Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kanaleipä grillissä?

duunarismies

kertokaapa joku vanhakokki tai muu joku hyvä resepti kanaleivälle jonka saa valmistettua grillissäkin. Saisi olla sellainen jonka kehtaa vieraillekin tarjota. Kiitos:)

13

1721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • armoton kankkunen taas

      tekee mieli kanaleipää...

      • Farra

        Kankkusessa parempaa on pekonileipä. Paista pannulla atrian suomalaista pekonia ja pistä ruisleivän päälle ja lisäksi suolaa ja kyytipojaksi piimää tai olutta.


      • Vanha kokki
        Farra kirjoitti:

        Kankkusessa parempaa on pekonileipä. Paista pannulla atrian suomalaista pekonia ja pistä ruisleivän päälle ja lisäksi suolaa ja kyytipojaksi piimää tai olutta.

        Koska en ole itse eläissäni kärsinyt krapulasta, tuskin osaan tuskaista oloasi edes kuvitella, mutta seuraavasta saattaa olla apua, ehkä?

        Lämmin leipä broilerista:
        1 grillattu broilerin rintaleike
        tilkkanen BBQ kastiketta

        Pari rkl voita pehmeänä
        ripaus suolaa
        ripaus mp-rouhetta
        1 valkosipulin kynsi murskattuna.

        Leikkaa rintafilee suikaleiksi ja kuumenna pannulla BBQ-kastikkeen kera muutama minuutti sekoittele hyvin.
        Vaivaa valkosipuli, suola ja pippuri keskenään ja voitele sillä paahtoleivät. Kuumenna leipäviipaleet pannulla tai grillissä.
        Laita kuumat kanasuikaleet leipien väliin ja yritä nauttia, mikäli et saa laatoituskohtausta!

        Leipä sinänsä on hyvä, en vain tiedä pystyykö sitä krapulaisena syömään?

        Vointia!


      • Vaasan Kokki
        Vanha kokki kirjoitti:

        Koska en ole itse eläissäni kärsinyt krapulasta, tuskin osaan tuskaista oloasi edes kuvitella, mutta seuraavasta saattaa olla apua, ehkä?

        Lämmin leipä broilerista:
        1 grillattu broilerin rintaleike
        tilkkanen BBQ kastiketta

        Pari rkl voita pehmeänä
        ripaus suolaa
        ripaus mp-rouhetta
        1 valkosipulin kynsi murskattuna.

        Leikkaa rintafilee suikaleiksi ja kuumenna pannulla BBQ-kastikkeen kera muutama minuutti sekoittele hyvin.
        Vaivaa valkosipuli, suola ja pippuri keskenään ja voitele sillä paahtoleivät. Kuumenna leipäviipaleet pannulla tai grillissä.
        Laita kuumat kanasuikaleet leipien väliin ja yritä nauttia, mikäli et saa laatoituskohtausta!

        Leipä sinänsä on hyvä, en vain tiedä pystyykö sitä krapulaisena syömään?

        Vointia!

        Ap kysyi ohjetta grillissä, joten miksi pilkkoa file suikaleiksi pannulle??

        Itse halkaisisin fileen, tehden taskun ja väliin pesto öljystä, persiljasta, basilikasta, pinjansiemenistä ja valkosipulista.(hammastikulla kiinni, jos ei meinaa pysyä)
        File paistetaan normaalisti grillissä, voidellen hunaja/balsamico-marinadilla ja lopuksi viipaloidaan leipien väliin.

        Itse leivät/sämpylän voi tehdä vanhan kokin mukaan...


      • oi kerro??
        Vaasan Kokki kirjoitti:

        Ap kysyi ohjetta grillissä, joten miksi pilkkoa file suikaleiksi pannulle??

        Itse halkaisisin fileen, tehden taskun ja väliin pesto öljystä, persiljasta, basilikasta, pinjansiemenistä ja valkosipulista.(hammastikulla kiinni, jos ei meinaa pysyä)
        File paistetaan normaalisti grillissä, voidellen hunaja/balsamico-marinadilla ja lopuksi viipaloidaan leipien väliin.

        Itse leivät/sämpylän voi tehdä vanhan kokin mukaan...

        kerrotko kiitos


      • lukee
        oi kerro?? kirjoitti:

        kerrotko kiitos

        yläpuolella.


      • sano hartsa vaan
        Vanha kokki kirjoitti:

        Koska en ole itse eläissäni kärsinyt krapulasta, tuskin osaan tuskaista oloasi edes kuvitella, mutta seuraavasta saattaa olla apua, ehkä?

        Lämmin leipä broilerista:
        1 grillattu broilerin rintaleike
        tilkkanen BBQ kastiketta

        Pari rkl voita pehmeänä
        ripaus suolaa
        ripaus mp-rouhetta
        1 valkosipulin kynsi murskattuna.

        Leikkaa rintafilee suikaleiksi ja kuumenna pannulla BBQ-kastikkeen kera muutama minuutti sekoittele hyvin.
        Vaivaa valkosipuli, suola ja pippuri keskenään ja voitele sillä paahtoleivät. Kuumenna leipäviipaleet pannulla tai grillissä.
        Laita kuumat kanasuikaleet leipien väliin ja yritä nauttia, mikäli et saa laatoituskohtausta!

        Leipä sinänsä on hyvä, en vain tiedä pystyykö sitä krapulaisena syömään?

        Vointia!

        Jaa otat korjaussarjan aina heti aamusta ni ei tuu darra;)) ääää, äijjä oppinu vuosien varrella miten kupesta otetaan, hhähhäää:) Vanha kettu perkele:)
        Oikee kohtupora kiivas vitunmies;)


      • sano hartsa vaan kirjoitti:

        Jaa otat korjaussarjan aina heti aamusta ni ei tuu darra;)) ääää, äijjä oppinu vuosien varrella miten kupesta otetaan, hhähhäää:) Vanha kettu perkele:)
        Oikee kohtupora kiivas vitunmies;)

        Aamun krapula riippuu vain yhdestä asiasta: illan ryyppäämisestä. Ajan myötä viisas oppii, että viina ei juomalla lopu ja kaikki jälkeen puolenyön on tyhmyyttä.

        Kaikki ei opi koskaan ja silloin elämä kostaa takuuvarmasti.


      • Vanha kokki
        crudo kirjoitti:

        Aamun krapula riippuu vain yhdestä asiasta: illan ryyppäämisestä. Ajan myötä viisas oppii, että viina ei juomalla lopu ja kaikki jälkeen puolenyön on tyhmyyttä.

        Kaikki ei opi koskaan ja silloin elämä kostaa takuuvarmasti.

        Minulla on onni tai onnettomuus todellakin se, että en ole milloinkaan potenut krapulaa, darraa, pohmeloa tms. vaikka ilta lipsahtaisi vähän pidemmällekin.

        Tulkoon nyt tässä mainituksi, että pidän erittäin paljon hyvistä viskeistä, (en tosin amerikkalaisista) samoin hyvistä konjakeista ja brandyista, venäläisista votkista sekä tummista oluista ja hyvistä viineistä.

        Tietoisesti en halua humaltua, mutta sitä kuitenkin sattuu joskus, mutta siitä ei seuraa kuin jonkinlainen nolostuminen, ei siis kivuliasta olotilaa.
        Toisaalta ystäväni ihmettelevät sietokykyäni, sillä samoista annosmääristä he humaltuvat aivan selvästi, määristä, jotka eivät tunnu vielä missään itsessäni.

        Tosin olen melko isokokoinen ja painankin paljon enemmän kuin lääkäri määrää, mutta itsehän kilojani kanniskelen.

        Humalahakuisessa ryypiskelyssä ei ole mielestäni mitään ideaa, miksi ehdoin tahdoin sekottaa päänsä, kun voi nauttia hyvien juomien hienoista aromeista?
        Vaikuttanee tekopyhältä ja ulkokullaiselta asenteelta, mutta kohdallani se kylläkin on totuus ja minut tuntevat henkilöt voivat sen myös todistaa.


    • tuli mieleen.

      Grillaa ensin paksu broiskun rintafile (ei niitä ohkaisia minuutti pihvejä, kuivuvat vaan)
      Kypsäksi, ei kuivaksi kun kypsiä niin kääräise folioon vetäytymään toviksi.
      Sit eikun vaalealle leivälle vähän voita, vahvaa sinappia vähän tai muuta maustetta maun mukaan mutta vähän pitää olla potkua.
      Viipaloit rinta palat vastensyitä siivuiksi, asettele leivälle, ehkä vähän ananaspaloja ja aurajuutoa päälle ja vahvaa juustoraastetta, vaikka punainen emmental.
      Sitten eikun grilliin ja kansi kiinni, jos on kaasugrilli niin epäsuora grillaus varmaan olis kaikkein fiksuin niin ei pohja pala leivistä.

    • herkkusuu?

      Paista kanan fileepihvit pannulla tai grillaa ne kypsiksi.
      Levitä vaalean leipäviipaleen päälle hyvä kerros pestoa.
      Siivuta paistetut kanafileet isoiksi paloiksi ja laita reilusti kanaa leipien päälle.
      Laita leiville muutama siivu tomaattia (ja esim. rucolaa).
      Levitä reilu kerros juustoraastetta leipien päälle, voi laittaa osan homejuustoa, sopii näihin hyvin.
      Paista, kunnes leivät ovat hyvännäköisiä (n. 10 min. 200C.ssä)

      Mielestäni paras leipä valinta tähän on Elosen artessa maalaissämpylät tai ciabatta leivät halkaistuna.

    • Erinomainen leipä syntyy seuraavasti et sillei hei!

      - Tuoretta chapataa (paistetaan pikaisesti rapeaksi grillissä)

      - Marinoimatonta kananfilettä (grillataan juuri kypsäksi, mutta ei ylikypsäksi. suolaa ja pippuria)

      - Bearnaise-kastike (mielellään tehdään itse. viinietikka, voi ja rakuuna tuo maun)

      - Omenachutney (pitäisi tehdä jo hyvissä ajoin)


      Ja lisukkeeksi salaatti ja mahdollisesti ranskalaisia et sillei hei! Taatusti hyvää!

      • Sinuun ei sitten voi lainkaan luottaa!! Lupasit pysyä veks täältä, painu siis takasin sinne minne oikeesti kuulut, ennustukset on sun heiniäs, siellä voi puhella pehmosia mielin määrin!
        Sitä paitsi toi sun kanaleipäs darrassa skruudattuna on satavarma kikka heittää laattaa!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe