EMLA-voiteen käyttö tatuointia otettaessa!?

bigJ

Moi!!

Elikkä onko kukaan käyttänyt/kuullut käytettävän kyseistä paikallis puudutusvoidetta, kun on mennyt tatuointia ottamaan!? itse kuulin jutun kaverilta, jonka tuttu oli laittanut emla-voidetta 1/2h ennen tatuoinnin ottamista, eikä ollut tuntenut kipua lähes laisinkaan.

Joten onko teillä vastaavanlaista kokemusta asiasta?? Mietin myös että vaikuttaakohan voide tatuoinnin tarttumiseen!?

Itse mielellään käyttäisin voidetta, jos se on hyväksi todettu kyseisen asian yhteydessä!?

15

17484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jumalauta!

      Jätä kuva ottamatta, jos et sen vertaa kipua kestä! Pellehommaa moiset voiteet... Aivan naurettavaa!

      • Anonyymi

        Astu sä naulaan homo


    • Santhera

      Siis kipukynnys on kaikilla erilainen mutta en usko ettetkö hetken kestäisi,en tiedä ketään kuka Emlaa olis laittanut.Ja muistaakseni sitä ei suositella,taisi lisätä verenvuotoa.

    • .....

      Itse olen käyttänyt emla-voidetta en tiennyt koko voiteesta itse ammattilainen joka teki minulle tatskan suositteli voidetta,kun tatska tehtiin herkkään paikkaan. Voide toimi pientä naputusta tunsin vain eikä voide vaikuttanut tatskan lopputulokseen mitenkään.

      • AE

        Onhan se tatuoijankin helpompi tehdä kuvaa, kun asiakas ei kiemurtele.
        Eli eiköhän se ole jokaisen oma asia, käyttääkö sitä vai ei.
        Tosin sillä nyt ei saa kuin sen parisentuntia tehokasta peliaikaa, mutta siinähän ehtiikin jo paljon.


    • itsehänkäytin

      Itse käytin kun otin kuvan selkään (lapaluun kohdalle). Sattui silti, sillä voiteella on tuossa käyttötarkoituksessa ehkä enemmänkin psyykkinen kun fyysinen vaikutus. Maksaa 12e pieni purkki. En tiiä ostanko seuraavaa kuvaa varten..

    • Mollaaminen24

      Miksi mollata ihmisiä jos joku haluaa kuvan mutta on alhainen kipukynnys
      ja jos se kuva tulee arkaankin paikkaan niin ei siinä ole mitään häpeemistä
      pitääkö kaikesta mollata aina.

    • Emla vaikuttaa tosi hyvin! Itellä pahoja kramppeja toisella puolella selkää, ja tatuoiminen osottautu hel*etin kivuliaaks, ja kyseessä iso tatska. Joten selän toista puolta tatskatessa käytin emlaa, ei tuntunu oikeestaan yhtään mitään. Mulla tosin vaikutus kesti vaan vajaan tunnin.. Toisella puolella selkärankaa kipu taas oli ihan siedettävää, ilman emlaa. Mutta mitäs hävettävää siinä on jos haluaa emlaa käyttää, kaikilla erilaiset kipukynnykset, jokaisen oma asia.

    • höblöö

      Itselleni suositeltiin EMLAa seuraavaan tatuoimiskertaan, sillä tatuointi tulisi kylkeen ja alavatsaan kipu oli jo sietämätön. Joten ei siinä mitään hävettävää ole, onhan se mukavempi parikin tuntia maata tatuoitavana kun ei koske kokoajan niin helvetisti :) Kuten joku jo totesikin, kaikilla on erilaiset kipukynnykset ja jotkut paikat ovat herkkiä. Itseäni ei koskenut muut tatuoinnit ollenkaan, mutta tämä oli jotain aivan käsittämätöntä.

    • TATSZKA6666666656YER

      SUOSITTELEN JA TOIMII!!!


      ja pysyy hyvin kuva kuin kuva ei haalista kuvaa tai ole ongelmia tehnyt yli 100kuvaa emlavoiteen kanssa ja kaikki pysynyt ja hyvän näkösiä tullut

    • jfjf

      Mahaan otin tatuoinnin, joka on herkk paikka enkä käyttäny voidetta ja sattu aivan saatanasti ainakin mua.. Nyt menossa jatkaa, ja tautoija suositteli että sais vihdoin ja viimein sen valmiiks :) muuten menee kiemurtelemiseks eikä saada taaskaan valmiiks. Jokasella oma kipukynnyksensä joten mikäs siinä!

    • jee emla

      Miksi mollata ihmisiä jotka ovat keksineet tavan helpottaa omaa olemistaan tatuoijan tuolissa.
      Otin isohkon kuvan vatsa-kylki alueelle, joka on vielä kesken. 3h hakattu ja 3 h edessä.
      levitin emlaa tuntia ennen ja vaikutus kesti hieman yli tunnin. Levitin paksun kerroksen ja peitin elmukelmulla ja tatuoija otti kelmun pois ja putsasi.
      Emlasta ei ole mitään haittaa kun kysyin tatuoijalta, mutta hän irvisti kun sanoin että laitoin emlaa, ei vissiin hirveesti tykänny mut eipä se työtä vaikeuttanut.
      Emlaa käytettäessä iho saattaa vuotaa enemmän. ja kun on tottunut siihen ettei tunne mitään ja kun vaikutus lakkaa kipu tuntuu monta kertaa kovemmalta, siinä sen haitta taitaa olla.
      Emlan vaikutus on niin lyhyt että se ei haittaa siihenkään että ihon oma puolustus mekanismi on poissa pelistä emlan ajan. Jos emlan vaikutus kestäisi useita tunteja voisi iho vaurioitua tatuointia tehdessä ku iho ei varoita kivulla että nyt riittää.

    • eedenin puutarha

      Meitä on tosiaankin moneen junaan.

      Itse en ole koskaan tarvinnut mitään puudutteita, vaikka on hakattu koko vasen käsi ja osa kyljestäkin. Sen sijaan hyvä ystäväni oli aivan hätää kärsimässä, kun otti yläselkään kuvaa. Ekalla neljätuntisella ei käytetty Emlaa kun tehtiin ääriviivat. Nainen ulvoi tuskasta, jalat tärisi, ilmeet oli mielenkiintoista seurattavaa. Seuraavalla istunnolla sitten käytettiin kun väritettiin osa kuvasta, ja helpotti oloa huomattavasti. Vielä ois yks pitkä päivä edessä, tekevät kuulemma niin, että ensin emlat vasemmalle puolelle, väritys, sitten vielä oikealle puolelle ja väritetään loppuun se mitä vielä tarvii.

      Että joo, Emlan käyttö on mahdollista, mut siitä kannattaa sopia tatuoijan kanssa etukäteen.

      • Tyttö.

        Mää oon menossa ottamaan pohkeeseen tatskaa ja liikkeessä tatuoija kehotti laittamaan voidetta muutamaa tuntia ennen siihen kohtaan mihi kuva tullee. Paksu kerros ja kelmut päälle. Meinas että ei sitte satu nii paljoa.


    • Tatuloontiman

      Ihan ok aine. Sais olla tehokkaampaaki. Mut kyllä se jotain tekee. Ite tykkään vaan myös kuvan ottamises myös siitä, kun se sattuu tiettyihin paikkoihin, niin v...sti. Se olo, ku se on valmis palkittee kyl. Sormien sisäpinnat taitaa olla itelle
      pahin paikka. Tuskin ois emlat auttanu. Mut uskon, että tosta aineesta on monille apua. Mut jää siitä kuvasta joku pykälä pois. Siis fiilikseltään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe