitä) saa, ei silti ihmisille pidä syötää täyttä moskaa. Miksi Lappi ei ole jo älähtänyt?!
valmistuskielto
9
1336
Vastaukset
- siinä edes
tuo kaikenpeittävä natriumglutamaatti maistunut?
- ei kuulu
tähän reseptiin. Siinäkö syy?
- PIPPURINMAKU
ei kuulu kirjoitti:
tähän reseptiin. Siinäkö syy?
sitten hävisi jos sitä kerran oli paljon?????????
- merimiespihvi
Joskus kauan sitten - taisi olla vielä Niilo Wälläri-vainaan aikoja - merimies-unioni uhkasi pistää laivat seisomaan, kun yhdessä kuppilassa oli tarjolla mössöä jota kutsuttiin leikillisesti merimiespihviksi. Poroisännillä ei taida olla vastaavaa edunvalvojaa.
- maistuu.
merimiespihviltä ;D kun on niin pippurinen
- Siinähä ei ollu
maistuu. kirjoitti:
merimiespihviltä ;D kun on niin pippurinen
Oulan äiti tekemäsä poronkäristystä. ovat käythänneet tekijänä lantalaista akankuvatusta, naa eihä se ossaa tehäkhän käristystä, sehä on selevää! Jos Saarioinen haluvaa tehhä oikiaa käristystä, nin pittää tekijäkhin tuuvva lapista.
- tuo oli ihan maan perusteel...
parhain kommentti sitten miesmuistiin, älä vain sano, että asut Lapissa ;D
- oikeassa..
tuo oli ihan maan perusteel... kirjoitti:
parhain kommentti sitten miesmuistiin, älä vain sano, että asut Lapissa ;D
Ei pitäis mennä tekeen mitään pöperöitä sen alkuperäisellä nimellä,jos ei osaa.Näillä pöperöillä ei ole mitään yhteistä aidon lappalaisen poronkäristyksen kanssa.Taitavat sen valmistaa ulkomailta tuodusta siasta tai hevosesta,ja ei kun syömään.
- ihan tyydyttävää
oikeassa.. kirjoitti:
Ei pitäis mennä tekeen mitään pöperöitä sen alkuperäisellä nimellä,jos ei osaa.Näillä pöperöillä ei ole mitään yhteistä aidon lappalaisen poronkäristyksen kanssa.Taitavat sen valmistaa ulkomailta tuodusta siasta tai hevosesta,ja ei kun syömään.
vispipuuroa, kunhan sitä saa ostaa isommissa rasioissa, niissä olemassaolevissa isoissa rasioissa (en pyydä vielä suurempaa kolmatta kokoa)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k512264Hyvä että lähdit siitä
Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖251058Aavistatko että moni tietää
Vai ollaanko hyvin vedätetty pokerinaamalla. No kun vähiten odotat niin yllätämme sinut82972Yritin saada
Vastauksia mutta et voinut olla rehellinen ja kaiken kannoin yksin. Halusin kovasti ymmärtää mutta en voi enää ymmärtää.11914Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa
Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt54883- 68873
Olisitko mies valmis?
Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me126853Kronikat..
Mikä hele… on tää yks kronikat mikä suoltaa facessa kaikkea julkaisua ja AINA samoista firmoista imatralla??? Eikö ne mu10773Täällä istun ja mietin
Miten paljon haluaisin katsoa sinua juuri niin kuin haluaisin katsoa sinua. Rakastavin silmin. Näkisit vihdoin senkin pu49759vieläkin sanoa voin...
💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos22753