MUMMO ANKAN PANNUKAKKU OHJE??

Ouppa äippä

AUTTAKAA! Minulta hukkui viime aku ankka lehden mukana tullut ihana mummo ankan pannukakku ohje, ja siinä samalla kaikki muutkin liitteessä olleet ohjeet. Onkohan täällä akun tilaajia, joilta ko. ohjeen tai ohjeet voisi saada?

4

5271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iines ankka

      Meni vähän aikaa tähän etsimiseen, mutta löytyi.

      Mummo Ankan herkkupannari
      8 dl rasvatonta maitoa
      3 munaa
      1 rkl sokeria
      1 tl suolaa
      4.5 dl vehnäjauhoja
      sulatettua tai juoksevaa margariinia
      pakastemarjasekoitus
      2 rkl sokeria
      -Ota marjat sulamaan
      -sekoita munaat, suola ja sokeri maitoon vatkaimella
      -lisää vehnäjauhot ja vatkaa taikina tasaiseksi
      -laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja anna taikinan turvota noin 30 min
      -vuoraa syvä uuninpelti leivinpaperilla ja voitele leivinpaperi margariinilla
      -kaada taikina pellille ja kypsennä uunissa noin 30 min
      -sekoita sokeri sulaneisiin marjoihin ja tarjoa hieman jäähtyneen pannukakun kanssa

    • Mammamumma

      Kyl pannariin kokomaitoa, tulee herainen pinta ja ennen uuiinlaittoa vielä justohöylällä voita pinnalle.

    • launeannikki

      8DL Punaistamaitoa(kokomaitoa)
      1Dl Piimää,2Dl sokeria,2tl suolaa,5Kananmunaa,
      5Dl vehnäjauhoja
      2dl sulatettua voita
      Vaniljasokeria maun mukaan
      paisto 225 asteessa,35min
      herkuttele vaniljajätskin kera

      • simppelionparas

        Simppelein ja samalla paras pannukakku (kahdelle) on 1:1:1: suhteen ja vähän suolaa eli yksi muna vatkattuna, desi jauhoja (joihin sekoitettu suolaa) ja desi maitoa - ensin jauhot kulhoon ja suola, maito vatkaten jauhojen sekaan kunnes tasainen massa ja lopuksi vatkattu muna sekaan vatkaen taikina tasaiseksi ja jääkaappiin peitettynä (muovikelmu/kansi tms) muutamaksi tunniksi turpoamaan/vetäytymään.

        Muutaman tunnin jälkeen taikina kaapista ulos, uuni 225 asteeseen, uuninkestävä paistinpannu liedelle kuumentumaan, voita reilusti pannulle, kun uuni on kuuma ja voi lopettanut pannulla vahtoamisen niin vatkattu taikina pannulle ja pannu uuniin keskitasolle noin 15-20 minsaa kunnes tuoksu on kypsän oloinen ja pannarin pinta on kauniin ruskea

        Oheen voi tarjota kotimaisia marjoja, jäätelöä, hilloja jne.. eli taikinan maustaminen on turhaa, sillä makeat maut saat oheisista.

        Tämä on minun ja Tseimin mielestä se paras ohje niin pannarillekin kuin Yorkshire-puddinnillekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      42
      2822
    2. Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia

      Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-20172942
      Maailman menoa
      356
      2600
    3. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      56
      2335
    4. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      35
      2204
    5. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      25
      1733
    6. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      25
      1639
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1526
    8. Sokea "ystävälle"

      Oletko oikeasti noin sokea?
      Ikävä
      100
      1449
    9. En ymmärrä käytöstäsi

      Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek
      Ikävä
      139
      1405
    10. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1309
    Aihe