"BellaPierre" Älkä missän nimessä menköön sinne!!!!

Saatte varmaan tuntea sellaisen meikki yrityksen joka pyörii melkkein jokaisessa ostoskeskuksessa nimeltään BELLAPIERRE. Se on kyllä todella hyvää meikki tuotte, Maailman ensimmäinen mineraalimeikki tuotee, joka ei vahingoita ihoa. Sitä tuotesta voin kertoa teille paaljon asioita, koska se on hyvää tuottee!!
Mutta mitä mä nyt haluan sanoa kaikkille, älkää menköön sinne töihin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuinka teitä ei pyydetäis sinne, älkää menköön sinne töihin.
Työnantajat ovat ulkomaalaisia, ei koskaan voi tiedä mitä heidän mielessä pyörii. He ottavaat töihin ihan ketäänvaan, suurin osaa niistä työntekijöistä eivät ole ammattilasia, he eivät ole koskaan käyneet edes yhdessäkään kosmetologin/kauneushoitontunneilla.
Silloin kun ihminen tulee sinne töihin, hän ensin menee työharjoitellun, joka kestäää ei mitään tietoja. Sitä ajaltaa ei tulee palkka,vaan provikka. Jos oot saanu myynty jonkun tuoten, saat siitä 20% sitä hinnasta. esim luomiväri siel maksaa 15 e eli sä saat ainoastaan 3 euroa. MITÄ JOS SÄ ET SAA MYYTYÄ YHTÄÄN MITÄÄN?!?!? sit sä et saa yhtään mitää. Sä joudut seisoa siellä koko päivän, joudut kysymään naisilta "et haluateko kokeilla meikki tuoteita" sä tuut väsyneeksi, sua ei motivoi yhtään mitään. Päivän aikana sul saata olla 0 asiakasta. Eli ei tule rahaa. Mun työkaveri oli siellä kohta jo 3 kuukautta työharjoitelussa. Sitten ku kysyin kauan se työharjoitellu kestää, se pomo sanoi, ei mitään tietoa, riippu susta miten sul sujuu työt, saatko myyty asioita. Jos myynti menee niiden mielest hyvin, voi saada työt, mut jos ei menee, sä joudut olla todella pitkään tekemään sinne ilmaista työtä ja rasitta ittes. Se on iso tuuri jos saat myyty päivässä edes yhen tuoteen. Ihmiset eivät haluu kokeilla tuoteitta, eikä niitä kiinosta. Monta ihmistä on nyt tääl hetkellä tekemässä ilmaista työtä, ja yrittää uskolta itteles että he saavat tämän työpaikkan. Mutta he eivät voi tiedä kauan tämä ilmainen "helvetti" kestä. Älkää tehkö sama virhettä kun minä, älkää menköön sinne töihin. Jos joku on nyt tääl hetkellä siellä työharjoitelussa ja odotta ku saa vakituista, menköön pois jo sieltä. Älkään turhaan uskotkoo että te saatte työttä. Se on todella harvinainen tuuri, jos joku pääse sinne vakituiseksi.

11

3989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • provisiopalkkatyössä.

      No ei Suomessa pakoteta ketään jatkamaan työntekoa provisiopalkkaisessa työssä jos ei kauppaa tule. Jos ei rahaa tule, niin sitten pitää lopettaa työt ja mennä ilmoittautumaan työttömäksi. TE-toimisto varmasti tutkii työsuhteen lopetuksen johtuessa omasta pyynnöstä, mutta jos palkkaa kerran tulee 0 euroa niin ei sellaisesta työstä elantoa saa, joten se pitää kertoa heille.

      Tuo kuvailemasi tilanne on ihan sama minkä tahansa provisiopalkkaisen työn kanssa. Jos ei kauppa suju ja rahaa tule, niin sitten kannattaa lopettaa hommat ja hankkia uusi työ.

    • BellanKouluttaja

      ma olen diplomi kosmetologi,/ meikkaaja/ stylisti joka on myos bella pierren virallinen kouluttaja. ihan vaan tiedoksi etta meilla on TUNTIPALKKA PROVIKKA.
      Koulutus on 3-7 paivaa, jonka ajalata saa myos takuupalkan. tyon tekemiseen ei tarvitse meikkaaja tai kosmetologin koulutusta. Kaikki tarvittava kylla opetetaan.
      olen ollut SGA Marketingin palveluksessa ympari eurooppaa jo kohta kolme vuotta ja yritys on erittain menestynyt. Mista ihmeesta sa oikein puhut???
      Ehka sulla on joku oma kauna firmaa kohtaan ja yritan saada aikaa pahaa mainetta?

      • vastaajalle

        tsi sit sä ot CEO ja koitat valehdella itses takas luottevalle linjalle.


      • bellankouluttaja
        vastaajalle kirjoitti:

        tsi sit sä ot CEO ja koitat valehdella itses takas luottevalle linjalle.

        Joo, mä en todellakaan olen CEO, vaan siis myynti sekä meikkikouluttaja!
        Jos et usko, niin tuu etsii mut joko Kampista tai Forumista.


    • MS

      Tuotteet ainakin on tosi hyvä :D. Kokeiltu on...hintansa väärti!

    • lalalend

      kylläpäs niitä idiotti ihmisiä jotka valittavat kaikeesta, ei kuka tarvitse jäädä töihin mihinkään. hyvät tuotteet, kannattaa kokeilla!

    • Jennie

      Onko näitä bellapierre "kojuja" enään missään kun minusta tuntuu etten ole nähnyt pitkään aikaan niitä, esim forumissa. Ja tahtoisin ostaa meikkejä lisää. Minulla oli aikaisemmin ostettu sieltä meikkipuuteri, ostin sen kesällä kun olin ruskettunut ja nyt kun kesä on mennyt ohi, tämä puuteri on minulle liian tumma, sanottiin aikaisemmin että voin mennä takaisin sinne niin ne sekoittavat uuden sävyn juuri omaa ihoa varten.

      • Haist' home!

        Ja miten tämä kysymyksesi liittyy työpaikkakiusaamiseen?


      • haligali

        Hallo jennie katso www.bellapierre.fi. sinä voit tilata ja kestaa noin muutama päivãä.


      • Henna 32
        haligali kirjoitti:

        Hallo jennie katso www.bellapierre.fi. sinä voit tilata ja kestaa noin muutama päivãä.

        Bella pierren meikkejä myydään nykyään ihan liikkeessä eli albertin katu 46 kampissa jos niitä joku kaipailee.. Mahtavia tuotteita kyllä!


    • Kirsi1958

      tilasin netistä - nyt kulunut kohta kolme viikkoa ja luulenpa, että jää saamatta.
      Mitään vastausta ei saa verkkokaupasta, joten älkää ainakaan sieltä mitään tilatko. Kiusantekoa se on tämäkin, vaikka ei juuri tämän otsikon alle sovikaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2326
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      175
      1974
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      46
      1451
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1200
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe