Kuten lupasin, kerron kun saan kanagrillin kondikseen. Nyt se on ja ekat tyypit otettiin ehtoolla.
Tein Andalucialaista valkosipulikanaa vartaassa, ei pahaa.
Valkosipulilla persiljalla laakerinlehdillä ja rosmariinilla täytetyt broiskut pyörivät 8 euron hintaisen moottorin pyörittäminä hiilloksen päällä kolmatta tuntia. Vau mitkä tuoksut!
Katso kuvat http://kuvaplogi.com/ Valitse käyttäjät ja sitten Elmeri1941.
Rasvakaukalo puuttuu vielä pyörivän vartaan alta, muuten homma on OK.
Hellurei, se pyörii sittenkin!
7
740
Vastaukset
- korpelo
tällä saattaa päästä http://kuvablogi.com/
- konokokki
Löysin kuvat kiitos toimivasta linkistä. Mutta toimiko kanojen grillaus, itse en ole aina onnistunut siinä toivotulla tavalla. Kanat ovat päässeet kuivumaan. Vinkkejä?
- Vanha kokki
konokokki kirjoitti:
Löysin kuvat kiitos toimivasta linkistä. Mutta toimiko kanojen grillaus, itse en ole aina onnistunut siinä toivotulla tavalla. Kanat ovat päässeet kuivumaan. Vinkkejä?
Onkin tärkeätä, että grillauksen aikana pintaa sivellään usein, sillä varsinkin rintalihat ovat täysin rasvattomina kuivia. Kuvassa ei näykippo johon keräsin broiskuista tippuvan nesteen, jolla sitten pintaa siveltiin.
Aikaa tuo prosessi vaatii, joten se ei ole hosujan hommaa.
Vulgaarille ja asiasta kiinnostuneille tuosta varrasmoottorista.
Myyjänä on Caravan tarvike Säkylästä. Katso netistä tarkemmat tiedot.
Moottorit ovat hyllytavaraa. Olisin halunnut sellaisen joka toimii myösverkkovirralla,mutta ne olivat loppuneeet. Niiden hinta on vain kympin enemmän, eli 18 euroa.
Vartaan tein itse, mutta tulen uusimaan sen rosterista, sillä tuo sähkösinkitty ei miellytä minua. - Konokokki
Vanha kokki kirjoitti:
Onkin tärkeätä, että grillauksen aikana pintaa sivellään usein, sillä varsinkin rintalihat ovat täysin rasvattomina kuivia. Kuvassa ei näykippo johon keräsin broiskuista tippuvan nesteen, jolla sitten pintaa siveltiin.
Aikaa tuo prosessi vaatii, joten se ei ole hosujan hommaa.
Vulgaarille ja asiasta kiinnostuneille tuosta varrasmoottorista.
Myyjänä on Caravan tarvike Säkylästä. Katso netistä tarkemmat tiedot.
Moottorit ovat hyllytavaraa. Olisin halunnut sellaisen joka toimii myösverkkovirralla,mutta ne olivat loppuneeet. Niiden hinta on vain kympin enemmän, eli 18 euroa.
Vartaan tein itse, mutta tulen uusimaan sen rosterista, sillä tuo sähkösinkitty ei miellytä minua.Tuo on aika venyvä käsite, ettei broitskun paistelu ole hosujen hommaa. Olisiko mitään yksinkertaista nyrkkisääntöä että tällainen uusavutonkin selviäisi hommasta sairastuttamatta ystäväpiiriään kaiken maailman ripulitauteihin. On kuulemma joiltain tutuilta sellainenkin onnistunut. Riittääkö esim. tunti tai kaksi että saa kanat mehevän kypsinä grillistä pöytään.
- Vanha kokki
Konokokki kirjoitti:
Tuo on aika venyvä käsite, ettei broitskun paistelu ole hosujen hommaa. Olisiko mitään yksinkertaista nyrkkisääntöä että tällainen uusavutonkin selviäisi hommasta sairastuttamatta ystäväpiiriään kaiken maailman ripulitauteihin. On kuulemma joiltain tutuilta sellainenkin onnistunut. Riittääkö esim. tunti tai kaksi että saa kanat mehevän kypsinä grillistä pöytään.
Kokonaisena on erilaista kuin koipireisien tai rintalihojen.
Hyvä ohje on mielestäni se, että ottaa kiinni siipityngästä ja jos se irtoaa helposti
luineen ja lihoineen kropasta, voidaan pitää lintua kypsänä.
Kaikkein varminta on kuitenkin tehdä sama testi linnun koivella. Ravistamalla kinttua lihojen pitäisi irrota luista.
Kuten itsekin sanoit, kuivuminen on ongelma, ellet sudi lintua usein paistoliemellä.
Minun broiskuni pyörivät vartaassaan reilut kaksi tuntia, olisi ollut ehkä suotavaa vieläpuoli tuntinen lisää, sillä pidin läpöä melko matalana. Huomaa, että kyseinen laite oli eka kertaa testissä, jatkossa osaan antaa tarkempia tietoja.
- Vulgaari
Mistä hommasit tuon 8 euron ihmeen? Vartaat tuskin kuuluivat tuohon hintaan?
Mutta onneksi olkoon ja paljon grillausiloa sekä ilmoja siihen.- Vanha kokki
Huomaan että minua vaiva jo ilmeisesti jonkinasteinen seniiliyskin, sillä laitoin edelliseen viestiini vallan väärän osoitteen grillimoottorista.
Korjaan sen nyt, löydät mainitun tuotteen osoitteesta www.caravanpalvelu.com
Paketti alkaa olla todellakin kasassa, mutta hieman siihen vielä nikkaroin lisää.
Koska olen kalan armoton kuluttaja ja kalaruokien vannoutunut ystävä, niin luonnollisesti kunnon grilliin kuuluu myös loimulauta. Hiilitila toimii nuotio-alustana ja vartaan tukiraudat loimulautojen kiinnikkeinä. Laitan taas kuvat, kunhan jossain vaiheessa toteutan suunnitelmaani.
Se pyöritysmoottori on muuten merkkiä Gramer ja saksankielisestä tekstistä huolimatta uskoakseni kiinalaista alkuperää, toimii kuitenkin moitteettomasti.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Klaukkalan onnettomuus 4.4
Klaukkalassa oli tänään se kolmen nuoren naisen onnettomuus, onko kellään mitään tietoa mitä kävi tai ketä onnettomuudes1024457Yleltä tyrmäävä uutinen
Ylen uutisen mukaan Raamattu on keksitty n. 2600. Putoaako kristinuskolta pohja kokonaan alta pois? https://yle.fi/a/743821178- 1861052
Pakko kertoa mies
Äitini tietää, että olen ihastunut sinuun. 😳 halusin että hän näkisi sinun kuvan ja pyysin googlaamaan sinua. Kommentti1091032Sinä vain tulit elämääni
Ja joku tarkoitus sillä on ollut. Näyttämään mitä olen ja kuinka arvokas voisin olla. Se muutti ja käänsi elämäni suunna83903Millaisia ajatuksia on kaivatusta ja tilanteestanne tänään?
Kerro omista mietteistäsi tai lähetä terveisiä. Ehkä hän lukee ja lähettää sinulle takaisin omia mietteitään.47901- 64891
Riitta-Liisa ja Toni Roponen: Ero! Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa.
Riitta-Liisa ja Toni Roponen eroavat. Riitta-Liisa Roponen kertoo asiasta Instagramissa. – Talvi on ollut elämäni synk10847- 64846
Onko se niin
Että meillä molemmilla on niin isot egot ettei voi alentua myöntämään kuin tykkää toisesta64816