JUMALAN rangaistus on oikeuden mukainen, sillä HÄN rankaisee TEKOJENSA MUKAAN:

Nadasja-emilia

Ei siis IANKAIKKISESTI.

Vaan:Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asustaa, siellä ei missään ole kipua eikä parkua, joten ei siis voi olla mitään iankaikkista piinaakaan olemassa.

Koska mitään entistä /kipua, eikä vihaa/ ei kertakaikkiaan uudessa maailmankaikkeudessa enää ole olemassakaan, sen todistaa Jumalan sana.

"JUMALA ON RAKKAUS!"

Jumalan Sana kertoo Jumalan Uudesta Valtakunasta, jossa valitsee TÄYDELLINEN RAKKAUS.

Sillä iankaikkinen elämä on mahdollista AINOASTAAN Kristuksessa Jeesuksessa, sillä Jeesus sanoi:

"Minä olen tie totuus ja elämä."

Siis yksikään ihminen ei voi saada iankaikkista elämää missään, muuta kuin Jeesuksen kautta.

Synnin palkka ON KUOLEMA!

EI SIIS iankaikkinen elämä helvetissä.

Siis TOINEN KUOLEMA on se vihonviimeinen ja lopullinen/kuolema/ kadotus, josta Jeesus ei enää herätä elämään, vaan kuolema on LOPULLINEN.

Ja jumalattomat ovat silloin kuin oljenkorsia ja heidät polttaa se päivä.

Kaikki mikä on pahaa ja jumalatonta HÄVITETÄÄN IÄKSI ja he palavat loppuun, niin ettei heistä jää juurta, eikä oksaa.

25

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitten arvelet

      näiden Jeesuksen sanojen tarkoittavan:
      7 Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee!
      8 Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.
      9 Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; parempi on sinun silmäpuolena mennä elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvetin tuleen.

      ja:
      47 Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, heitä se pois. Parempi on sinulle, että silmäpuolena menet sisälle Jumalan valtakuntaan, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvettiin,
      48 jossa heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu.

      Ja:
      9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
      10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
      11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.

      ja:

      11 Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
      12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
      13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
      14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
      15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

      Minusta, tuo tarkoittaa, nimenomaan, että saa olla kuoleman kanssa lopullisesti,hän joka ei elämää Rakastanut, vaan kuolemaa.
      Jeesus myös sanoi itse olevansa elämä, Hänen ulkopuolellaan ei sitä ole.
      Mutta kerroppa nyt miksi kiellät Jeesuksen itsensä sanat ja väität siten häntä "satusedäksi". Onko sulla kenties parempi tieto vai uskotko mieluummin valheen?

      • että ihminen olis

        kuolematon. luin kolme kertaa ja ei ole ikuista kuolemattomuutta.. ei .


      • luet, kuten
        että ihminen olis kirjoitti:

        kuolematon. luin kolme kertaa ja ei ole ikuista kuolemattomuutta.. ei .

        Kun lakkaa satamasta,lähdetään hakeen lakkaa satamasta, tai jotenkin niin.
        Miten muuten ymmärrät esi. tuon kohdan heistä, jotka ahneuksissaan ottavat tuon
        pedon merkin? Mitä siinä mielestäsi pyritään sanomaan?


      • selittämistä
        luet, kuten kirjoitti:

        Kun lakkaa satamasta,lähdetään hakeen lakkaa satamasta, tai jotenkin niin.
        Miten muuten ymmärrät esi. tuon kohdan heistä, jotka ahneuksissaan ottavat tuon
        pedon merkin? Mitä siinä mielestäsi pyritään sanomaan?

        tuo sinun ikuisen helvetin kärsimyksen uskosi puolustelu. Oikeastaan et sanonut mitään.


      • laitappas
        selittämistä kirjoitti:

        tuo sinun ikuisen helvetin kärsimyksen uskosi puolustelu. Oikeastaan et sanonut mitään.

        sellaiset Raamatun paikat, joissa sanotaan, että iankaikkista kadotusta ei ole.Niin katsotaan miten "köykäisiä" ne ovat ja sanooko ne mitään.


      • on vain

        saatanan petosta, sillä hän on ollut valehtelija alusta saakka.Jumalan Sana kuitenkin sanoo, että synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja Kristuksessa on iankaikkinen elämä. Helvetti on tuhon, eikä elämän paikka, jossa Jumala lopuksi tuhoaa jumalattomat ja kaiken pahan, mikä ei ole Jumalasta.

        "Tämä on TOINEN KUOLEMA, tulinen järvi."

        Toisesta kuolemasta ei enää herätetä elämään, vaan he ovat lopullisesti tuhotut, sillä heidät polttaa se tuli, niin ettei heistä jää juurta eikä oksaa, sillä Jumala tekee lopun kaikesta pahasta.


    • Sirkka-Iita eli Nadasja-Emilia on adventistipappiserkkunsa ja -siskonsa opettama ja sokea Raamatun tekstille.

      Raamatun mukaan helvetti eli tulijärvi eli toinen kuolema luotiin jo ennen ihmisen luomista langenneelle perkeleelle ja hänen kanssakapinallisille demonihengille:

      "Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä." (Mat 25:41) Missään Raamatussa tuota helvettiä ei sanota poistettavaksi.

      Samoin kautta Vanhan ja Uuden Testamentin todetaan myös helvettiin joutuvien, siis ei-uskovien, kärsivän siellä ikuisesti:


      "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

      "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

      Helvetti ei ole taivaassa nytkään, vaan erillinen paikka eikä se tulevaisuudessa, kun Jumala luo uuden hengellisen taivaan ja maan uskoville tule olemaan sielläkään, vaan pysyy yhä erillisenä paikkana.

      Sirkka-Iita millä nimimerkillä nyt aina kirjoittaakaan ei myöskään käsitä tuota toista kuolemaa, koska hän adventistien kuuliaisena seuraajana on hyväksynyt Ellen Whiten demoninäkyopit: ihmisen ikuisen sielun poiston, tuonelan poiston ja ikuisen helvetin rangaistuksen poiston.

      Niinpä aivan samoin kuin ihminen ei hävinnyt olemattomiin paratiisissa, kun hän kuoli synteihinsä (Aatami ja Eeva), ja samoin kuin ihminen ei häviä olemattomiin, kun hän kuolee täällä maan päällä - aivan samoin hän ei häviä olemattomiin helvetissä, jota toiseksi kuolemaksi kutsutaan.

      • seuraavan..

        paratiisista.

        4. Silloin käärme sanoi naiselle: "Ei, ette te kuole.

        Mutta Jumala ehdollisti ihmisen iankaikkisen elämän ja tätä ei Riitta tyttö ymmärrä.

        Hän on suunsa todistuksella myöntynyt käärmeen oppiin ja todistanut kirjoituksellaan sen, että siitä taivaasta, johon hän sanoo menevänsä, hän käy joka sapatti Jeesuksen kanssa katsomassa kidutusta helvetissä.

        Sekö on uusi taivas ja uusi maa? jossa kaikki entinen on mennyt==?? Käsittämätön oppi_!! Kidutusoppi.

        Mutta Jumala sanoi ehdon, syntinen syntisenä ei elä ikuisesti, vaikka kadotus on ikuinen. Mutta ei elävänä kiduta ketään.

        Kiinnittäkää Jumalan sanaan huomiota lukijat. Ettei hän nyt ota elämänpuusta hedelmää ja suo ja mitä sitten?? niin ... elä..... ikuisesti!!...
        Tämä on alkuperäinen Jumalan suunnitelma.
        1 Moos 3:


        22. Sitten Herra Jumala sanoi: "Ihminen on nyt kuin me: hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain ota elämän puusta hedelmää ja syö ja niin elä ikuisesti!" 23. Niin Herra Jumala ajoi ihmisen pois Eedenin puutarhasta ja pani hänet viljelemään maata, josta hänet oli tehty. 24. Hän karkotti ihmisen ja asetti Eedenin puutarhan itäpuolelle kerubit ja salamoivan, leimuavan miekan vartioimaan elämän puulle vievää tietä.


        Kumpaa uskotte, Jumalaa, vai Riitan oppia? Valinta on teidän, harha vai totuus.


      • Raamatustani löydettyä

        1. Tim. 6:

        10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

        11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.

        12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

        13 Jumalan edessä, joka kaikki eläväksi tekee, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua, 14 että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka, 15 jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, 16 jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

        Kiinostava raamatunkohta missä sanotaan, että ihminen itse lävistää itsensä monella tuskalla ja että Jumala ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

        .. jolla ainoalla on kuolemattomuus ja joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä .. Jumala on siis ainoa jolla on kuolemattomuus ..

        Kiinnostava raamatunkohta kerta kaikkiaan.


      • mihin pyrit,
        Raamatustani löydettyä kirjoitti:

        1. Tim. 6:

        10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

        11 Mutta sinä, Jumalan ihminen, pakene semmoista, ja tavoita vanhurskautta, jumalisuutta, uskoa, rakkautta, kärsivällisyyttä, hiljaisuutta.

        12 Kilvoittele hyvä uskon kilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä.

        13 Jumalan edessä, joka kaikki eläväksi tekee, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua, 14 että tahrattomasti ja moitteettomasti pidät käskyn meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ilmestymiseen saakka, 15 jonka aikanansa on antava meidän nähdä se autuas ja ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, 16 jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

        Kiinostava raamatunkohta missä sanotaan, että ihminen itse lävistää itsensä monella tuskalla ja että Jumala ainoa valtias, kuningasten Kuningas ja herrain Herra, jolla ainoalla on kuolemattomuus; joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä-hänen olkoon kunnia ja iankaikkinen valta. Amen.

        .. jolla ainoalla on kuolemattomuus ja joka asuu valkeudessa, mihin ei kukaan taida tulla; jota yksikään ihminen ei ole nähnyt eikä voi nähdä .. Jumala on siis ainoa jolla on kuolemattomuus ..

        Kiinnostava raamatunkohta kerta kaikkiaan.

        Mutta oletko unohtanut tämän, lahjan Jumalan suuresta armosta:
        22 Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä.
        23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


    • kirjoitus uskovan 1 teks

      Adventistien oppityttö
      Kirjoittanut: uskova_1 / Tänään / klo 16:43



      Sirkka-Iita eli Nadasja-Emilia on adventistipappiserkkunsa ja -siskonsa opettama ja sokea Raamatun tekstille.

      Raamatun mukaan helvetti eli tulijärvi eli toinen kuolema luotiin jo ennen ihmisen luomista langenneelle perkeleelle ja hänen kanssakapinallisille demonihengille:

      "Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä." (Mat 25:41) Missään Raamatussa tuota helvettiä ei sanota poistettavaksi.

      Samoin kautta Vanhan ja Uuden Testamentin todetaan myös helvettiin joutuvien, siis ei-uskovien, kärsivän siellä ikuisesti:

      "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

      "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

      Helvetti ei ole taivaassa nytkään, vaan erillinen paikka eikä se tulevaisuudessa, kun Jumala luo uuden hengellisen taivaan ja maan uskoville tule olemaan sielläkään, vaan pysyy yhä erillisenä paikkana.

      Sirkka-Iita millä nimimerkillä nyt aina kirjoittaakaan ei myöskään käsitä tuota toista kuolemaa, koska hän adventistien kuuliaisena seuraajana on hyväksynyt Ellen Whiten demoninäkyopit: ihmisen ikuisen sielun poiston, tuonelan poiston ja ikuisen helvetin rangaistuksen poiston.

      Niinpä aivan samoin kuin ihminen ei hävinnyt olemattomiin paratiisissa, kun hän kuoli synteihinsä (Aatami ja Eeva), ja samoin kuin ihminen ei häviä olemattomiin, kun hän kuolee täällä maan päällä - aivan samoin hän ei häviä olemattomiin helvetissä, jota toiseksi kuolemaksi kutsutaan.


      // ja vastaus siihen.

      Raamattu käsittää Jumalan sanana
      Kirjoittanut: seuraavan.. / Tänään / klo 21:43



      paratiisista.

      4. Silloin käärme sanoi naiselle: "Ei, ette te kuole.

      Mutta Jumala ehdollisti ihmisen iankaikkisen elämän ja tätä ei Riitta tyttö ymmärrä.

      Hän on suunsa todistuksella myöntynyt käärmeen oppiin ja todistanut kirjoituksellaan sen, että siitä taivaasta, johon hän sanoo menevänsä, hän käy joka sapatti Jeesuksen kanssa katsomassa kidutusta helvetissä.

      Sekö on uusi taivas ja uusi maa? jossa kaikki entinen on mennyt==?? Käsittämätön oppi_!! Kidutusoppi.

      Mutta Jumala sanoi ehdon, syntinen syntisenä ei elä ikuisesti, vaikka kadotus on ikuinen. Mutta ei elävänä kiduta ketään.

      Kiinnittäkää Jumalan sanaan huomiota lukijat. Ettei hän nyt ota elämänpuusta hedelmää ja suo ja mitä sitten?? niin ... elä..... ikuisesti!!...
      Tämä on alkuperäinen Jumalan suunnitelma.
      1 Moos 3:

      22. Sitten Herra Jumala sanoi: "Ihminen on nyt kuin me: hän tietää sekä hyvän että pahan. Ettei hän nyt vain ota elämän puusta hedelmää ja syö ja niin elä ikuisesti!" 23. Niin Herra Jumala ajoi ihmisen pois Eedenin puutarhasta ja pani hänet viljelemään maata, josta hänet oli tehty. 24. Hän karkotti ihmisen ja asetti Eedenin puutarhan itäpuolelle kerubit ja salamoivan, leimuavan miekan vartioimaan elämän puulle vievää tietä.

      Kumpaa uskotte, Jumalaa, vai Riitan oppia? Valinta on teidän, harha vai totuus.

      • Valehtelet kirjoituksellasi, että minä poistaisin tekstejäni. Minä juuri en tekstejäni poista, siitä olen tunnettu.

        Ja eihän tuossa vastauksessasi ollut mitään uutta sisältöä, vain tuota saman toistoa, minkä olin jo kirjoitusessani vääräksi todennut.


      • mutta...
        uskova_1 kirjoitti:

        Valehtelet kirjoituksellasi, että minä poistaisin tekstejäni. Minä juuri en tekstejäni poista, siitä olen tunnettu.

        Ja eihän tuossa vastauksessasi ollut mitään uutta sisältöä, vain tuota saman toistoa, minkä olin jo kirjoitusessani vääräksi todennut.

        tarkoititko vääräksi toteamisella sen, että Jumalan sana ei olekaan totta?

        Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!"

        Eli tuo on väittämäni Sanasta ja sinä väität sen kirjoituksellasi vääräksi.

        Ok, pakkohan sinun on väitteessäsi pysyä koska...

        ja hyvä kun et poista viestejäsi..

        Miksi muuten taivaastasi käyt sapattisin katsomassa kidutusta?

        Silloinhan kaikki entinen ei ole poistunut ja kyyneltä pyyhitty pois?"!!

        Hieman ristiriitaista, eikö vain.


      • Ei tuossa teidän adventistien kirjoituksessa todisteta muuta kuin se, että teidän on väärän profeettanne demoninäkyoppeja puolusteltava monisanaisesti vääntämällä Raamattua väkivaltaisesti.

        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Molemmissa iankaikkiseen on sama, sekä rangaistus helvetissä että elämä taivaassa.

        Aionos on sekä helvetin kärsimyksestä että taivaan ilosta samassa lauseessa. Jos poistat ikuisen helvetin kärsimyksen, poistat myös ikuisen taivaan ilon.


      • samri
        uskova_1 kirjoitti:

        Ei tuossa teidän adventistien kirjoituksessa todisteta muuta kuin se, että teidän on väärän profeettanne demoninäkyoppeja puolusteltava monisanaisesti vääntämällä Raamattua väkivaltaisesti.

        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Molemmissa iankaikkiseen on sama, sekä rangaistus helvetissä että elämä taivaassa.

        Aionos on sekä helvetin kärsimyksestä että taivaan ilosta samassa lauseessa. Jos poistat ikuisen helvetin kärsimyksen, poistat myös ikuisen taivaan ilon.

        Ajatus ikuisesta kärsimyksestä helvetissä herättää minulla ainakin seuraavanlaisia kysymyksiä:

        - Miten rakastava Jumala voi kiduttaa luomiaan ihmisiä ensin helvetillisissä oloissa maan päällä ja sitten vielä ikuisesti tulisessa järvessä?

        - Miten jumalaton voi elää ikuisesti helvetissä? Eikö ikuinen elämä ollutkaan yksin Kristukseen uskoville?

        "--ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa." (1. Joh 3:15)

        - Miten kuolema voi olla ikuista elämää toisessa muodossa? Jumalattomilla on siis tulevaisuus, toisin kuin Ps.37:38 sanoo!

        "Pahantekijät tuhoutuvat kaikki tyynni, jumalattomia odottaa perikato."(1992)
        "--mutta luopuneet hukkuvat kaikki, ja jumalattomain tulevaisuus leikataan pois."(1933/38)

        Asia jakaa varmasti useita eri mielipiteitä, mutta muistakaa ettei meidän pelastuksemme riipu tästä aiheesta. Tärkeintä on Kristuksen tunteminen ja seuraaminen.
        aiheesta lisää: http://www.laverdaduniversal.org/kuolema.html

        Olkaa siunatut!


      • samri kirjoitti:

        Ajatus ikuisesta kärsimyksestä helvetissä herättää minulla ainakin seuraavanlaisia kysymyksiä:

        - Miten rakastava Jumala voi kiduttaa luomiaan ihmisiä ensin helvetillisissä oloissa maan päällä ja sitten vielä ikuisesti tulisessa järvessä?

        - Miten jumalaton voi elää ikuisesti helvetissä? Eikö ikuinen elämä ollutkaan yksin Kristukseen uskoville?

        "--ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa." (1. Joh 3:15)

        - Miten kuolema voi olla ikuista elämää toisessa muodossa? Jumalattomilla on siis tulevaisuus, toisin kuin Ps.37:38 sanoo!

        "Pahantekijät tuhoutuvat kaikki tyynni, jumalattomia odottaa perikato."(1992)
        "--mutta luopuneet hukkuvat kaikki, ja jumalattomain tulevaisuus leikataan pois."(1933/38)

        Asia jakaa varmasti useita eri mielipiteitä, mutta muistakaa ettei meidän pelastuksemme riipu tästä aiheesta. Tärkeintä on Kristuksen tunteminen ja seuraaminen.
        aiheesta lisää: http://www.laverdaduniversal.org/kuolema.html

        Olkaa siunatut!

        Linkkisi vei eksyttävän adventistipapin kirjoitukseen.

        Jumala ei ole vain siunaaja tai vain rankaisija. Jumalan ahtaminen jompaan kumpaan määritteeseen vastoin Hänen omaa ilmoitustaan Raamatussa, on ihmisjärjen ja -tunteiden kapinaa Jumalaa vastaan.

        Kovalla vaivalla yhdistelit katkolauseita milloin liberaaliteologien onnettomasta 1992 käännöksestä ja aikaisemmasta käännöksestä sinun tunteisiisi ja eksytyksiisi sopiviksi.

        Mutta ei Jumala ole pilkottavissa eikä Hänen sanansakaan.

        Jumala on sekä siunaava rakkaus että hirmuinen vihaava rankaisija ja paljon muuta. Hän on asettanut ihmisille ehdot ja myös pelastuksen ja jos ei ihminen ole Jeesuksessa tästä maailmasta erotessaan hän joutuu Jumalan oman ilmoituksen mukaan kärsimään syntisyydestään iankaikkisesti. Jos hän taas on Jeesuksessa tästä maailmasta erotessan hän pääsee Jumalan oman ilmoituksen mukaan nauttimaan Jumalan yhteyteen taivaaseen iankaikkisesti.

        Jumala sanoo Raamatussa, että hänen vihansa pysyy niitten päällä, jotka eivät tule uskoon:

        "Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." (Joh 3:36)

        Tietysti sama pätee niihin, jotka ovat tulleet uskoon ja sitten luopuneet - Jumalan viha taas pysyy heidän päällään.

        Kuinkas kauan sitten Jumalan viha pysyy synnissä pysyjien päällä ja kuinka kauan Jumalan rakkaus pysyy syntinsä anteeksi Jeesuksessa saaneiden päällä?


        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Niin, iankaikkisesti pysyy Jumalan viha ja Jumalan rakkaus.

        Älä anna kenenkään pettää sinua tyhjillä puheilla ja Raamatun pilkkomisella, että Jumala olisi muu tai tekisi muuta kuin Raamatussa on itse ilmoittanut

        "Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia" (Ef 5:6)

        Sinäkin voit päästä Jumalan pysyvään rakkauteen tulemalla uskoon ja pysymällä uskossa kuolemaasi asti:

        http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/miten-voit-pelastua.html

        Äläkä enää kulje eksyttämässä ihmisiä adventismiin, siitä Jumala vasta oman lupauksensa mukaan vihastuukin:

        "Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen." (Mark 9:42)


      • kannattaa lukea
        samri kirjoitti:

        Ajatus ikuisesta kärsimyksestä helvetissä herättää minulla ainakin seuraavanlaisia kysymyksiä:

        - Miten rakastava Jumala voi kiduttaa luomiaan ihmisiä ensin helvetillisissä oloissa maan päällä ja sitten vielä ikuisesti tulisessa järvessä?

        - Miten jumalaton voi elää ikuisesti helvetissä? Eikö ikuinen elämä ollutkaan yksin Kristukseen uskoville?

        "--ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa." (1. Joh 3:15)

        - Miten kuolema voi olla ikuista elämää toisessa muodossa? Jumalattomilla on siis tulevaisuus, toisin kuin Ps.37:38 sanoo!

        "Pahantekijät tuhoutuvat kaikki tyynni, jumalattomia odottaa perikato."(1992)
        "--mutta luopuneet hukkuvat kaikki, ja jumalattomain tulevaisuus leikataan pois."(1933/38)

        Asia jakaa varmasti useita eri mielipiteitä, mutta muistakaa ettei meidän pelastuksemme riipu tästä aiheesta. Tärkeintä on Kristuksen tunteminen ja seuraaminen.
        aiheesta lisää: http://www.laverdaduniversal.org/kuolema.html

        Olkaa siunatut!

        Hyvin perusteltu raamatulla.


      • samri
        uskova_1 kirjoitti:

        Linkkisi vei eksyttävän adventistipapin kirjoitukseen.

        Jumala ei ole vain siunaaja tai vain rankaisija. Jumalan ahtaminen jompaan kumpaan määritteeseen vastoin Hänen omaa ilmoitustaan Raamatussa, on ihmisjärjen ja -tunteiden kapinaa Jumalaa vastaan.

        Kovalla vaivalla yhdistelit katkolauseita milloin liberaaliteologien onnettomasta 1992 käännöksestä ja aikaisemmasta käännöksestä sinun tunteisiisi ja eksytyksiisi sopiviksi.

        Mutta ei Jumala ole pilkottavissa eikä Hänen sanansakaan.

        Jumala on sekä siunaava rakkaus että hirmuinen vihaava rankaisija ja paljon muuta. Hän on asettanut ihmisille ehdot ja myös pelastuksen ja jos ei ihminen ole Jeesuksessa tästä maailmasta erotessaan hän joutuu Jumalan oman ilmoituksen mukaan kärsimään syntisyydestään iankaikkisesti. Jos hän taas on Jeesuksessa tästä maailmasta erotessan hän pääsee Jumalan oman ilmoituksen mukaan nauttimaan Jumalan yhteyteen taivaaseen iankaikkisesti.

        Jumala sanoo Raamatussa, että hänen vihansa pysyy niitten päällä, jotka eivät tule uskoon:

        "Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." (Joh 3:36)

        Tietysti sama pätee niihin, jotka ovat tulleet uskoon ja sitten luopuneet - Jumalan viha taas pysyy heidän päällään.

        Kuinkas kauan sitten Jumalan viha pysyy synnissä pysyjien päällä ja kuinka kauan Jumalan rakkaus pysyy syntinsä anteeksi Jeesuksessa saaneiden päällä?


        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Niin, iankaikkisesti pysyy Jumalan viha ja Jumalan rakkaus.

        Älä anna kenenkään pettää sinua tyhjillä puheilla ja Raamatun pilkkomisella, että Jumala olisi muu tai tekisi muuta kuin Raamatussa on itse ilmoittanut

        "Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia" (Ef 5:6)

        Sinäkin voit päästä Jumalan pysyvään rakkauteen tulemalla uskoon ja pysymällä uskossa kuolemaasi asti:

        http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/miten-voit-pelastua.html

        Äläkä enää kulje eksyttämässä ihmisiä adventismiin, siitä Jumala vasta oman lupauksensa mukaan vihastuukin:

        "Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen." (Mark 9:42)

        "Linkkisi vei eksyttävän adventistipapin kirjoitukseen."

        Kyseessä eivät todellakaan olleet mitkään adventistin kirjoitukset, joka käy kyllä ilmi kun käy läpi koko sivustojen sisällön. Kirjoituksista käy vain ilmi erään Kristukseen uskovan mielipiteet kuolemasta.

        "Mutta ei Jumala ole pilkottavissa eikä Hänen sanansakaan."

        En missään nimessä ole pilkkonut enkä pilkkoisi Jumalan sanaa. Otin vain esille Raamatusta ne kohdat, jotka tukevat minun tulkintaani kuolemasta. Jos ne eivät sinua tyydytä, niin sille ei voi mitään.

        "Äläkä enää kulje eksyttämässä ihmisiä adventismiin"

        Tuomitsetko sinä minut siitä, että jaon kanssasi erilaisen mielipiteen kuolemasta?

        Ei, en ole adventisti enkä minä täällä ole myöskään ketään käännyttämässä adventismiin tms. vaan tulin jakamaan vain oman näkemykseni kuolemanjälkeisestä elämästä. Voi olla, että omassa näkemyksessäni olen väärässä, mutta yhtä hyvin voit sinäkin olla väärässä. Totuuden tässä asiassa tietää kuitenkin vain kaikkivaltias Jumala...

        Joka tapauksessa tällaisten asioiden ei siis tulisi erottaa kristittyjä. On paljon muita keskeisiämpiäkin asiota kristinuskossa ja kuten jo sanoin, tärkeintä on Kristus meidän elämässämme.


      • samri kirjoitti:

        "Linkkisi vei eksyttävän adventistipapin kirjoitukseen."

        Kyseessä eivät todellakaan olleet mitkään adventistin kirjoitukset, joka käy kyllä ilmi kun käy läpi koko sivustojen sisällön. Kirjoituksista käy vain ilmi erään Kristukseen uskovan mielipiteet kuolemasta.

        "Mutta ei Jumala ole pilkottavissa eikä Hänen sanansakaan."

        En missään nimessä ole pilkkonut enkä pilkkoisi Jumalan sanaa. Otin vain esille Raamatusta ne kohdat, jotka tukevat minun tulkintaani kuolemasta. Jos ne eivät sinua tyydytä, niin sille ei voi mitään.

        "Äläkä enää kulje eksyttämässä ihmisiä adventismiin"

        Tuomitsetko sinä minut siitä, että jaon kanssasi erilaisen mielipiteen kuolemasta?

        Ei, en ole adventisti enkä minä täällä ole myöskään ketään käännyttämässä adventismiin tms. vaan tulin jakamaan vain oman näkemykseni kuolemanjälkeisestä elämästä. Voi olla, että omassa näkemyksessäni olen väärässä, mutta yhtä hyvin voit sinäkin olla väärässä. Totuuden tässä asiassa tietää kuitenkin vain kaikkivaltias Jumala...

        Joka tapauksessa tällaisten asioiden ei siis tulisi erottaa kristittyjä. On paljon muita keskeisiämpiäkin asiota kristinuskossa ja kuten jo sanoin, tärkeintä on Kristus meidän elämässämme.

        Miksi tuo valehteleminen käy adventistilta aina niin sukkelasti.

        "Tämä artikkeli on tiivistelmä kirjasta: "Tavoitteena kuolemattomuus", Wiljam Aittala, Kirjatoimi, Tampere 1986" Lukee linkin lähteenä.

        Kirjoitus on siis yksinomaan lyhennelmä adventistipappi Viljam Aittalan kirjasta, ei mistään muusta!


      • hourailetkos taas
        uskova_1 kirjoitti:

        Miksi tuo valehteleminen käy adventistilta aina niin sukkelasti.

        "Tämä artikkeli on tiivistelmä kirjasta: "Tavoitteena kuolemattomuus", Wiljam Aittala, Kirjatoimi, Tampere 1986" Lukee linkin lähteenä.

        Kirjoitus on siis yksinomaan lyhennelmä adventistipappi Viljam Aittalan kirjasta, ei mistään muusta!

        Miksikös luulet, että vain adventistit lukevat jonkun adventistipapin kirjoituksia. Höpökö olet. Jos teksti on luettavissa netillä, niin kyllä sitä voi lainata ihan kuka vaan, joka pitää sitä oikeana. Olet liian nopea tuomitsemaan, niinkuin tavallista.


      • ymmärtämätön!
        uskova_1 kirjoitti:

        Ei tuossa teidän adventistien kirjoituksessa todisteta muuta kuin se, että teidän on väärän profeettanne demoninäkyoppeja puolusteltava monisanaisesti vääntämällä Raamattua väkivaltaisesti.

        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Molemmissa iankaikkiseen on sama, sekä rangaistus helvetissä että elämä taivaassa.

        Aionos on sekä helvetin kärsimyksestä että taivaan ilosta samassa lauseessa. Jos poistat ikuisen helvetin kärsimyksen, poistat myös ikuisen taivaan ilon.

        On olemassa iankaikkinen elämä ja iankaikkinen kuolema, valitse siis elämä!

        Kuolema on siitä erilainen olotila, kun siinä ei ole elämää, ei tuntoa, ei iloa, eikä surua.

        Koska vain ELÄVÄ voi tuntea jotakin, sillä KUOLLEET EIVÄT TIEDÄ MITÄÄN:

        No, miksiköhän? Koska he ovat kuolleita, niin heissä ei ole elämää. Kuollut nimenomaan tatkoittaa ELOTONTA! Kuolleet eivät ELÄ!

        TÄMÄ ON RAAMATUN TOTUUS!


      • ei voi
        ymmärtämätön! kirjoitti:

        On olemassa iankaikkinen elämä ja iankaikkinen kuolema, valitse siis elämä!

        Kuolema on siitä erilainen olotila, kun siinä ei ole elämää, ei tuntoa, ei iloa, eikä surua.

        Koska vain ELÄVÄ voi tuntea jotakin, sillä KUOLLEET EIVÄT TIEDÄ MITÄÄN:

        No, miksiköhän? Koska he ovat kuolleita, niin heissä ei ole elämää. Kuollut nimenomaan tatkoittaa ELOTONTA! Kuolleet eivät ELÄ!

        TÄMÄ ON RAAMATUN TOTUUS!

        uskoa ikuisen kadotuksen olemassaoloon.
        Vasta kun Jumala kutsuu häntä ja
        vaikuttaa synnintunnon,katuu ja tekee
        parannuksen uskoen Jeesuksen
        sovitustyön,Hän pelastuu kadotukselta.

        Ilmestyskirjan 22:18,19 sanotaan,miten
        käy niiden,jotka ottavat jotain pois
        Raamatusta,Jumalan sanasta ja jotka
        lisäävät siihen jotain:heidän nimensä
        otetaan pois elämän kirjasta,eikä heillä
        ole osuutta taivaaseen pääsemiseen.


      • toinenuskova
        ei voi kirjoitti:

        uskoa ikuisen kadotuksen olemassaoloon.
        Vasta kun Jumala kutsuu häntä ja
        vaikuttaa synnintunnon,katuu ja tekee
        parannuksen uskoen Jeesuksen
        sovitustyön,Hän pelastuu kadotukselta.

        Ilmestyskirjan 22:18,19 sanotaan,miten
        käy niiden,jotka ottavat jotain pois
        Raamatusta,Jumalan sanasta ja jotka
        lisäävät siihen jotain:heidän nimensä
        otetaan pois elämän kirjasta,eikä heillä
        ole osuutta taivaaseen pääsemiseen.

        Fariseuksetkin luulivat tietävänsä kaiken. Uskovakin voi erehtyä - koska on ihminen. Tämän tietää jokainen, joka tuntee Jeesuksen, koska uskova oppii koko ajan uutta Jumalasta. Kukaan ei ymmärrä heti kaikkea Raamatusta. Kannattaa siis pitää asenne, että minä voin olla väärässä. Ei kannata väittää todeksi asiaa, jos ei ole valmis laittamaan päätään vadille sen todenmukaisuudesta, ettei edusta väärin Jumalaa.
        Jumala tosin ei erehdy. Jumalan Sana (Raamatun tekstit) on elävä ja täysin totta. Ilmestyskirjassa sanotaan että se on kirottu joka lisää tai ottaa pois jotain ks ilmoituksesta. Se, miten puhumme Jumalasta, vaikuttaa siihen, mitä ihmiset, jotka eivät tunne Jumalaa, ajattelevat Jumalasta.
        Tämä ei ollut kannanotto alkuperäiseen tekstiin, tai sen todenperäisyyteen, vaan siihen, että ihmisen ymmärrys on vajavainen Jumalan Sanan edessä. Vain Pyhä Henki voi antaa ymmärrystä - aina enemmän ja enemmän. :)
        Ennen kaikkea Jumala haluaa ottaa joka ikisen pienimmän ja suurimman ihmisen yhteyteensä. Jo tässä ajassa. Hänellä on kaikkea hyvää annettavana, jos vain haluaa ottaa vastaan. Usein ihminen on vain niin ylpeä, tai haluaa ennemmin väitellä ja olla oikeassa kuin etsiä totuutta, ettei edes pysähdy miettimään tai pyytämään, että Jeesus lähestyisi häntä. Tämä koskee myös uskovaista ihmistä. Toivottavasti tavataan taivaassa. :)


      • selvästi
        toinenuskova kirjoitti:

        Fariseuksetkin luulivat tietävänsä kaiken. Uskovakin voi erehtyä - koska on ihminen. Tämän tietää jokainen, joka tuntee Jeesuksen, koska uskova oppii koko ajan uutta Jumalasta. Kukaan ei ymmärrä heti kaikkea Raamatusta. Kannattaa siis pitää asenne, että minä voin olla väärässä. Ei kannata väittää todeksi asiaa, jos ei ole valmis laittamaan päätään vadille sen todenmukaisuudesta, ettei edusta väärin Jumalaa.
        Jumala tosin ei erehdy. Jumalan Sana (Raamatun tekstit) on elävä ja täysin totta. Ilmestyskirjassa sanotaan että se on kirottu joka lisää tai ottaa pois jotain ks ilmoituksesta. Se, miten puhumme Jumalasta, vaikuttaa siihen, mitä ihmiset, jotka eivät tunne Jumalaa, ajattelevat Jumalasta.
        Tämä ei ollut kannanotto alkuperäiseen tekstiin, tai sen todenperäisyyteen, vaan siihen, että ihmisen ymmärrys on vajavainen Jumalan Sanan edessä. Vain Pyhä Henki voi antaa ymmärrystä - aina enemmän ja enemmän. :)
        Ennen kaikkea Jumala haluaa ottaa joka ikisen pienimmän ja suurimman ihmisen yhteyteensä. Jo tässä ajassa. Hänellä on kaikkea hyvää annettavana, jos vain haluaa ottaa vastaan. Usein ihminen on vain niin ylpeä, tai haluaa ennemmin väitellä ja olla oikeassa kuin etsiä totuutta, ettei edes pysähdy miettimään tai pyytämään, että Jeesus lähestyisi häntä. Tämä koskee myös uskovaista ihmistä. Toivottavasti tavataan taivaassa. :)

        näin:Minä todistan jokaiselle,joka tämän kirjan profetian sanat kuulee:
        Jos joku panee niihin jotakin lisää,niin Jumala on paneva hänen päällensä
        ne vitaukset,jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;
        ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista,niin Jumala
        on ottava pois sen osan,mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin
        joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

        Alaviitteistä käy selvästi esille,että sellaisella ei tule olemaan nimeä elämänkirjassa.

        Raamatussa sanotaan myöskin,että se on kirottu,joka opettaa toisin,
        kuin miten Raamattuun on kirjoitettu.


    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      155
      2238
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      118
      1703
    3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      94
      1580
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      97
      1483
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1332
    6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      223
      1265
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      56
      1239
    8. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      212
      1227
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      99
      1111
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      252
      976
    Aihe