Kirsikkajäätelöä

löytyykö?

Ben&Jerry's Cherry Garcia on tiedossa, mutta mitä muita kirsikkajäätelöitä (paketissa) on olemassa? Itse pidän paljon kirsikoista, mutta vähän kummallista, ettei tunnu jäätelöihin päätyvän. Vaikka mitä muuta mansikasta ja mustikasta päärynään ja eksoottisiin hedelmiin kyllä löytyy.

Itse tekemistä voisi tietysti harkita, itselläni ei vain oikein ole kunnon pakastinta (ainoastaan jää-viileäkaapin pakastelokero), joten vähän hankalaksi menee.

14

1678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkkkkkkkkkkkkkkk.

      osta litran verran kirsikoita - poista kivet
      osta litra vaniljajädeä - anna hetki pehmetä

      Yhdistä aineet "käsin" tai koneella sekoittaen.

      Pakasta tai vetele heti parempiin suihin

      Mukaanvoi lirauttaa vähän kirsikkalikööriä, jos sellasesta tykkää ( itse en)

      TODELLA HYVÄÄ ja helppoa


      Muunnos: käytä suklaajädeä tai muuta makua mikä sopii sun mielestä kirsikkaan

    • on ollut

      Lidlissä noin litran paketeissa, ja Carte d'Orilla aiemmin.

      • joudunpa

        perumaan puheitani, kun ei noita enää taida saada kumpaakaan. Mitäs jos tekisi Dr Pepperistä ja vaniljajätskistä kirsikkapirtelöä? :) Ja sit kirsikanpaloja...


    • onko lopetettu

      Kaikissa paikoissa, Makuuni mukaan lukien, on vain noita muita "raspberryjä", "coocie dough", yms makuja, muttei Cherry Garciaa, on varmaan lopetettu. Lidlissäkään ei ole enää edes sitä jäätelömerkkiä (pyöreä pahvipakkaus, 0,9 litraa) vaan se on korvattu ihan eri makuisilla 0,5 l herkkujäätelöillä, ja GB:n kirsikkaa ei ole ollut ainakaan meidän lähikaupoissa tai marketeissa.

      Jos kirsikkapuut tuottavat tänä kesänä, keitän jälleen omat hillot (kova homma, kaikki kivet pitää kaivaa pois ja sitten rikkoa pari, että sieltä sisältä saa mausteeksi niitä pikkusiemeniä). Ihan pelkkää raakaa keittämätöntä kirsikkaa en pidä niin hyvänä että laittaisin jäätelön sekaan, mutta voishan tehdä vaikka rommiruukkua.

      • sivuiltaan

        Ben & Jerry's ja GB Glace, kummankaan sivulla ei löytynyt (enää) kirsikkajäätelöä. Luulisi tuota menekkiä sen verran olevan, että yhden valmistajan edes kannattaisi tehdä, mutta ilmeisesti sitten ei.


      • suklaareikä
        sivuiltaan kirjoitti:

        Ben & Jerry's ja GB Glace, kummankaan sivulla ei löytynyt (enää) kirsikkajäätelöä. Luulisi tuota menekkiä sen verran olevan, että yhden valmistajan edes kannattaisi tehdä, mutta ilmeisesti sitten ei.

        Kirjoitin jo vuosi sitten Ben & Jerrysin kuluttajapalveluun, josta ilmoitettiin, että jossain niiden "Euroopan konttorissa" on päätetty, ettei kirsikkajädeä tehdä koko Euroopassa pieniin kotimyyntipakkauksiin.

        Kysyin Kampintorin BJ-kiparilta Helsingissä;
        sieltä saisi tilata ja ostaa sellaisen ison tukkupakkauksen, josta kauhovat jäätelöä tötteröihin. Hinta olisi tosin laskettu jätskipallojen hinnan mukaan, joten se 4 litran loota olisi maksanut noin ziljoona euroa.

        Ruoholahden citymarketissa oli vuoden ajan myynnissä Dol-Ze - nimisen uusimaalaisen pikkutehtaan suklaakirsikkaa, mutta sekin on nyt kesän aikana kadonnut johonkin.


    • j.garcia

      Kerkesin syödä apauttiarallaa semmoset 10 purkkii ennen kuin loppuivat - ylivoimaisesti paras jäätelö. Maistelin muutamia muita makuja mutta nyt on jäden syönti loppunut täysin . Pitäs saada cherry garcia takas!
      Kaikki kirsikkatuotteen häviää nopeasti kaupoista. Suomalaiset eivät ole tottuneet kirsikoihin - ei niitä niin mahottoman kauan ole ollut myynnissäkään, vaikka puita on suomessakin ja paljon.
      Toivottavasti ei käy samoin tuolle dr pepperille? parista isommasta kaupasta olivat loppuneet kokonaan - onkohan jotain tapahtumassa? Hitto kun ois tiennyt että cherry garcia lopetetaan täältä pohjolasta niin oisin ostanut reilun varaston pakkaseen.

    • Ciao Caffe Gelateria

      Ideaparkin Ciao-kahvilassa oli ainakin viime kerralla tarjolla myös kirsikkajäätelöä, aivan ihana maku, just niin hapankirsikkaista kuin olla pitää. Kahvila on Catwalkin perällä.

    • safkaseireeni

      Saako jostakin vielä Cherry Garciaa? Oli B&J lempparimakuni. Täältä Turun seudulta tuntuu kaikista myyntipaikoista kadonneen kuin maan nielemänä.

      • diu diu

        löytyy Lahdessa makuuni videovuokraamosta.


      • hsghh
        diu diu kirjoitti:

        löytyy Lahdessa makuuni videovuokraamosta.

        Ainakin Hallituskadun Makuunista Tampereelta saa taas Cherry Garciaa! Ja kirsikkajäätelöitä sekä -sorbettia on myös Tampereen jäätelötehtaan valikoimissa (ainakin silloin tällöin) "Siperian" jätskibaarissa. Mutta Cherry Garcia näyttää palanneen Suomeen... Litrahinnaltaan halvinta on ostaa se neljän litran pakkaus Stockalta, saapuvat torstaisin :o)


      • ....
        hsghh kirjoitti:

        Ainakin Hallituskadun Makuunista Tampereelta saa taas Cherry Garciaa! Ja kirsikkajäätelöitä sekä -sorbettia on myös Tampereen jäätelötehtaan valikoimissa (ainakin silloin tällöin) "Siperian" jätskibaarissa. Mutta Cherry Garcia näyttää palanneen Suomeen... Litrahinnaltaan halvinta on ostaa se neljän litran pakkaus Stockalta, saapuvat torstaisin :o)

        Ostin juuri Treen Stockan irtojäätelöpisteestä Cherry Garciaa, oli vielä paremman makuista kuin niissä pienissä kotipakkauksissa. Harmi vaan, että tuommoinen 4 litran pakkaus on SUUUUUUURI pakastimessa.


    • Sintminuksi

      Ei taideta enää valmistaa kirsikka tuutteja.
      Yli 10 vuotta sitten oli vielä myynnissä kirsikka tuutteja.
      En muista oliko valion tai ingmannin valikoimissa, mutta muutaman kerran tuli syötyä tuota herkkua.
      Siinä oli kermaista vaniljajäätelöä, kirsikkahilloa ja pehmeää tummaa suklaata.
      Se oli aivan älyttömän herkullista. Niitä kirsikkatuutteja olisi voinut syödä 3-5 kpl kerralla.
      Vielä kun kirsikkatuutti vähän pehmeni, niin oli vielä herkullisempaa.
      En kyllä ymmärrä, että miksi ei kirsikka tuutteja enää valmisteta.
      Paljon hyvänmakuisia herkkuja on jäänyt lapsuuteen.

    • Liisi-viis

      Näin Oslossa ylläolevalla merkillä kirsikkajäätelöä, mutta jäi sillä kertaa ostamatta, kun oltiin kaupungilla kävelyllä, ja jäätelö olisi ehtinyt pahasti sulaa ennen hotellille pääsyä. En sitten jälkikäteenkään muistanut hakea sitä että olis voinu testata.

      Oliskohan Suomessa nyt saatavilla myös?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      178
      9404
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      69
      7228
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      60
      3645
    4. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      105
      1428
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1332
    6. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1293
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      21
      1199
    8. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      228
      1188
    9. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      1003
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      931
    Aihe