Kuten kaikki tietävät on nautaa, tai metsän riistaa riiputettava määrätty aika ennen kuin liha on kypsennettävissä.
Nyt olisi tarkoitus lähteä metsästysretkelle Afrikkaan ja siksi kysymmekin, kuinka kauan kokonaista elefanttia pitäisi riiputtaa, että se kypsyisi oikein mureaksi?
Suurriista
Saalistaja
1
2249
Vastaukset
- takia kauaa
riiputeta. Normaalisti kaadettu norsu paloitellaan muutaman kilon paloihin jotka kastetaan "marinaadiin" eli sellaiseen pippuriliemeen, sillä saadaan hyönteiset pysymään poissa. Sitten lihat laitetaan pitkille naruille roikkumaan, niinkuin pyykki meillä. Aurinko kuivattaa lihat nopeasti, sanovat sitä biltongiksi.
Sinänsä norsun liha on erittäin suurisyistä, eikä se kovin kummoista syötävää olekaan. Suurriistaa se eittämättä kyllä on. Kaupallinen norsujahti ei myöskään ole mitään persaukisten hommaa, kaadolle voi tulla hintaa useita kymmeniä tuhansia.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Joskus mietin
miten pienestä se olisi ollut kiinni, että et koskaan olisi tullut käymään elämässäni. Jos jokin asia olisi mennyt toisi244736- 883734
Ryöstö hyrynsalmella!
Ketkä ryösti kultasepänliikkeen hyryllä!? 😮 https://yle.fi/a/74-20159313483135- 542677
- 2062621
- 512609
Sukuvikaako ?
Jälleen löytyi vastuulliseen liikennekäyttäytymiseen kasvatettu iisalmelainen nuori mies: Nuori mies kuollut liikenne322410- 1522338
- 311955
Avustettu itsemurha herättää vahvoja tunteita - Laillista Sveitsissä, ei Suomessa
Hilkka Niemi sairastaa harvinaista PLS-sairautta. Hilkan on elettävä loppuelämänsä parantumattoman sairauden kanssa, jok1081549